Лакове за нокти-3-та част

• 86 145
  • 710
  •   1
Отговори
# 450
  • София
И аз да се присъединя към питането за Seche Vite, само от този сайт ли може да се поръча и от адреса им Ул. Цар Петър 13, или ги има и в друга търговска мрежа:
http://sparklingnights.bg/Seche/Produkti/SecheVite-Seche-Vite.html
Е точно тях ги питах по мейла и ми казаха, че магазина е преместен от Цар Петър, но не се уточнява къде е преместен и има ли друго място от където  да се купи без поръчка #Cussing out

Аз лично си го купувам от lookfantastic
но ако имам възможност предпочитам от Щатите да ми ги донесат - там е 6-7 $
Мислех да си го поръчам от щатския Ибей, но не ми се чака 2-3 седмици.. ooooh!

# 451
Една приятелка скоро си поръча няколко лака Опи от американския ибей и пристигнаха за една седмица.  Peace

# 452
  • София
Една приятелка скоро си поръча няколко лака Опи от американския ибей и пристигнаха за една седмица.  Peace

Аха... И моите последните за толкова....  Peace

# 453
  • София
Намерих го за 9 USD с доставката.

# 454
  • Бургас
Днес си получих един  такъв топ на Seche, разредителят на същата марка, както и матиращия топ на Essie - трите неща ми излязоха към 24$ с доставката и дойдоха доста бързо (поръчах ги на 19-ти и клеймото на пакета е от същата дата) Peace От Ибей. Умирам от яд, че не мога да си пробвам веднага матиращия топ, че тъкмо идвам от маникюристка с една красота на ноктите и хич не ми се иска да я махам, за да пробвам Tired Дилемата ми сега е дали да не взема да мия повечко чинии, та да ми падне по-бързо декорацията и да екпериментирам или да си я коткам, че все пак е много хубава Crazy Поне си я бетонирах с един слой на Seche-то, че като знам с него колко време карам... Mr. Green

# 455
  • София
Днес си получих един  такъв топ на Seche, разредителят на същата марка, както и матиращия топ на Essie - трите неща ми излязоха към 24$ с доставката и дойдоха доста бързо (поръчах ги на 19-ти и клеймото на пакета е от същата дата) Peace От Ибей. Умирам от яд, че не мога да си пробвам веднага матиращия топ, че тъкмо идвам от маникюристка с една красота на ноктите и хич не ми се иска да я махам, за да пробвам Tired Дилемата ми сега е дали да не взема да мия повечко чинии, та да ми падне по-бързо декорацията и да екпериментирам или да си я коткам, че все пак е много хубава Crazy Поне си я бетонирах с един слой на Seche-то, че като знам с него колко време карам... Mr. Green
Ще те Замоля за продавача на лака и ако може снимка на маникюра Hug

# 456
  • Бургас
Веднага Hug

Дзак (малко е натруфенко като за всички нокти, ама нещо съм на такава вълна Blush)

И продавачът  Peace

# 457
  • София
Веднага Hug

Дзак (малко е натруфенко като за всички нокти, ама нещо съм на такава вълна Blush)

И продавачът  Peace

Аууууууу.. много е красиво. Никакви чинии. Ти си жена - използвай миялна машина Wink
Благодаря за продавача. другата седмица на заплата ще поръчам.

# 458
Майка Зайка, адреса на който са преместили магазина се намира на ул.Синанишко езеро 7 в Манастирски ливади, около магазина имало и магазин 345. Аз им писах мейл и ми отговориха.

# 459
Някой би ли споделил от къде си купувате лаковете на China Glaze и Essie!? Благодаря предварително!   bouquet

# 460
Аз от  ebay, но момичетата от София пазаруват от някакъв посредник или по-скоро официален представител (не се сещам за името)

А намерих го по назад в темата Wink Експерта фешън http://www.expertafashion.com/
Аз бих предпочела лично от  ebay Simple Smile Един лак на   China Glaze ми излиза около 11 лева с доставката, въпреки че последния на който попаднах е меко казано с ужасна консистенция и съхне тооооолкова бавно....

# 461
Майка Зайка, адреса на който са преместили магазина се намира на ул.Синанишко езеро 7 в Манастирски ливади, около магазина имало и магазин 345. Аз им писах мейл и ми отговориха.
Ей, това съвсем близо до нас, супер. smile3501

# 462
Аз от  ebay, но момичетата от София пазаруват от някакъв посредник или по-скоро официален представител (не се сещам за името)

А намерих го по назад в темата Wink Експерта фешън http://www.expertafashion.com/
Аз бих предпочела лично от  ebay Simple Smile Един лак на   China Glaze ми излиза около 11 лева с доставката, въпреки че последния на който попаднах е меко казано с ужасна консистенция и съхне тооооолкова бавно....

Благодаря за Информацията! Аз се свързах с този представител, за съжаление не предлагат продажба по интернет, май се замислям и аз за ebay! Освен ако нямам път скоро към София!  Thinking

# 463
Аз работя наблизо на Кричим. Другата седмица може да се поразходя до там и да проверя. Ще пиша. Ако някой ме изпревари да сподели  Wink

А някой да знае дали в БГ има тази марка: http://catrice.eu/en.php?page=products_nails

Последна редакция: пт, 30 апр 2010, 16:13 от red_devil

# 464
  • Belgium
Последната ми придобивка  Heart Eyes

А след 10тина дни си чакам и Mad as a Hatter - най-после да го докопам и аз  smile3508

Общи условия

Активация на акаунт