Лакове за нокти-3-та част

• 86 154
  • 710
  •   1
Отговори
# 465
Искам да попитам дали някой има ето този вид лак на Мейбълин.
Никак не съм доволна. Страхотно гъст и съхне с часове.   Tired
Два пъти се лакирах и дори след повече от час се оказва, че не е достатъчно изсъхнал. Иде ми да го заппратя на боклука просто. 

# 466
  • София
Последната ми придобивка  Heart Eyes

Лу, честито ! Харесва ли ти как  стои?
Препоръчвам ти да го ползваш без база и топ лак - издържа повече.
Аз чакам лятната колекция Simple Smile.

# 467
Момичета, някакви отзиви за лаковете на MAC?

# 468
Аз ходих до БЗ в Сити център специално за изсушителя на ОПИ, който е с капкомер, но го нямаше  Tired. Продавачката дори за пръв път чу за него. Имаше само някакъв спрей, но нещо не ми вдъхна доверие, вие имате ли отзиви?

Трябва тази вечер да си лакирам крачетата, а това без изсушител ще е с ефект "релеф и мрежа"  Crazy, много бавно ми съхне лака, около 3ч. ми трябват, за да се лакирам  Close. Та в тази връзка, моля ви дайте съвет за някакъв по-скромен на цена изсушител, който да мога да си закупя от кварталното козметично магазинче  Rolling Eyes?

А за матовите лакове...ами...не мога да ги възприема. Изобщо  Embarassed. Също като матираните бои за колите, като след пожар ми стоят...

# 469
Искам да попитам дали някой има ето този вид лак на Мейбълин.
Никак не съм доволна. Страхотно гъст и съхне с часове.   Tired
Два пъти се лакирах и дори след повече от час се оказва, че не е достатъчно изсъхнал. Иде ми да го заппратя на боклука просто.  

Имам същия цвят, както и един бял перлен пак от тази серия. Същия проблем имам и аз....много са гъсти, бавно съхнат....и изсушител не помага.... #2gunfire Наистина голямо разочарование.....лакове от по 2лв са много по-добри от този

GagaMaga, аз ползвам на перфект спрея и съм много доволна. Около 10лв беше, но го ползвам близо година

# 470
  • Belgium

Трябва тази вечер да си лакирам крачетата, а това без изсушител ще е с ефект "релеф и мрежа"  Crazy, много бавно ми съхне лака, около 3ч. ми трябват, за да се лакирам  Close. Та в тази връзка, моля ви дайте съвет за някакъв по-скромен на цена изсушител, който да мога да си закупя от кварталното козметично магазинче  Rolling Eyes?

Препоръчвам ти на Ейвън или на Дебора - на капки са и не са скъпи  Laughing

Марта, харесва ми да Wink Само с топ лак го слагам.

Последна редакция: пн, 03 май 2010, 16:06 от Лу

# 471
GagaMaga, аз ползвам на перфект спрея и съм много доволна. Около 10лв беше, но го ползвам близо година

Ще проверя дали го имат довечера, мерси   bouquet

Трябва тази вечер да си лакирам крачетата, а това без изсушител ще е с ефект "релеф и мрежа"  Crazy, много бавно ми съхне лака, около 3ч. ми трябват, за да се лакирам  Close. Та в тази връзка, моля ви дайте съвет за някакъв по-скромен на цена изсушител, който да мога да си закупя от кварталното козметично магазинче  Rolling Eyes?

Препоръчвам ти на Ейвън или на Дебора - на капки са и не са скъпи  Laughing

Трябва ми нещо, което мога да си закупя от кваралното магазинче  Blush

# 472
  • Belgium
Ами, че Дебора ги има по кварталните парфюмерии  Laughing

# 473
 Аз днес си взех топ лак+изсушител на REVLON, но още не съм го ползвала. Преди имах на MAVALA, беше добър.
Гага, при нас в кварталната аптека има и Дебора, и Мавала.

Последна редакция: пн, 03 май 2010, 17:02 от stasi8510

# 474
Ами, че Дебора ги има по кварталните парфюмерии  Laughing

В наш'то няма  Tired

# 475
А някой да знае дали в БГ има тази марка: http://catrice.eu/en.php?page=products_nails

няма я

# 476

Адри, пробва ли го? търсих този цвят /но не знаех номера  Tired/ и си взех 947 - в бутилката е плътен перлен син цвят, но на нокти е полу-прозрачен - ефектът изобщо не ми харесва; дали 715 е плътен? иначе съхне бързо

# 477
Някой да си е поръчвал от тези лакове:

стр.12 - 01941, 08011, 41475
стр.13 - 44164

http://www.avon.bg/PRSuite/static/e-broshure/C06-2010/e-brochure.html 

Ако може да даде отзив за трайност, съхнене, перлени ли са, отговарят ли си цветовете?

Мерси!

# 478
Гага, аз не се доверявам на ейвънските лакове /години наред съм пробвала, защото ползвам други техни продукти/ - уж все нови формули, бързо съхнене, дъра-бъра, но като си взема - пак съхнат бавно и мъчително  Tired ; признавам си обаче, че точно тази нова серия не съм пробвала, но не бих рискувала отново  Peace

# 479
Ох, аз се изкуших, ще дам отзив после.

Преди доста години съм си взимала последно, бяха много хубави, сега ще видим.

Общи условия

Активация на акаунт