Бременност; Бременни - Бързи въпроси и отговори - 6

• 55 749
  • 738
  •   1
Отговори
# 195
И един офф въпрос-да знаете сутиени за бременни и кърмене за по-гооолям бюст и обиколка от къд еможе да се поръчат он-лайн
Триумф шият до 95F за кърмачки. Ако имате магазин, който работи с Триумф, могат да ти поръчат по каталог и до седмица-две да го доставят, ако размерът те устройва. В София има само един магазин (на ул. Пиротска), който поддържа наличност дори и в тези размери. Цената е между 35 и 40 лв.

Ходите ли на кола маска и докторът ви позволява ли ви?
Зависи от протичането на бременността и прага ти на поносимост към болка. Ако можеш да го понесеш - ходи си. Много бременни посещават козметик седмица преди очакваното раждане. Имай предвид само, че болката понякога причинява контракции и, че кожата ти може да има нещо против точно в този период.  Simple Smile На мен ми се наложи да купя тример, защото от втория месец кожата ми спря да понася самобръсначка и кола маска и направи алергична реакция. Но всяка бременност си е различна.   Peace

# 196
Здравейте всички , бременна съм в 8 месец и от няколко дни имам едни леки болки подобни на менструалните , ниско долу.нямам контракции , пия магнерич и когато усетя някоя болка пия и но - шпа.искам да ви попитам според вас тези болки повод за нещо , че не е наред ли са или има друго обяснение.
Болки  ниско долу, подобни на менструалните не мисля, че са за пренебрегване. Може да са контракции. Обади се на гинеколога си.

# 197
здравейте  мили момичета, Hugбременна съм в 23 г.с.,преди 1 седмица бебчо риткаше яко, newsm78но от седмица насам го усещам  много рядко,не знам дали е нормално или не,попитах гинеколожката ,тя каза че уж няма проблем щом го усещам дори и на рядко,но дори не ме прегледа, та май тея дни ще ходя на частно.ако някои е имал нещо подобно нека пише

# 198
катушка по-добре си иди на лекар, та дори и на частно за всеки случай,за твое успокоение  Peace Дано всичко е наред. Hug
Пиши как е минало. Peace

# 199
  • София
здравейте  мили момичета, Hugбременна съм в 23 г.с.,преди 1 седмица бебчо риткаше яко, newsm78но от седмица насам го усещам  много рядко,не знам дали е нормално или не,попитах гинеколожката ,тя каза че уж няма проблем щом го усещам дори и на рядко,но дори не ме прегледа, та май тея дни ще ходя на частно.ако някои е имал нещо подобно нека пише

Възможно е да спи повече, но е по-добре да отидеш на лекар да те погледнат.

# 200
Ако плацентата ти е разположена по предна стена и/или са ти повечко килограмите си е съвсем в реда на нещата. Дори и бебето да не е от спокойните.

# 201
Здравейте! Не знам къде да отнеса въпроса си. Бременна сЪМ В 5 МЕСЕЦ.Досега не съм имала повръщания и нищо такова.Сега изведнъж започна да ми става много зле.Ужасно главоболие.Чак трябва да легна и сутрин като стана едно тежест в гърдите.Става ми лошо и повръщам.Това започва едва отсега.От 5 мес. ако изобщо е свързано с бременността .мисля че нещо жлъчката.Вие имали ли сте подобни оплаквания в този период?Притеснявам се.

# 202
Nemesea отиди на лекар!

# 203
Здравейте! Не знам къде да отнеса въпроса си. Бременна сЪМ В 5 МЕСЕЦ.Досега не съм имала повръщания и нищо такова.Сега изведнъж започна да ми става много зле.Ужасно главоболие.Чак трябва да легна и сутрин като стана едно тежест в гърдите.Става ми лошо и повръщам.Това започва едва отсега.От 5 мес. ако изобщо е свързано с бременността .мисля че нещо жлъчката.Вие имали ли сте подобни оплаквания в този период?Притеснявам се.

Само д-р може да ти помогне.Щом имаш съмнения за жлъчката,иди на лекар!

# 204
  • София
Nemesea отидете на лекар. При жлъчните кризи няма главоболие или тежест в гърдите. Има болка в определена част на стомаха, киселини, повръщане...

# 205
здр.бременна сам ж 23 г.с. и вчера забелязах поддъване кьм глезените.някои да ме посаветва.благодаря ви!

# 206
  • Варна
поддъване кьм глезените
newsm78 Подуване ли имаш предвид?
Ако да, обади се на лекаря си. Причините могат да бъдат различни, той ще направи необходимите изследвания.

# 207
Здравейте! Аз съм в началото на 8-мия месец, днес на консултацията ми казаха, че имало риск от преждевременно раждане поради разположението на бебето, което било седалищно и май ниско долу. Докторката обясни, че това било така, защото дупето било меко и по-леко от главата и затова бил рискът. За първи път чувам за такава причина и просто се чудех някой чувал ли е нещо по въпроса. Иначе имам доверие на докторката си.
Имам и ужасни болки в кръста, като легна трудно ставам. През първата ми бременност бях така, но чак в 9-тия месец. Накрая вече едва се движих.  Confused
Леко бременеене на всички!  Simple Smile

# 208
Не, не бях чувала и дори по-логично ми звучи по-тежката и твърда глава да е по-опасна (ако може така да се нарече) в случая, от колкото мекото и леко дупе. Но не знам как е в действителност. Имам приятелка, която роди  преждевременно седалищно разположено бебе. Ако има значение.

# 209
  • София
dany_a, консултирай се с гинеколога си. Предполагам става дума за подуване, отичане на глезените. Хексе е писала причините могат да бъдат различни. Нека ти пуснат изследвания.

Polq, за първи път чувам за такава причина за преждевременно раждане.
Моят син се роди в 34 г.с. Не помня до коя седмица беше седалищно разположен, но след това се обърна.
Плацентата ми беше ниско разположена, на 2см от канала.

Общи условия

Активация на акаунт