ПОМОГНЕТЕ! ТЕЗИ СТРИИ НЕ СПИРАТ ДА СЕ УМНОЖАВАТ!

• 57 644
  • 539
  •   1
Отговори
# 255
аз си поръчах крема който е на промоцията

# 256
момичета вижте този крем!от колоко време му се точа и сега е на промоция а в него има много съставки които помагат за стриите.мисля да го опитам.вие какво ще кажете??? newsm78
http://skindoctors.bg/bg/kozmetika.html?page=shop.product_detail … amp;category_id=4ftp://
и аз съм си мислела за него ,но при тебе незнам какъв ефект ще има,защото тези кремове ако изобщо имат ефект то ще е на млади(розови) стрии,а твоите са бели.На теб ще ти свърши работа тоника и третиноина,по-добре не си давай парите за кремове  Simple Smile

# 257
тоя крем на скин докторс ми се вижда мн хубав,пък и тва намаление си струва,пробвай и кажи как се отразява..въобще ми се струва че на тази фирма имат хубави неща.аз си харесах за уголемяване на устни Perfect Pout™ -43 лв обаче не ми се дават за 8мл

# 258
във форума има цяла тема за тази козметика и мога да ви кажа че недоволни няма.а и съставките които уж лекуват стриите присъстват и в този крем.поръчах защото е на промоция.днес ще дойде.така до края на месеца ще мога да преценя дали има резултати от него и ако има докато е на промоция поръчвам още една опаковка.третиноина като си го поръчам и се чака 2 седмици да дойде а и другото е че вече идва топло време а момичетата които го ползваха изрично казваха че лятото не е хубаво да се мажа с него.а и на мен не ми се рискува да ми се появат някакви петна.затова ще чакам до септември.дотогава не ми пречи да опитам това.

# 259
момичета крема за стрии на скин докторс вече е при мен.много са бързи-вчера го поръчах а преди час вече ми го донесоха.започвам да се мажа.дано да има ефект.другото хубаво е че с крема ми изпратиха и тестери на всичките си кремове и ще опитам и тях.ако си харесам някой ще чакам промоция и пак поръчвам Hug

# 260
Супер.  Hug Чакаме да се похвалиш! Обаче доколкото прочетох това ще е след 8 седмици най-рано.. Но все пак, ако има ефект, си заслужава чакането.

# 261
Супер.  Hug Чакаме да се похвалиш! Обаче доколкото прочетох това ще е след 8 седмици най-рано.. Но все пак, ако има ефект, си заслужава чакането.
според мен ако ще има ефект ще започне да се вижда по-рано.вече се намазах и се усеща леко пощипване.мисля че до 1-2седмици по-малките стрии би трябвало да започват да се свиват.иначе като грамаж е 200мл което не е малко защото е малко гъстичък и се слага малко.

# 262
момичета как върви при вас?има ли развитие сиси,бойка? newsm78споделете резултатите си.
и сега да споделя за крема на скин докторс:знам че са минали само 3дни откакто се мажа но все пак виждам някакъв резултат.моите стрии по-принцип бяха дълги като резки а сега са все едно пресечени-пак са там но вече не по цяла дължина а като "накъсани" и на места вече не се виждат #Crazy Hug.иначе когато се мажа просто се усеща как крема прониква в кожата и не е нужно много втриване.продължавам с мазането и ще споделям по-натам дали ще има още резултати.успех!  bouquet

# 263
момичета,аз чакам по нормален път да ми се обели кожата,4е бая я изгорих...и така,не се мажа даже сега,на изчакване съм,ама зм кога ще е:)

# 264
Мажа се трети ден с тоника по 4-5 пъти, но засега още няма резултат,може би ще трябва да се мажа поне 2 седмици за да има резултат

# 265
Мисля да изчакам да видя какво ще стане с тоника и ако няма резултат ще си взема от този крем newsm78

# 266
момичета как върви при вас?има ли развитие сиси,бойка? newsm78споделете резултатите си.
и сега да споделя за крема на скин докторс:знам че са минали само 3дни откакто се мажа но все пак виждам някакъв резултат.моите стрии по-принцип бяха дълги като резки а сега са все едно пресечени-пак са там но вече не по цяла дължина а като "накъсани" и на места вече не се виждат #Crazy Hug.иначе когато се мажа просто се усеща как крема прониква в кожата и не е нужно много втриване.продължавам с мазането и ще споделям по-натам дали ще има още резултати.успех!  bouquet
радвам се че има резултат Hug ако след седмица продължава така успешно да се заличават стриите ти и аз мисля да си поръчам

# 267
ами дано така да продължи.веднага ще дам отзив Grinning

# 268
Мажа се трети ден с тоника по 4-5 пъти, но засега още няма резултат,може би ще трябва да се мажа поне 2 седмици за да има резултат
докато достигнах до първото белене минаха май повече то 2 седмици,ама не съм се отказвала..сърбеше и щипеше към края и аз пак се мажех.после поспрях защото хвана мн дебела кора,тъмна на цвят (изгорена кожа няма начин да е иначе)и тогава лека полека не изведнъж се белеше,последните корички под душа след напарване и киснене ги махнах с ръкавица една груба такава...кожата остава леко зачервена,защото е обелена и съборена,но това минава..после пак продължих с мазането и до сега не съм се обелила 2 път...щото на нежната кожа отново слагах тоник и мн я изгорих,сега чакам да тръгне да се бели...иска се търпение и следене състоянието на кожата...искам пак да кажа че моите стрии са бели и стари..и участъците които мажа са не по големи от размерите  на сапун,затова рискувам така да се горя,за по големи участъци тва мазане няма да има край...1 знам със сигурност че 1 ден като родя и имам проблеми,ще отида на химичен пилинг..сега ми е  рано да се тревожа:))

# 269
соледад,как върви мазането при теб newsm78

Общи условия

Активация на акаунт