ПОМОГНЕТЕ! ТЕЗИ СТРИИ НЕ СПИРАТ ДА СЕ УМНОЖАВАТ!

• 58 042
  • 539
  •   1
Отговори
# 105
  • BG
Момичета, попаднах на този линк Електро-ак … 87;ия. Някой има ли идея колко струва такава процедура? След като е във ВМА, би следвало специалисти да провеждат процедурите ... Чух, че имали наистина добри лазери там.

# 106
не съм чувала за това чудо,но определено ВМА разполагат с най добрите лазери и апаратура,нзм за цените вече,според мен няма да е евтино

# 107
  • BG
не съм чувала за това чудо,но определено ВМА разполагат с най добрите лазери и апаратура,нзм за цените вече,според мен няма да е евтино

И според мен, но се чудя какъв резултат ще има след такова лечение и колко струва ...
Затова питах за мнения на хора възползвали се от тези процедури. Дано да се появи някой!

# 108
и аз незнам за тези процедури.сега една позната изпробва нещо ново за стрии но каза че след седмица ще ми каже дали има ефект за да си го взема

# 109
Тук има коментар за тази електро-акустична терапия:
http://www.tialoto.bg/forum/viewtopic.php?t=6212

Дори на английски информацията е оскъдна.  Confused

# 110
и аз се включвам в темата Simple Smile

soledad8686a ,ще сме благодарни ако споделиш с нас дали има ефект продукта,който използва приятелката ти.
Аз се разрових пак за стриите и попаднах на различни клипове във youtube: http://www.youtube.com/watch?v=rDjENDvyzdM&feature=channel където се препоръчва глико-а за редуциране... доколкото знам се използва за пилинг и помага при акне,би трябвало да помогне и при стрии,само че не намирам пилинг с глико-а...

Аз съм с много гадни стрии по цялото четирибуквие,а нито съм наддавала нито сваляла кила,винаги съм била слаба,още съм ученичка и ме е срам да съм по бански..

# 111

soledad8686a ,ще сме благодарни ако споделиш с нас дали има ефект продукта,който използва приятелката ти.
Аз се разрових пак за стриите и попаднах на различни клипове във youtube: http://www.youtube.com/watch?v=rDjENDvyzdM&feature=channel където се препоръчва глико-а за редуциране... доколкото знам се използва за пилинг и помага при акне,би трябвало да помогне и при стрии,само че не намирам пилинг с глико-а...

Аз съм с много гадни стрии по цялото четирибуквие,а нито съм наддавала нито сваляла кила,винаги съм била слаба,още съм ученичка и ме е срам да съм по бански..
мила незнам дали има пилинг глико-а но крем има.и аз точно с него се мажа.като говорих с дерматоложка тя ми каза че крема ще помогне но се искат поне 3 месеца мазане.а и аз всяка вечер ексфолирам.и после се мажа с този крем и отгоре с редуктора и с натурално масло от карите.а моята приятелка сподели че се маже с витамин Б!?.нз дали ще има ефект ще разбера след седмица.

# 112
витамин Б ли newsm78 ... за витамин А и Е да ама Б ..  Thinking
ако все пак има ефект кажи Hug

# 113
аз не го изписах правилно май беше б12

# 114
Наистина по принцип А, Е и C се водят важни за кожата. B12 играе по-скоро роля в метаболизма. Но сега в уикипедия прочетох, че нанесен външно ефективно лекува псориазис, но не пише точно как действа..  newsm78

Цитат
Колежки сме.. и аз съм така  Tired

# 115
ами незнам-ще видим какво ще каже жената която го пробва.на нея някакво медицинско лице и го е казало пък да се надяваме на добри отзиви Grinning

# 116

мила незнам дали има пилинг глико-а но крем има.и аз точно с него се мажа.като говорих с дерматоложка тя ми каза че крема ще помогне но се искат поне 3 месеца мазане.а и аз всяка вечер ексфолирам.и после се мажа с този крем и отгоре с редуктора и с натурално масло от карите.а моята приятелка сподели че се маже с витамин Б!?.нз дали ще има ефект ще разбера след седмица.

От колко време ги третираш по този начин?Аз в момента се мажа с жожоба,но търся кремове,и пилинги,които се надявам да помагат,видях и този http://beautycosmetic.biz/ziaja-ziaja-rebuild-krem-reducirane-strii-p-3847.html редуктор на стрии,голяма е опаковката,цената също е добра,чудя се дали да си го взема,толкова съм харчила досега за мазила,че просто...

# 117
Dreamxys за първи път виждам този крем който си показала.а с гликото се мажа от 2 седмици но слагам по малко защоот доизмазвам редуктора и мажа с масло от карите.но задължително се иска пилинг преди това.иначе според мен няма да стане.засега още не мога да кажа-мисля че са се посвили имах едни по големи за тях гаранция давам вече не ги виждам.но дребните са там-като опъна кожата се виждат

# 118
аз за сега ползвам кремове против стрии за бременни, но след известно време ще трябва да мина на нормални. преди 1-2 години ползвах на Дева кремчето за стрии и бях много доволна като го комбинирах с едни лепенки против целулит, ама не помня на Леокрема ли бяха....

# 119
аз за сега ползвам кремове против стрии за бременни, но след известно време ще трябва да мина на нормални. преди 1-2 години ползвах на Дева кремчето за стрии и бях много доволна като го комбинирах с едни лепенки против целулит, ама не помня на Леокрема ли бяха....
мила кое е това кремче за стрии на дева-едно в оранжево ибяло ли е опаковката?защото аз само такова съм намирала а на много места съм чела че има и едно друго за вече съществуващи обаче не намирам.ако имаш моляте пусни снимка

Общи условия

Активация на акаунт