ПОМОГНЕТЕ! ТЕЗИ СТРИИ НЕ СПИРАТ ДА СЕ УМНОЖАВАТ!

• 58 448
  • 539
  •   1
Отговори
# 150
Видях си част от резултатите и всичко ми е в норма освен пролактина,с една единица е отгоре и искам да ви попитам това много ли е  newsm78
по принцип аз не съм наясно но според мен само единица не е страшно-всмисъл когато има разминаване и има някакъв проблем би трябвало да се разминават с много повече.така че мисля че не е повод за притеснение.

# 151
sisi.sisi. ти какви ескфолиращи средства използваш?че сега се замислих и вече се чуда какво да си взема.дай съвет ако можеш? Praynig

# 152
Видях си част от резултатите и всичко ми е в норма освен пролактина,с една единица е отгоре и искам да ви попитам това много ли е  newsm78
по принцип аз не съм наясно но според мен само единица не е страшно-всмисъл когато има разминаване и има някакъв проблем би трябвало да се разминават с много повече.така че мисля че не е повод за притеснение.
Аз веднага след като си видях резултатите звъннах на майками да питам(защото много ме е страх от такива работи) тя също ми каза, че не е от значение,а и по фороми четох че като кажат високи нива на пролактин то става дума когато е двойно или тройно над допустимото.

# 153
Аз както казах се мажа с редуктора на Галеник,и вечер се търкам с естествена гъба,а когато се сетя и с утайка от кафе,объркана с лимонов сок и зехтин

# 154
без киселини които да предизвикат изгаряне и белене нищо няма да стане,тея захари,соли, лимони,зехтини смесени нзм си какво,механи4ни пилинги...забравете само ще си изтормозите кожата пък и от много търкане ще си нараните здравата кожа,не не....аз си ползвам пюр скин тоник за лицето и стриите,лицето ми вече се обели и ми изсветляха белезите от пъпки както и др несъвършенства,тенът ми се избистри и ми премхана черните точки...спрях с лицето,но всеки ден мажа стриите и както споменах ги оливам не по 2 пъти на ден а когато се сетя..кожата днес страшно мн ме сърбеше там(беше и зачервена вече доста) и като се напарих в банята взех си четката коралова ли ква е една твърда и си търках стриите..кожата ми се обели и горния слой го няма вече,мога да се похваля че почти не се виждат..та продължавам с тоника да се оливам..нзм за стриите дали тази пяна на неострата дали няма да е по агресивна,защото кожата на бедрата отстрани е по плътна дебела и иска бая мазане и трябва нещо по "хард"
СОЛЕДА,тва акнеомега не го намирам в нета ,какви киселини съдържа,проценти,дай линк или снимка на продукта..

# 155
Бойка,а какъв е този тоник и колко струва?заедно с него използваш ли някакво подхранващо мазило или не?Отчайвам се,с топлото време идват и басейни и морета,а с тези стрии..

# 156
pure skin tonic-на бг фирма биотрейд,поръчах си го от най близката аптека,бе6е 14лв и стотинки не помня,м/у др има цял форум за този тоник ако в гугъл напишете pure skin toniс..
http://www.biotrade-bg.com/index.php?p=8&c=4&id=25&l=1
това представлява,аз като си мажа лицето използвам само слънцезащитен крем с фактор 50,за да не м се появят петна..за стриите нищо друго не им слагам защото взаимодействието на тоника с др продукти може да намали ефекта-белене,но както споменях идва ми слаб за стриите и искам нещо по агресивно,за да се обели по бързо ккожата без моя помощ в банята и търкания с гъбата,но за мен това е най сполучливият метод за премахване на стрии в домашни условия-букет от киселини,дори и с нисък процент пак действат(не на 100%,но на 60%)поне се уверих Simple Smileискам да открия продукт с по високо съдържание на киселини които предизвикват излющване на повърхностноя слой на кожата,специално за стриите

# 157
pure skin tonic-на бг фирма биотрейд,поръчах си го от най близката аптека,бе6е 14лв и стотинки не помня,м/у др има цял форум за този тоник ако в гугъл напишете pure skin toniс..
http://www.biotrade-bg.com/index.php?p=8&c=4&id=25&l=1
това представлява,аз като си мажа лицето използвам само слънцезащитен крем с фактор 50,за да не м се появят петна..за стриите нищо друго не им слагам защото взаимодействието на тоника с др продукти може да намали ефекта-белене,но както споменях идва ми слаб за стриите и искам нещо по агресивно,за да се обели по бързо ккожата без моя помощ в банята и търкания с гъбата,но за мен това е най сполучливият метод за премахване на стрии в домашни условия-букет от киселини,дори и с нисък процент пак действат(не на 100%,но на 60%)поне се уверих Simple Smileискам да открия продукт с по високо съдържание на киселини които предизвикват излющване на повърхностноя слой на кожата,специално за стриите
и аз искам нещо с по-високо съдържание на киселини което да предизвиква белене.единственото за което се сещам ако оставим тоника тъй като и аз съм го ползвала е ретин-а само че се поръчва от един сайт.той е мн агресивен и кожата още на 2-3ден започва с беленето зачервяването и прочие.май вече клоня на там да си го взема.цената с доставката до бг е 37лв като ретина е в 2 тубички по 20гр.май това си остава единственото нещо което е помогнало досега.и и мам предложение:ако сте от сф ако искате може да си го поръчаме заедно за да платим само 1 доставка.идва за 2 седмици.който иска да пише направо на лични,събираме паричките и веднага поръчваме.

# 158
аз съм от пазарджик,но бях поръчала на 1 моя позната от англия ретин-А,преди да си дойде да ми вземе и така...обаче в аптеката й казали че  искат рецепта и не са й дали,та нзм от тези сайтове да не би да са фалшиви тея продукти,малко съм скептична

# 159
аз съм от пазарджик,но бях поръчала на 1 моя позната от англия ретин-А,преди да си дойде да ми вземе и така...обаче в аптеката й казали че  искат рецепта и не са й дали,та нзм от тези сайтове да не би да са фалшиви тея продукти,малко съм скептична
ami mn jeni sa poru4vali ottam.tova go znam sas sigurnost.ako li ne 6te trqbva da se tursi ne6to v bg koeto da ima podoben ssustav ili podoben krem ili tonik.

# 160
ами ен става въпрос за доставки и т.н,дали ще дойде примерно до Бг ...ами възникват въпроси в главата ми..щом се иска рецепта за подобен продукт,как така някакви сайтове си го продават ей така??пък и др въпрос-защо го спряха в бГ..явно има нещо,аз затова съм скептична и предпочитам нещо да взема от тук..ама трябва мн инфо за различните неща,пък аз нямам още никва инфо..искаше мис е да имах някой познат дерматолог,от който да си купуваме разл киселини с нисък процент..нзм вече

# 161
ами ен става въпрос за доставки и т.н,дали ще дойде примерно до Бг ...ами възникват въпроси в главата ми..щом се иска рецепта за подобен продукт,как така някакви сайтове си го продават ей така??пък и др въпрос-защо го спряха в бГ..явно има нещо,аз затова съм скептична и предпочитам нещо да взема от тук..ама трябва мн инфо за различните неща,пък аз нямам още никва инфо..искаше мис е да имах някой познат дерматолог,от който да си купуваме разл киселини с нисък процент..нзм вече
доколкото знам дерматолозите не продават киселини просто така аз съм питала няколоко.катергорично е забранено.а за ретина в бг беше акнедерм и го спрели точно заради съставкта третиноин.а относно в бг какво да търсим аз си мисляя за тоника на биотрейд пяната на неострата,а също на неострата си има и тоник и крем пак с киселина.то тези 3 неща си вървят заедно.сега ще пусна линкове да кажете и вие вашето мнение че вече незнам.дефакто аз говорих с дерматолог и по негово изказваве  се мажа с глико-а той е с 12 процента киселина.но е слабо.на неострата пяната е 20% за другите им продукти не съм се ровила.но след малко ще погледна.

# 162
# 163
Гледах продуктите на Неострата, и видях един лосион - http://www.framar.bg/%D0%BD%D0%B5%D0%BE%D1%81%D1%82%D1%80%D0%B0% … D0%B8%D0%BD%D0%B0  който е с 15% глико,доста висока цена,но пък и количеството е добро,ще стигне за известно време,чудя се между измиващата пяна и него...защото пък тя е с по-висок процент..

# 164
Гледах продуктите на Неострата, и видях един лосион - http://www.framar.bg/%D0%BD%D0%B5%D0%BE%D1%81%D1%82%D1%80%D0%B0% … D0%B8%D0%BD%D0%B0  който е с 15% глико,доста висока цена,но пък и количеството е добро,ще стигне за известно време,чудя се между измиващата пяна и него...защото пък тя е с по-висок процент..
и аз се чудя между тях точно заради %.но пяната е с повече.а пък може би в комбинация би се отразило добре.защото всичко е с глико и постоянно  ще дейсва.

Общи условия

Активация на акаунт