ПОМОГНЕТЕ! ТЕЗИ СТРИИ НЕ СПИРАТ ДА СЕ УМНОЖАВАТ!

• 57 723
  • 539
  •   1
Отговори
# 165
не знам,аз постигнах ефект с тоника,не е пълен но пак,става засега..докато си купя тази пяна( реших аз )на неострата...4е по4вам другия проблем-целулит  Twisted Evil

# 166
не знам,аз постигнах ефект с тоника,не е пълен но пак,става засега..докато си купя тази пяна( реших аз )на неострата...4е по4вам другия проблем-целулит  Twisted Evil

Да споделиш и за него, че и с това се борим..  Confused

# 167
а аз в момента се чудя пяната или  пак тоника да си взема тъй като тоника ми е на свършване.а пък тази пяна на на неострата не я намирам в моя квартал както и тоника-и двете трябва да ги поръчвам през нета.та сега съм в мисленка newsm78 newsm78 newsm78

# 168
аз съм 46-7 кг но имам целулит(имах хормонални смущения,пила съм 4 години антибебе хап4ета,вече не пия,ама ми остана белег на дупето), спортувам,предимно вкъщи правя аеробика,имам и гири...за аеробна тренировка ходя в кварталния фитнес..чат пат..сега откривам сезона с леокрема би фаза,а като стане вече мн топло и с късите поли,панталони трябва да се ходи,посещавам дермосоник,това е мойта програма за лятото:)

# 169
На вас  предписаха ли ви някакви хапчета за намаляване на кортизола newsm78

# 170
Вижте това е от една стара тема:

Цитат
Re: има ли някой,който е успял да се отърве от стриите?
« #73 Неделя, 13 Юли 2008, 11:27 »

Появата на стрии се предизвиква от прекомерното наличие на кортикостероиди в кожата.
Над-бъбречната жлеза, под контрола на хипофизата, отделя хормона кортизон, който играе важна роля при метаболизма, отстраняването на депресии и срещу някои болести. Наричат кортизона хормон на стреса, но не е сигурно дали стресът е причината при отделни хора да се отделя повече кортизон, отколкото при други. Може да се смята за доказано обаче, че този стероид влияе отрицателно върху колагена и еластина в кожата - протеините, които й придават здравина, твърдост и еластичност. Кожата не може да издържи комбинацията от свръх ниво на кортизон и драстично разтягане, вследствие на което става по-тънка и се стига до, напукване в най-дълбоките слоеве на колагена и еластина, изразяващо се в грозните линии, за които говорим.

Надбъбречните жлези, разположени по горния полюс на бъбреците, произвеждат хормони, от които най-важният за козметиката е кортизолът (известен под търговското название кортизон). Кортикостероидните хормони притежават важни за кожата действия

Как да регулираме  нивото на кортизол?

•   Намалете стреса. Старайте се да поддържате добро настроение, избягвайте ситуации които стресират тялото ви умствено и физически.
•   Правилни тренировки - правилното количество и продължителност на  натоварване са от голямо значение за отделянето на кортизол. Избягвайте - тежки и продължителни тренировки (над 90 минути тренировка с тежести и над 45 минути аеробика на ден). Всекидневните тренировки без почивен ден също подпомагат за високите нива на кортизол - винаги си осигурявайте достатъчна почивка.
•   Хранете се веднага след тренировка и сутрин след като се събудите. Тогава нивата на кортизол са високи, а тези на инсулин - ниски, поради което последния няма неутрализиращ ефект върху кортизола. Храната трябва да подпомогне отделянето на инсулин (сутрин и след тренировка).
•   Сън - по време на съня кортизолът има най-ниски нива, а хормона на растежа - най-високи. Осигурявайте си достатъчно и качествен сън всяка вечер.
•   Ограничете кафето. Кофеина в кафето стимулира отделянето на кортизол.
•   Витамин С. Има данни за изследвания при които хората приемащи допълнително витамин С - имат по-ниски нива на кортизол,
•   Глутамин - осигурявайте на тялото допълнително глутамин. По този начин кортизола няма да разлага мускулната тъкан за да си набави въпросният глутамин.
•   смехът укрепва имунната система, намалява стресовите хормони - кортизон и адреналин, и увеличава съдържанието в кръвта на хормона на щастието – ендорфина

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=303686.msg8122728

# 171
hellena_,мн ползотворна иформация,зна4и на 1 място е намаляне на стреса,другото е постижимо в сравнение с това условие в тези години...в тва време и в тази държава...

# 172
Последната точка от цитата по-горе е най-важна. Flutter

# 173
Как се справяте със стриите?някакъв напредък?Аз нямам пари за пяната на неострата в момента и сигурно ще си взема от тоника,сутринта като се огледах в огледалото зяпнах,мразя ги тези стрии...цялото ми дупе е осеяно с тях,защо грр...а тоника сутрин и вечер ли кога го използваш?и мажеш ли се с  някакъв крем след това или не?

# 174
аз всяка вечер се ексфолирам с гъба луфа.засега слагам масло от ший тъй като вече съм го купила поне да видя дали ще стане нещо.иначе за тоника може да слагаш по много по всяко време на деня.но отгоре не мажи с крем.аз сега ще опитам нещо и след няколко дни ще пиша дали се получава или не.

# 175
Аз вчера започнах да се мажа с едно кремче,което попринцип е за белези,но става и за екземи и псориазис (SODERMIX се казва).И мисля,че с комбинация с редуктора и търкане с гъба ще има ефект Simple Smile

# 176
Аз вчера започнах да се мажа с едно кремче,което попринцип е за белези,но става и за екземи и псориазис (SODERMIX се казва).И мисля,че с комбинация с редуктора и търкане с гъба ще има ефект Simple Smile

Дано.  Hug

# 177
az sega 6te vidq v tursa4kata za tozi krem dali 6te namerq otzivi.a kakva mu e cenata na sodermix?

# 178
20.75лв. тубичка 30 мл.

# 179

Общи условия

Активация на акаунт