ПОМОГНЕТЕ! ТЕЗИ СТРИИ НЕ СПИРАТ ДА СЕ УМНОЖАВАТ!

• 57 714
  • 539
  •   1
Отговори
# 180
аз нали се мазах постоянно с тоника когато ми падне...и съвсем леко се белеше....оба4е дните си минават  не щеш ли кожата на краката където съм се мазала беше хванала такава кора дебела изгорена,4е още не ми се е обелила,това като се обели мисля че няма да имам нужда от неострата,затова съм на изчакване още,мн съм доволна засега,тоя тоник ще свърши работа май....продължавам върху кората да клепам,вече супер много щипе,ама се търпи де...мисълта ми е,че тоника действа във времето,дори и бавно за краката,ама действа:)))отгоре като пипна кожата-то направо си е кора-твърда,ня която й трябва време да се обели.

# 181
аз нали се мазах постоянно с тоника когато ми падне...и съвсем леко се белеше....оба4е дните си минават  не щеш ли кожата на краката където съм се мазала беше хванала такава кора дебела изгорена,4е още не ми се е обелила,това като се обели мисля че няма да имам нужда от неострата,затова съм на изчакване още,мн съм доволна засега,тоя тоник ще свърши работа май....продължавам върху кората да клепам,вече супер много щипе,ама се търпи де...мисълта ми е,че тоника действа във времето,дори и бавно за краката,ама действа:)))отгоре като пипна кожата-то направо си е кора-твърда,ня която й трябва време да се обели.
това звучи супер.нали отгоре не мажеш с кремове а си го оставяш така?и по колко пъти на ден слагаш?май трябва да си купя втора опаковка тоник........... Praynig  bouquet

# 182
с нищо друго не мажа отгоре,само с тоника изсъхва и тогава се обувам...мажа се наистина когато падне ...може и по 4 пъти на ден,може и по 5,може и по 2...слагам директно върху кожата от флакона(оливам) с пръсти го намазвам там да не се стича много по краката и така,не слагам нищо друг о на тва място избягвам всякви лосиони,антицелулитни и т.н само тоника на тва място!!

# 183
с нищо друго не мажа отгоре,само с тоника изсъхва и тогава се обувам...мажа се наистина когато падне ...може и по 4 пъти на ден,може и по 5,може и по 2...слагам директно върху кожата от флакона(оливам) с пръсти го намазвам там да не се стича много по краката и така,не слагам нищо друг о на тва място избягвам всякви лосиони,антицелулитни и т.н само тоника на тва място!!
mila a kolko dni slaga tonika dokato stane taka?i svar6i li ve4e edno flakon4e?

# 184
флаконът е на половината,имайки предвид 4е съм го ползвала и за лицето,може би от 3 седмици така интензивно се мажа по краката,ама площта която мажа е малка смисъл колкото големината на сапун и от 2те страни на бедрата

# 185
флаконът е на половината,имайки предвид 4е съм го ползвала и за лицето,може би от 3 седмици така интензивно се мажа по краката,ама площта която мажа е малка смисъл колкото големината на сапун и от 2те страни на бедрата
ti sega 4aka6 da se obeli samo taka li?ne e li po dobre ve4e kato e stanala mora da i pomogne6 da padne ili..... newsm78

# 186
ами 4естно казано не бързам механично да я беля,за да не наряна друга здрава кожа..нека си протече процеса по естествен начин..пък и изгорялата кожа не е тръгнала да се бели,за да и помагам..още седи твърда и грапава...мисля 4е под душа трябва да стоя минимум 30 мин,или направо вана да си взема,за да се напари и затопли хубаво кожата там 4е да я беля аз....карам си го така общо взето..и продължавам да клепам отгоре

# 187
da qsno.dnes 4etoh za edni kremove koito po princip sa za akne no deistvat to4no izlu6tva6to i dnes 6te hodq da si vzema edinia da vidim dali 6te ima efekt

# 188
За кои кремове става въпрос?Аз днес ще проверя за тоника в аптеките наоколо,дано има ефект!

# 189
За кои кремове става въпрос?Аз днес ще проверя за тоника в аптеките наоколо,дано има ефект!
za akne bp 5.dano da ima efekt-ve4e si go vzeh.ako li ne melabel izbelva6t krem.

# 190
ами аз мелабела си го имам от преди..мазах се 2 пъти,но реших 4е с тоника ще е по добре и не сгреших..като изпробваш крема да кажеш как е:)има ли ефект

# 191
Аз имам Мелабел избелващия тоник и 2-3 седмици мазах едни петна от изгорено от лазерна епилация с него, но никакъв ефект не видях и спрях. Вярно на опаковката пише след 1 месец първите резултатите се виждали.. но чак пък за 3 седмици абсолютно нищо да не промени. Представям си за окончателни резултати - сигурно година ще искат да се маже.  Confused

# 192
аз ползвам ПЮР СКИН ТОНИК и съм мн доволна,знам 4е  има тоник мелабел-за избелване на петна...ама не съм го ползвала..бях си купила само крема,ама той за петната никва работа не свърши

# 193
Някой може ли да ми каже от къде мога да си купя витамин Е newsm78

# 194
искам да се похваля.....днес изпитах ужасните сърбежи на изгореното място и се чесах мн.....кожата ми се обели и стриите ми са изравнени с другата кожа..........СУПЕР ДОВОЛНА СЪМ...Simple Smile)))))))))))))) Twisted Evil
СИСИ,ако искаш да се мажеш с витамин е,ще трябва да си купиш хапченцата дето са повечче i.U,мисля 4е имаше вит е 400 i.U,защото са по големи просто и примерно като пукнеш 1 хапче и ще намажеш по голяма площ...ако е за прием, необходимата дневна доза за една жена е около 12 мг.
Чела съм чужд сайт,в който 1 жена благодареше на витамин Е,4е я е отървал от стриите,тя се беше мазала..нямам представа обаче дали наистина работи ако се маже

Последна редакция: пн, 05 апр 2010, 01:23 от бойка*

Общи условия

Активация на акаунт