ПОМОГНЕТЕ! ТЕЗИ СТРИИ НЕ СПИРАТ ДА СЕ УМНОЖАВАТ!

• 57 621
  • 539
  •   1
Отговори
# 225
  • In the shadows of my mind
Много четох из темите за мами, които са ползвали продуктите на Mustela. Интересува ме някой знае ли дали може и нераждали жени да го ползват, има ли някакво значение? Дали ще помогне...

# 226
според мен за превенция може да се ползва всичко мазно-олиа,зехтин,кремове,всеки сам си преценя според неговата си кожа-дали е по суха или пък нормална,лично мое мнение е,че зехтинът е най-ефикасното лекарство за предотвратяване образуването на стрии по време на бременност,а иначе...без значение марка продукт или цена,важното е да съдържа обилно количество витамин Е:)Чела съм както добри,така и негативни отзиви за МУСТЕЛА,значи изводът е -на всяка кожа действа различно,и др нещо-по пътя на логиката щом се казва МУСТЕЛА 9 МЕСЕЦА-зна4и е предназначен за бременни,иначе щеше да се казва мустела против стрии само..де да знамммммм и аз.
Всъщност Josellyn ,аз не разбрах твоя случай-вече имаш стрии и искаш да ги махне6(с мустелата примерно),или нямаш и искаш да се предпазиш от поява??

# 227
  • In the shadows of my mind
На времето имах големи колебания в теглото - от 57 на 50 (за 10дни, бях в болница и т.н.) и след това отново качих на 57, задържах ги известно време и след това рязко напълнях с + още много. И съответно резултатът е на лице, мазала съм се досега все с някакви кремове с кафета и други за стягане и т.н., но нямат ефект и ми изсушават кожата, а моята кожа по принцип е по-чувствителна и е супер неприятно  ooooh! Sad. Затова се замислих за тези Мустела и по специално това - http://www.framar.bg/%D0%BC%D1%83%D1%81%D1%82%D0%B5%D0%BB%D0%B0- … dukt30001125.html - в описанието пише за бременни и раждали жени и затова се чудя.

# 228
На времето имах големи колебания в теглото - от 57 на 50 (за 10дни, бях в болница и т.н.) и след това отново качих на 57, задържах ги известно време и след това рязко напълнях с + още много. И съответно резултатът е на лице, мазала съм се досега все с някакви кремове с кафета и други за стягане и т.н., но нямат ефект и ми изсушават кожата, а моята кожа по принцип е по-чувствителна и е супер неприятно  ooooh! Sad. Затова се замислих за тези Мустела и по специално това - http://www.framar.bg/%D0%BC%D1%83%D1%81%D1%82%D0%B5%D0%BB%D0%B0- … dukt30001125.html - в описанието пише за бременни и раждали жени и затова се чудя.
и аз прочетох описанието-не съм си купувала досега нищо на мустела но гледам че има жени които казват че действа явно все пак всичко е индивидуално щом се забелязва разлика.честно казано нищо не ти пречи да опиташ-даже чак аз се замислих тъй като редуктора ми на галеник вече е на свършване остана за 1 мазане.и трябва да си взема нещо друго.

# 229
аз да ви кажа последни новини-продължих да се мажа с тоника и кожата ми още нежна и незаздравяла,направо изгоря 2ри път,като се обели пак,мисля че няма да има помен от стрии...то и без тва мн къси  ивички се заличиха още с повърхностното белене,та какво остава за тва:)

# 230
аз да ви кажа последни новини-продължих да се мажа с тоника и кожата ми още нежна и незаздравяла,направо изгоря 2ри път,като се обели пак,мисля че няма да има помен от стрии...то и без тва мн къси  ивички се заличиха още с повърхностното белене,та какво остава за тва:)
dano 6te stiskame palci.kato kaje6 novinite zapo4vam i az po tvoita shema.

# 231

Еххх, ама ще взема да си го купя и аз накрая този тоник бе Simple Smile

Само за да съм сигурна - нали за това говорим:

# 232

да това е тоника.май и аз ще си го взема отново.само че кофтито е че трудно го намирам по аптеките. Sad

# 233

да това е тоника.май и аз ще си го взема отново.само че кофтито е че трудно го намирам по аптеките. Sad

Отиди до офиса им направо - на лесно място е. Наблизо минават и няколко трамвая, ако ще ходиш с градския транспорт.
А пък може да поръчаш и от сайта им. Мисля, че около 5-6 лв е доставката.

# 234
аз преди от сайта си го взимах защото не съм много свободна да обикалям.

# 235
да точно тоя тоник е!!мн съм доволна аз,и за лице и стрии,ама аз не пропускам оливане ежедневно,сега си мисля да намажа изгореното с 1 крем на себа мед софт бебешки с пантенол,за да се обели по бързо

# 236
да точно тоя тоник е!!мн съм доволна аз,и за лице и стрии,ама аз не пропускам оливане ежедневно,сега си мисля да намажа изгореното с 1 крем на себа мед софт бебешки с пантенол,за да се обели по бързо
дано да се получи.после веднага да кажеш какъв е резултата Praynig newsm10

# 237
СИСИ какво стана при теб?нали се мажеше със содермикс за белези?забелязваш ли някаква промяна или? newsm78

# 238
Мисля,че има ефект,но трябва да мине поне месец.Чесно казано ако постигна нещо мисля,че ще е благодарение на Витамин Е и А и тази моя "измислена смес" Laughing

# 239
  • В друго измерение

Момичета, малко ме стреснахте с това горене и белене на кожата, не бих го направила на себе си и да си призная до този тоник не припарвам  #Crazy
Аз не мога да се оплача кой знае колко - скоро установих, че от колебания в теглото имам почти навсякъде, но са незабележими, виждам ги при определено дърпане на кожата само на някои места. Видимите ми стрии за съжаление са по гърдите  Sad Колко да са видими обаче, само аз ги виждам, но съм се вманиачила да ги скрия.
Та реших и аз да се включа, да споделя, че вече имам страхотен ефект, много съм доволна! И...може да ми се смеете...ама това се случва само с упоритост и постоянство - ползвам 2 кремчета и 2 мехлема, като най-скъпото от тях е 2,50  ooooh! Защо не ми е хрумнало досега  ooooh!
Сигурно ще ми трябва още време да се позаличат повече, но е чудно когато виждам разликата преди и сега  4470

Успех на всички в това начинание   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт