LaRedoute.fr - 148 - Краят на намалението - 03.02 - 09.02

• 106 419
  • 2 004
  •   1
Отговори
# 390
  • София
А мога ли да си направя регистрация през Pay Pal?

Не. Може само с международни карти като: Visa, MasterCard, и American Express

# 391
  • Балчик
А мога ли да си направя регистрация през Pay Pal?

Е, как ще може, като Местро НЕ Е за международни разплащания. ooooh!

# 392
  • София
Да се похваля - получих поръчка от 07.01 (чакам още две от 06.01). Party За мен са само два чифта бански  - единият с мидичките за 1 евро 38 номер, добре, че е с връзки, та ми е Ок, много е хубав! Heart Eyes И шарено горнище и розово долнище, отделни за по 1 евро 40 номер, идеални са ми и те са много хубави( няма ги вече в сайта)! Подаръкът трябваше да е тюркоазеното колие, но е кафяво, ама все тая.  Mr. Green Впечатление ми прави, че първо ми дойдоха поръчките с малките подаръци, а тези с олекотените завивки (4-5  Laughing) ги няма още. Ама нищо, отпуши се и аз съм радостна! newsm44.

В 1111 имаше още един Ла Редутски пакет.  Peace

# 393
  • София
някой от вас писал ли е на Събка за проблем с получаване на поръчка поради непълен адрес по тяхна вина? моля ако сте писали или има от къде да видя текста на писмото да ми кажете.
благодаря предварително

# 394
Впечатление ми прави, че първо ми дойдоха поръчките с малките подаръци, а тези с олекотените завивки (4-5  Laughing) ги няма още.
При мен дойдоха 6 - от 5 и 6.01-всичко с олекотени, а се бях наканила с часовници да се кича, че нали уж ги замествали подаръците.

# 395
  • София
Значи може и да няма такав логика.  Peace

Относно адреса - на мен си ми е пълният, не знам защо се получава така при някои хора.  Thinking

# 396
  • София
Значи може и да няма такав логика.  Peace

Относно адреса - на мен си ми е пълният, не знам защо се получава така при някои хора.  Thinking

и аз не знам - но чакам и други пратки и сега ще трябва да ходя по няколко пъти до пощата да проверявам и да досаждам като останалите на жените в пощата.....

# 397
Здравейте, вчера взех http://www.laredoute.fr/vente-survetement-junior-garcon.aspx?pro … &numberpage=5 , ама червени Wink. За мен и за детето, еднакви от детската номерация  Crazy.Поръчката ми беше от 08.01

# 398
И аз да се похваля с получена поръчка от 06.01 от клон 23 в варна.Нещата са коментирани а именно белия адидас 12Е суитчера на найк-7E фанелката Адидас от 3Е.Панталона пума,шала и шапката и чаршафи малко.Сега чакам от 7,16 и Т.Н. Peace

# 399
В пощенски клон 1618 има от днес нови кашони. Три адашки Кристини -  Лялева, Чернева и Грозева/Гроздева да бързат за там има и за тях. Hug Grinning
krisiki  newsm53   newsm51 Взех го светкавично!!! Laughing(от дата 07.01.-пуснат на 21.01-пристигнал на 03.02) Peace

Благодаря!

По-късно ще споделя съдържанието,което не е от коментираните неща,но все пак Wink

Ето ги  http://kcherneva.snimka.bg/other/la-redoute.469778

Незнайно как,но съм оцелила всички размери Thinking Ако някой иска подробности за нещо,да заповяда Hug

Последна редакция: ср, 03 фев 2010, 22:20 от krisi4

# 400
някой от вас писал ли е на Събка за проблем с получаване на поръчка поради непълен адрес по тяхна вина? моля ако сте писали или има от къде да видя текста на писмото да ми кажете.
благодаря предварително
Аз мисля да и пиша в най-скоро време,че ми омръзна и на мен.На двата ми акаунта е така,не знам защо се получава.

Някой има ли тази блузка в по-голям размер,че да се ориентирам
http://www.laredoute.fr/product.aspx?productid=324130669&doc … 3&Mode=Update

# 401
  • София
Малко съм притеснена и ще съм благодарна ако някой ми отговори...

на 29ти направих последната си поръчка...после, след срещата ми с банкомата останах с впечатлението че парите ми са изтеглени или блокирани, т.е. не ги виждах вече като наличност; сега теглих пари и установих че от вчера липсват още 50 лева от наличността ми; направих си онлайн справка - илиза че днес са теглени на два пъти пари по около 25 лева от ларедут  Rolling Eyes ...на "вальор" пише 27 и 29ти ...да ама като си проверих в суивито - други е цифрата, които съм платила на 27 и 29 и сега не мога да вдяна какво се случва ...ларедут чак сега ли са ми блокирали (или дръпнали) парите , но и ако е така защо сумите са различни... много моля ако на някой му хрумва каква е причината, нека ми каже....следваща стъпка - ще звъня в банката да питам  Sad

да не би да си дърпат отново заради кодовете 20/29 или каквото там беше и изобщо как така дърпат когато им хрумне...хайде да не ги обвинявам ако ще е напразно но доста се притесних..

Копирам си стария пост и вече няма да ви занимавам, искам само да ви кажа че аз приключих с Ларедут. Ходих до банката, не можаха да ми отговорят, според тях това са пари, които са осчетоводени днес, а са за тези стари дати, та затова излизат чак сега...да ама как така щом аз за едната от тези дати  нямам поръчка, а другата е за съвсем различна цена?...от разпечатката не се разбира  как Ларедут теглят парите - имам цифри, които не съвпадат с моите поръчки. Не става и да пиша до ларедутците защото имам два акаунта..
и изобщо веднъж като ми блокират парите от Ларедут (което съм следила прецизно след всяка една поръчка, как така после теглят от наличност, която виждам....днес наличността на картата ми намаля три пъти с по 22 - 23 лева всеки път при положение че от 29ти не съм правила поръчки, а за 29ти имам смс от банката за блокирани пари за същата дата.
От една година пазарувам и всичко е било ОК, ето че се опарих. И отново ви моля, ако някой е имал подобен проблем, нека каже как го е разрешил..благодаря.

Може някой да ти пазарува с картата!
Обади се веднага в банката да пуснеш молба/оспорване на транзакцията!!!

# 402
Велурената чанта е с приблизителни размери 46-7/25/15- горе-долу. Мерих я през плика, че я опаковах пак за получателя й утре.

# 403
Ние имахме подобен проблем.Мъжът ми се обади до банката,защото е на негово има, писа и-мейл на Пей Пал и след 2 дни от банката /ДСК/ му се обадиха да кажат, че едните пари са върнати  Peace. Не, че казаха "грешката е наша", ама хайде.....

# 404
може ли снимки на тези плузи но розова с надпис и зелена едноцветна   http://milenkata55.snimka.bg/other/laredout.469242    Praynig
Страхотни са. Аз ги поръчах преди намаленията и бяха по евтини отколкото са сега.

Общи условия

Активация на акаунт