LaRedoute.fr - 148 - Краят на намалението - 03.02 - 09.02

• 106 370
  • 2 004
  •   1
Отговори
# 315
Еееееееййййййййй имаше пак 30/40 минути зарибявка с хубави и евтини неща и докато а това а онова и кошниците пак почервеняха. Опасни франсета. Маркетинга им действа много яко по нашите банкови сметки   #2gunfire #Cussing out

# 316
Здравейте!
Знам че много често е обсъждане темата, но нещо не мога да се ориентирам , за което се извинявам.
Не са ми пратили една блузка за 4,79 Е, но е фактуриране, сега какво трябва да направя.
Благодаря!
Някой може ли да ми помогне?

На първата страница го пише.Мисля,че това трябва да пратиш като писмо на дадения адрес...
Адресът за запитвания при проблеми с поръчката:
http://www.laredoute.fr/Contact_us/ContactUs.aspx?etap=2&cat … amp;subCategory=1

ПИСМО ЗА ЛИПСВАЩ АРТИКУЛ В ПОРЪЧКА

Hello,
My name is ......... (името ти). My client number is ......... (клиентския номер). On ...... (дата на получаване на колета) I received a package ............  from ............... (номер и дата на поръчката от сайта). From my package is missing ............... (артикула който липсва) reference number .......(кода от фактурата в дясната част на фактурата Reference), price ......... (сумата на артикула). In my invoice it is marked as sent. Could you, please, check what has happened, and if possible, to send me the missing item.
Thank You in advance
Best regards .................. (името ти)

# 317
Малко съм притеснена и ще съм благодарна ако някой ми отговори...

на 29ти направих последната си поръчка...после, след срещата ми с банкомата останах с впечатлението че парите ми са изтеглени или блокирани, т.е. не ги виждах вече като наличност; сега теглих пари и установих че от вчера липсват още 50 лева от наличността ми; направих си онлайн справка - илиза че днес са теглени на два пъти пари по около 25 лева от ларедут  Rolling Eyes ...на "вальор" пише 27 и 29ти ...да ама като си проверих в суивито - други е цифрата, които съм платила на 27 и 29 и сега не мога да вдяна какво се случва ...ларедут чак сега ли са ми блокирали (или дръпнали) парите , но и ако е така защо сумите са различни... много моля ако на някой му хрумва каква е причината, нека ми каже....следваща стъпка - ще звъня в банката да питам  Sad

да не би да си дърпат отново заради кодовете 20/29 или каквото там беше и изобщо как така дърпат когато им хрумне...хайде да не ги обвинявам ако ще е напразно но доста се притесних..

Копирам си стария пост и вече няма да ви занимавам, искам само да ви кажа че аз приключих с Ларедут. Ходих до банката, не можаха да ми отговорят, според тях това са пари, които са осчетоводени днес, а са за тези стари дати, та затова излизат чак сега...да ама как така щом аз за едната от тези дати  нямам поръчка, а другата е за съвсем различна цена?...от разпечатката не се разбира  как Ларедут теглят парите - имам цифри, които не съвпадат с моите поръчки. Не става и да пиша до ларедутците защото имам два акаунта..
и изобщо веднъж като ми блокират парите от Ларедут (което съм следила прецизно след всяка една поръчка, как така после теглят от наличност, която виждам....днес наличността на картата ми намаля три пъти с по 22 - 23 лева всеки път при положение че от 29ти не съм правила поръчки, а за 29ти имам смс от банката за блокирани пари за същата дата.
От една година пазарувам и всичко е било ОК, ето че се опарих. И отново ви моля, ако някой е имал подобен проблем, нека каже как го е разрешил..благодаря.

# 318
  • БГ
някой писал ли е на франсетата да им изпратят отказ от претенции към суми
от картовия отдел на Пощенска отказват само срещу разпечатки на Пейпал да ни разблокират сумите
та, да сме искали писмо от търговеца, че няма претенции към блокираните суми и те щели да ги разблокират
много крива банка, ей  Tired

[/quo}

Да..... Аз от 20 минялия месец се разправям с тях и още не мога си потвърдя имам ли плащане от картата АЕ или нямам, съответно само едно плаща ли имам от Виза или 4-5 . Ужас. И всеки път като се обадя ми обясняват да проверя дали нямам мейл отишъл в спам папаката. Като, че папката спам в АБВ-то е на друга планета...

# 319
Получих една от поръчките от 6 януари от 1113

Доволна съм от всичко с изключение на едни обувки на Колумбия, за които първо прочетох, че се поръчват +1, а след като ги пуснах се оказа, че се поръчвал точния размер. Обувките са много хубави и мъжът ми се чуди дали все пак да не си ги носи.
Най-доволен е от мъжката блуза на адидас за 4 евро, чак ме е яд, че не поръчах и другия цвят. Също и от якето на адидас за 11 евро - перфектно е за тези пари.
Един летен спортен панталон на пума - също е много добър. Джапанки на Хаванианс в сиво - супер са.
Имаше и няколко неща за мен, вкл. разни, които не помня да съм ги поръчвала, но явно съм... Тениската на Фреди - много ми хареса, жалко, че не съм поръчала и от другия цвят...
Единственото неприятно е, че липсва един бански на Арена - отметнат е, а не е сложен. Ще пиша писмо за липсващ артикул.
Сега си чакам останалите поръчки.

Последна редакция: ср, 03 фев 2010, 17:23 от argun

# 320
  • Пловдив
Малко съм притеснена и ще съм благодарна ако някой ми отговори...

на 29ти направих последната си поръчка...после, след срещата ми с банкомата останах с впечатлението че парите ми са изтеглени или блокирани, т.е. не ги виждах вече като наличност; сега теглих пари и установих че от вчера липсват още 50 лева от наличността ми; направих си онлайн справка - илиза че днес са теглени на два пъти пари по около 25 лева от ларедут  Rolling Eyes ...на "вальор" пише 27 и 29ти ...да ама като си проверих в суивито - други е цифрата, които съм платила на 27 и 29 и сега не мога да вдяна какво се случва ...ларедут чак сега ли са ми блокирали (или дръпнали) парите , но и ако е така защо сумите са различни... много моля ако на някой му хрумва каква е причината, нека ми каже....следваща стъпка - ще звъня в банката да питам  Sad

да не би да си дърпат отново заради кодовете 20/29 или каквото там беше и изобщо как така дърпат когато им хрумне...хайде да не ги обвинявам ако ще е напразно но доста се притесних..

Копирам си стария пост и вече няма да ви занимавам, искам само да ви кажа че аз приключих с Ларедут. Ходих до банката, не можаха да ми отговорят, според тях това са пари, които са осчетоводени днес, а са за тези стари дати, та затова излизат чак сега...да ама как така щом аз за едната от тези дати  нямам поръчка, а другата е за съвсем различна цена?...от разпечатката не се разбира  как Ларедут теглят парите - имам цифри, които не съвпадат с моите поръчки. Не става и да пиша до ларедутците защото имам два акаунта..
и изобщо веднъж като ми блокират парите от Ларедут (което съм следила прецизно след всяка една поръчка, как така после теглят от наличност, която виждам....днес наличността на картата ми намаля три пъти с по 22 - 23 лева всеки път при положение че от 29ти не съм правила поръчки, а за 29ти имам смс от банката за блокирани пари за същата дата.
От една година пазарувам и всичко е било ОК, ето че се опарих. И отново ви моля, ако някой е имал подобен проблем, нека каже как го е разрешил..благодаря.

Къде го чу това, че като имаш два акаунта не можеш да им пишеш?!? Пиши им от този акаунт, от който си направила поръчката и им опиши какво са изтеглили да проверят и ще ти върнат парите, ако е станала грешка.

# 321
Когато пишете писма на ЛаРедут, през формата за контакт от сайта ли пишете или на нормален @?
Благодаря предварително!

# 322
  • Все на втория етаж
Зи, странно. В пощата жените ме познават и са ми приятелки / почти  Laughing / и не вярвам да лъжат. Rolling Eyes  За следващата пратка ще отида аз и лично ще си питам. Този ти пост го бях чела. Освен да взема да звънна на телефона. Thinking

Ето и снимките, панталона или е клин  newsm78 , добре че поръчах 38, че в 36 щеше да съм опната от всякъде, даже трябваше 40 май, но май отдавна ги няма, иначе е страшен, много ми харесва, от Ливайските натам, те са 6 артикула.

http://picasaweb.google.com/betakubeta/OnlineShoping#5434028136596448706

# 323
Здравейте момичета!Моля ви за малко помощ!Искам да си купя за мен някакъв анцунг,но или не знам къде да търся или и аз не знам какво,но тези които намирам са или само долнище или само горнище,аз аз искам комплект.Бихте ли ми препоръчали нещо!Благодаря ви!
Моля ви отговорете ми!
Няма голям избор на комплекти. Потърси в секция спорт тук http://www.laredoute.fr/category.aspx?categoryid=22914791&vi … =layer_navigation.

# 324
Когато пишете писма на ЛаРедут, през формата за контакт от сайта ли пишете или на нормален @?
Благодаря предварително!

Първо през сайта, после си връщаме с ре: в пощата.

# 325
  • София
   Малко пояснение за банките - аз съм в ПИБ - там парите стоят блокирани 14 дни, както ми обясниха. Т.е. може да се случи банката да освободи блокирани пари, а после Редут да ги изтегли (по мои наблюдения се случва и обратното - изтеглят се пари, а банката освобождава блокираните като и изтече периода и това не означава, че са изтеглени два пъти). По тази причина изгубих сметката с блокирани - разблокирани и от извлеченията си следя само изтеглените пари от картата и те точно съвпадат с поръчките. Това, че една сума е изтеглена на 26-ти не означава, че е за поръчка на 26-ти, а за някоя от предишните, но парите са дръпнати тогава. Може сумата да не съвпада с поръчката ви ако имате отказани артикули за които да не са дръпнати пари - следете си реалните суми по поръчките. Веднъж ми отказаха цяла поръчка и аз им върнах имейл на адреса от който ми бяха изпратили потвърждението на поръчката с молба да ми освободят сумата, за да не чакам банката - така ми казаха от картов отдел и приложих имейла на картов отдел. До сутринта сумата беше освободена и ми изпратиха отговор. Това е от мен - дано съм помогнала.

# 326
  • София
Да се похваля и аз преди малко си взех малък пакет от 07.01 изпратен на 18.01 всичко е супер, доволна съм.
Маратонки Адидас 24 номер http://www.laredoute.fr/vente-basket-snice-bebe-garcon-et-fille. … &numberpage=1

Панталонче р. 94 http://www.laredoute.fr/vente-pantalon-popeline-craquante-enfant … &numberpage=1

Стелката е 15,5 см от край до край., а очертанията за крачето са 14,6-7см

Бански за момченце р. 102 http://www.laredoute.fr/vente-boxer-de-bain-enfant-garcon.aspx?p … &numberpage=1

Ако някой иска снимки и размери да пише
Може ли да ми кажеш колко е стелката на Адидаса 24 номер?
Благодаря  bouquet

Стелката е 15,5 см от край до край., а очертанията за крачето са 14,6-7см

# 327
днес получих и аз поръчка от 06.01,обсъждани неща ,но да спомена за розовите блузки с остро деколте,без ръкав,трикотажни от 1?-страхотни са

# 328
  • В центъра на мръсотията
Само аз ли чакам още поръчка от 6.1  Thinking Изобщо в 1408 някой получавал ли е...

# 329
  • София
Някой ще ми даде ли мейл на който да пиша на Ларедут. Трябва да им пусна и докумет от банката /за блокираните суми/.
Днес пак ми блокираха около 50 лв, а от 2 дни не съм пускала поръчка.

Общи условия

Активация на акаунт