Нови придобивки в гардероба - 34

• 82 376
  • 716
  •   1
Отговори
  • Belgium
Заповядайте, момичета, да споделим новите си придобивки, да обсъдим интересни магазини, разпродажби и онлайн попадения     Hug

старата тема

# 1
Лу, благодаря, ще го видя този магазин - дано имат интересни неща. Simple Smile

# 2
# 3
Последно си купих два чифта бански, цял и половинки на Marc&Andre, чанта пак на Marc&Andre, кафтан за плаж на Триумф и шапка от Зара.
Благодаря за темата.  bouquet

# 4
  • срещу двата комина :)))
от мен отново кецове отстрани  Laughing
тениска

# 5
  • София
Колкото за запис

Пола
Скрит текст:

mu_ry[/b], не ми с отварят снимките Rolling Eyes

# 6
  • срещу двата комина :)))
Колкото за запис

Пола
Скрит текст:

оправих линковете  Peace

# 7
  • Бургас / София
Момичета кажете откъде мога да намеря хубави цели бански

# 8
Последно едни дънки от ЗАРА (съблякоха манекените за да мога да взема 34 номер Laughing ) но не ги намирам в сайта им.

# 9
Изключително рядко се включвам и то предимно с въпроси, но пък ми действате мотивиращо на портфейла. Mr. Green
Запис.

# 10
И аз да се тупна да не ви изтърва  bouquet
Търся си подобен бански и по възможност в реален магазин, за да го пробвам как ще ми стои. Ще се радвам,ако някоя от вас има идеи къде да го търся
http://img08.prodavalnik.com/images_prodavalnikcom/23688589_8_585x461_rev007.jpg

# 11
Колкото за запис

Пола
Скрит текст:

Момичета защо не слагате снимките направо като Étoile? Така е много по лесно за всички и не се налага да отварям един тон линкове  Peace

# 12
Аз съм изцяло на морска вълна - купих си 4 бански  Crazy, 2 кафтана за плаж. Но сега издирвам ето такова чудо, само че от истински магазин за да го пробвам. Помагайте с идеи:
Скрит текст:

# 13
# 14
Запис и да не гол запис,това от мен

Скрит текст:

И едни очила (само че с тях се разделям,ако някой проявява интерес- нека ми пише на ЛС,Missoni са,стъклата са по-тъмни от снимката и вътре са бели рамките)

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт