LaRedoute.fr - 148 - Краят на намалението - 03.02 - 09.02

• 106 403
  • 2 004
  •   1
Отговори
# 585
въпроса ми сигурно е тъп но на първа страница не намерих помощ
къде виждате в сайта тази информация за теглените пари  newsm78
надявам се някой да помогне   bouquet

Онлайн банкиране! ooooh!

# 586
Момичета, имате ли изтеглени пари за поръчките от 9 и 10 януари, защото при мен са изтеглили от 12 до 15, но тези стоят само блокирани.
И малко по повод на смута с PayPal. Първо и на мен така ми се стори , че е пълна каша, но след внимателен анализ поне при мен(ДСК) установих:
- Когато конвертирането е по курса на Пейпал, осчетоводената транзакция се визуализира по начина, който е показал Арчо;
- Ако в поръчката ви има нещо от рода на сак за котки , масички, завивки и т.н, Редут тегли парите за тези неща веднага (явно плаща на друг търговец) и  разблокира парите ви цялата поръчка (в този момент сумата в сметката ви се увеличава, ако освен тях имате и други артикули ) ;
- Доста по-късно изтеглят остатъка по горната точка и в този момент вие установявате, че наличността ви е намаляла без да сте правили поръчки.
Искам само да подчертая, че така се случват нещата при мен, а за да изясним този проблем с плащанията, предлагам да прилагаме 'снимков' материал като доказателство на тези двойно изтеглени суми.

# 587
  • София
вчера си взех още 4 поръчки.Вече съм получила всичко от 6-ти,7-ми и 8-ми. GrinningЧакам още към 6 поръчки от по-далечни дати.
Не съм снимала поръчката от 8-ми ,че ще си я взема в събота(в приятелка е,на партия я пускахме Grinning).От другите неща,не ми харесва само блузата с бялата дантела- мекичка е и ми става,седи супер,но с тази дантела ми идва леко лелска. Laughing
Ето нещата,отново основно едноеврови:http://zorencetod.snimka.bg/other/pokupki.468294.17246530.Чантичките са много сладки,имат дръжки,но са прибрани в тях.Кафявата я исках за Геокса,защото ги даваха и двете неща цвят CAMEL,но са адски различни. Sad

# 588
Да  се похваля  и  аз  - вчера  си  взех  последнити 3 малки  кашончета. Повечето  са  все  коментирани  неща. Блузката  на Фреди  от 6е ми  заспа. Поличката  черната  с лекото  райе- много  съм  доволна. Обача  потничето  -   пижамка  на  кана бийч направо  ме е опънало  и според  мен  не е 42  а  38/40.Иначе  е  страхотно. Много  съжалявам  за  него и  ще  ходи  в  продавалника. Другото  което  е умалено е  карираното  палтенце. Направо  е супер  но  и  то възтесничко. Това  което  ме   изненада  приятно  са Геоксите и Кикърсите-  заспаха ми и  си  отговаряха  на  номера. Черната  туника на  талисиме пък беше  уголемена и ръкавите  ме  висят 15 см и тя  ще  заминава за  продаване. И последното  нещо което пак  не  ми става е червеното  панталонче  май  от  2-3  евро  и  то  малко. Като  равносметка  на  всичките  си  поръчки  май повечето  неща  не  съм  ги  уцелила. Ще  са   доволни  други  хора. Ама  пак  ще  поръчвам  де. Пък дано  този  път  по  успешно.

# 589
       Момичета, искам да подаря тези сандалки http://www.laredoute.fr/product.aspx?productid=324172220&doc … 5&Mode=Update     В момента бебето носи №18  , кой номер да вземя , за да ги носи лятото.

# 590
Момичета,търся си бяло палто,но немога да открия..Ако някой може да помогне Praynig

# 591
много съм объркан , спи ми се и ми иде да тегля много майки на някой с френски произход .

ето в крайна сметка и цялата работа :

Authorization (Unique Transaction ID #*************)

Original Authorization
 Date     Type     Status     Details     Amount
 Jan 16, 2010    Authorization To La Redoute     In Progress     ...    -?121.37 EUR

Related Transactions
 Date     Type     Status     Details     Amount
 Feb 3, 2010    Charge From Credit Card     Completed     Details    243.69 BGN
 Feb 3, 2010    Currency Conversion     Completed     Details    -243.69 BGN
 Feb 3, 2010    Currency Conversion     Completed     Details    ?121.35 EUR
 Feb 3, 2010    Express Checkout Payment Sent     Completed     Details    -?121.35 EUR
Original Authorization:
Total Payment:    -?121.37 EUR
-?121.35 EUR

верно сънен съм , ама да ме charge-ват 2 пъти за едно и също нещо и тая сума сега да седи 2 пъти блокирана ??
в крайна сметка с банката ли трябва да ходя да се разправам , или с френските палячовци ?
От това което си показал според мен абсолютно всичко си е ОК.  Сумата от 121.35 първо е блокирана , после разблокирана и накрая изтеглена. Няма нищо нередно. Не бъркайте блокирането на парите с тегленето.

според мен пък явно недовиждате - транзакцията от 16.01 е In Progress , а тази от 03.02 вече е СВЪРШЕН ФАКТ .

драснах им 10/12 реда на франсетата , да видим какво ще кажат по въпроса . аз съм навит и да ми издадат ваучер за тая стойност шото така или иначе пак ше бъдат похарчени тия пари ..

А забелязваш ли че сумата 121.35 от 03.02 веднъж е с минус и веднъж с плюс , хайде малко проста математика .

ЕЕЕ хайде стига вече. Ако сметката беше в ЕВРО нямаше да има ПРЕОБРАЗУВАНЕ НА ВАЛУТАТА!!! т.е. нямаше веднъж да е с МИНУС за левовете и после + (или без знак) за ЕВРО....
ето пример в долари:
Dec 7, 2009         Payment To    DealExtreme    Completed    Details         -$137.61 USD
Dec 7, 2009         Currency Conversion (credit) To U.S. Dollar    From Bulgarian LevCompleted    Details         $137.61 USD
Dec 7, 2009         Currency Conversion (debit) From Bulgarian Lev    To U.S. Dollar    Completed    Details         -186.17 BGN
Dec 7, 2009         Transfer From    Credit Card    Completed    Details         186.17 BGN

Jan 25, 2010         Payment To    DealExtreme    Completed    Details         -$23.17 USD
Jan 25, 2010         Currency Conversion (credit) To U.S. Dollar    From Bulgarian Lev    Completed    Details         $23.17 USD
Jan 25, 2010         Currency Conversion (debit) From Bulgarian Lev    To U.S. Dollar    Completed    Details         -32.91 BGN
Jan 25, 2010         Transfer From    Credit Card    Completed    Details         32.91 BGN

# 592
# 593
  • София
       Момичета, искам да подаря тези сандалки http://www.laredoute.fr/product.aspx?productid=324172220&doc … 5&Mode=Update     В момента бебето носи №18  , кой номер да вземя , за да ги носи лятото.

най-малкият номер е 23 и ще е голямо за лятото.

# 594
имате ли някакви отзиви за сандалките от 12,9 Crazy
ако става въпрос за тези http://www.laredoute.fr/product.aspx?productid=324172220&doc … 5&Mode=Update качеството е ужасно, лятото ги взехме на сина ми, за 2 седмици отвсякъде бяха разлепени, след това взехме едни маратонки пак на редут и на тях се случи същото нещастие. занесохме ги на обущар но каза че тази подметка, не може да се шие, нито лепи, защото се нацепва .... оттогава не купувам обувки на тази марка

# 595

ЕЕЕ хайде стига вече. Ако сметката беше в ЕВРО нямаше да има ПРЕОБРАЗУВАНЕ НА ВАЛУТАТА!!! т.е. нямаше веднъж да е с МИНУС за левовете и после + (или без знак) за ЕВРО....
ето пример в долари:
Dec 7, 2009         Payment To    DealExtreme    Completed    Details         -$137.61 USD
Dec 7, 2009         Currency Conversion (credit) To U.S. Dollar    From Bulgarian LevCompleted    Details         $137.61 USD
Dec 7, 2009         Currency Conversion (debit) From Bulgarian Lev    To U.S. Dollar    Completed    Details         -186.17 BGN
Dec 7, 2009         Transfer From    Credit Card    Completed    Details         186.17 BGN

Jan 25, 2010         Payment To    DealExtreme    Completed    Details         -$23.17 USD
Jan 25, 2010         Currency Conversion (credit) To U.S. Dollar    From Bulgarian Lev    Completed    Details         $23.17 USD
Jan 25, 2010         Currency Conversion (debit) From Bulgarian Lev    To U.S. Dollar    Completed    Details         -32.91 BGN
Jan 25, 2010         Transfer From    Credit Card    Completed    Details         32.91 BGN

точно за това говоря и аз .

Никога не са ми блорали 2-3-4но сума. Всичко си е било ОК. Просто тези редове не означават ,че се блокира 2но сумата ,а че има конвертиране от една валута в друга.
Видях м/у другото че плащането ,което ти е In progress  е с 2цента по-малко от това което е completed. Също така тази завършената транзакция ти я дава като RELATED (демек свързана към горната). Според мен всичко си е ок, просто ТЕ имат да вземат още 2 цента Wink

# 596

най-малкият номер е 23 и ще е голямо за лятото.

Благодаря , а № 23 за дете на колко годинки е. За догодина-лятото ще му стане ли.

# 597
имате ли някакви отзиви за сандалките от 12,9 Crazy
ако става въпрос за тези http://www.laredoute.fr/product.aspx?productid=324172220&doc … 5&Mode=Update качеството е ужасно, лятото ги взехме на сина ми, за 2 седмици отвсякъде бяха разлепени, след това взехме едни маратонки пак на редут и на тях се случи същото нещастие. занесохме ги на обущар но каза че тази подметка, не може да се шие, нито лепи, защото се нацепва .... оттогава не купувам обувки на тази марка

Според мен и на външен вид са ужасни.Аз толкова пари за тези сандали никога не бих дала.

# 598
На 01.02 имам отчетен отказан артикул, днес на 04.12 ми е заявена втория ред със 7-те %, поръчката е от 11.01- т.е. за 3 дни генерират ваучера. А парите за нея още не са изтеглени, ако не се лъжа... Shocked И при мен има само блокирани суми, които ми ги споменаха в банката, аз не мога да ги видя. Имам около 15 поръчки и за около 5 от тях са ми изтеглени парите, другите- тц. Мисля, че има голямо забавяне в тегленето на сумите този път, ама и аз пък проверявам често, то тук настана голямо въление покрай това. НЕ ползвам ПейПал и нямам идея от плащането по този начин.
Аз пък съм доволна от сандалките, отзивите мин. година бяха много положителни за тях. Тези сега са същите, но по-добър модел, защото пръстчетата са затворени. Имаме 24, а 25 си чакат реда това лято. Вярно е, че не ги е носил много, но тук мненията бяха, че са много добър избор. Освен това вътр. страна на подметката, дето е стъпалцето е от такъв материал, дето не се поти крачето и е мекичко. Сега поръчах точно от тези- затворените, като дойдат ще дам отзиви.

# 599
Здравейте, дойдоха ми две от поръчките от началото на януари, чакам още една, естествено с най-малката сума поръчана)))

НООО, имам проблем, на едната поръчка, един от артикулите ми е подчертан и съответно извадена сумата, 4 евро са, не са много, но няма и стоката (някаква блуза по спомен). Предполагам, че трябва да ми възстановят сумата, но незнам как става. Помощ бихте ли ми оказали?  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт