LaRedoute.fr - 148 - Краят на намалението - 03.02 - 09.02

• 106 408
  • 2 004
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Оффф имам проблем момичете, моля ви помогнете ми. Значи имам поръчка от 24-ти миналия месец... В поръчката ползвах ваучер на ст/ст около 16Е, защото ми бяха отказали един маратонки на мъжа. Та поръчката ми беше за 28,62Е и минус ваучера става за 11,78Е... тази сума получих като потвърждение на имейла за поръчката, обаче днес си отварям Toutes mes commandes да си проследя сумите и виждам, че поръчката от тази дата там си се със сума 28,62Е ( т.е без приспаднат ваучер)  Shocked Така ли трябва да е и защо пак ще ми вземат пари,които уж ми дължат и уж искат да ми върнат. Потвърждението на имейла е с вярната сума, ама пък в сайта им стои тази без приспадане, не знам какво да мисля вече.... Кои пари ще дръпнат просто се чудя и се мая...
Сигурна съм че съм потвърдила ваучера с бутона, защото и на имейла като ми дойде поръчката ми е описано.
Моля ви някой с повече опит с ваучери да каже, че на мен ми беше за 1-ви път...

Не мисля, че това е проблем. Разбира се, че в Toutes mes commandes ще ти фигурира сумата на поръчката. Как си платила тази сума е друг въпрос и това не се отразява тук. Щом в потвърдителния мейл имаш разбити сумите, няма от какво да се притесняваш.  Peace А и нали потвърждаваш плащането с карта на стойност 11,78 Е. Те няма как да си вземат остатъка без твоето потвърждение. Е, тук чета, че си взимат както и каквото искат, ама това е друга тема.   bouquet

# 661
Жабка,в Mon mode de règlement не ти ли излиза как е платено-карта,пейпал,ваучер.Нормално е според мен да има цялата сума отбелязана там,където казваш ,забравила съм вече как беше при мен,но не съм имала притеснения и проблеми  Peace

Брей,голяма мистерия тези карти...КОйто пише на ларедут да ги предупреди да внимават  ,много нерви ни образуват  comp03

# 662
Mного ти благодаряза успокоение, ще видим какво ще дръпнат... И аз се наплаших с тези тегления по два пъти, за това взех да проверявам... Иначе до сега не съм имала проблеми с французите и не съм се съмнявала да ме излъжат, но знае ли човек вече ... Mr. Green
Благодаря отново  mimiska

# 663
Момичета, чета,че има много проблеми с двойно изтеглени суми, моля някой сподели дали е имал подобен проблем.Изтеглена ми е сума (7.62 евро),а реално нямам поръчка за такава стойност.Всичките ми поръчки са за по големи суми,а тази е някаква никаква...
Банката ми е Прокредит,досега не съм имала проблеми.Пазарувам с дебитна карта. Praynig

# 664
И аз съм с двойно блокирани суми,блокират сумата,после теглят от свободните и блокираните си остават така. В ДСК е картата,само с плащане през ПП се получава при мен. Някой пробвал ли се е с писмо до редутците по проблема -да спомене с 2 думи как се действа,че двойно блокирани няколко пъти по 50 по 100лв са ми в повече!  ooooh!
Днес взех 4 малки пакетчета иначе от 6ти и 7ми! Ако някой иска 34 номер от акето адидас за 36ти да свирка,че леко ми теснее,явно е умалено,че не съм забелязала да съм пораснала!  Laughing

Редакция: не ме засипвайте  с лични,якето НЕ се продава,а се заменя евентуално за 36ти номер!

Последна редакция: чт, 04 фев 2010, 15:15 от yaya

# 665
  • Балчик
Момичета, чета,че има много проблеми с двойно изтеглени суми, моля някой сподели дали е имал подобен проблем.Изтеглена ми е сума (7.62 евро),а реално нямам поръчка за такава стойност.Всичките ми поръчки са за по големи суми,а тази е някаква никаква...
Банката ми е Прокредит,досега не съм имала проблеми.Пазарувам с дебитна карта. Praynig

Имаш отказани артикули, виж си в акаунта. Peace

# 666
Здравейте момичета, реших да рискувам с поръчката на хлебопекарната и в рембуса ми излезе че е анулирана. Такаааа, на вид на изплащане (на отказания продукт) ми изписва, спиране на покупка. Това добре  Peace А на възстановяване метод ми пише, получаване на PAY PAL сметка.
Всички тези работи ми го изписва на един ред с отказания артикул.
Според вас какво означава това "получаване на пей пал сметка"? Това че те са получили сумата за пекарната или това че на мен ще ми върнат сумата от 10,70 евро в пей пал?

Благодаря ви предварително  Hug

# 667
  • София

да не би да имаш поръчка с нефактурирани неща и сумата да пада под 10 евро.АЗ имам една ,която се води за 10.35,но не ми фактурираха няколко неща и реално ако изтеглят пари,ще е за 6.35 евро.

Дезидерата Куха ,според мен ще ти ги върнат през пейпал.

# 668
Момичета, има ли някой снимка на мъжките бермуди найк от 12 евра? В момента ги има само в бежаво, но ми е малко тъмна Ундия що за цвят имат в предвид франсетата?
За това иде реч http://www.laredoute.fr/vente-bermuda-homme.aspx?productid=32415 … =1&vsn=lesaub

# 669
Нали ПейПъл гарантира сигурност на разплащанията. Едва ли съзнателно Ла Редут ще се дъни баш там. Предполагам, че французите ще се коригират. При мен дублираната сума е в дебитна карта, плащането е извършено през ПейПъл. Притеснявам се за още една дебитна, но не ползвам интернет банкиране и няма как да проверя в момента.

# 670
  • там край морето...
Здравейте,
Получих писмо по пощата в плик за поръчка от 06.01. за която ми е блокирана сумата,но не е изтеглена....може ли някой да ми каже какво точно означава това и какво трябва да направя сега?
Моля Ви за помощ...благодаря предварително!

Nous avons du annuler l`envoi du colis 011 6025973.
En effet,nous ne faisons pas d`envoi contre-remboursement dans votre pays.

Je vous invite a renouveler vos instructions en joignant un paiement.

Au nom de la Redoute, je vous presente mes meilleurs voeux pour cette nouvelle annee.

Je reste a votre disposition et vous prie de recevoir,cher Monsieur,mes meilleures salutations.
И аз получих такова писмо вчера - за поръчка от 06.01.2010 - ще следя дали някой ще може да внесе разяснение

# 671
  • София
Здравейте,
Получих писмо по пощата в плик за поръчка от 06.01. за която ми е блокирана сумата,но не е изтеглена....може ли някой да ми каже какво точно означава това и какво трябва да направя сега?
Моля Ви за помощ...благодаря предварително!

Nous avons du annuler l`envoi du colis 011 6025973.
En effet,nous ne faisons pas d`envoi contre-remboursement dans votre pays.

Je vous invite a renouveler vos instructions en joignant un paiement.

Au nom de la Redoute, je vous presente mes meilleurs voeux pour cette nouvelle annee.

Je reste a votre disposition et vous prie de recevoir,cher Monsieur,mes meilleures salutations.
И аз получих такова писмо вчера - за поръчка от 06.01.2010 - ще следя дали някой ще може да внесе разяснение

Нямаш ли гугъл транслатор????
Ние трябваше да отмените "изпращане на парцелите, 011 6025973.
Всъщност, ние не "г-изпрати възстановяване" против "във вашата страна.

Аз ви каня да подновите инструкции, свързани с плащането.

От името на редут, аз предлагам най-добри пожелания за новата година.

Аз съм твърдо на ваше разположение и искрено, скъпи господине, моите най-добри пожелания.

# 672
# 673
  • София

Май да, не пише нищо друго и че работи с 1 батерия

# 674

да не би да имаш поръчка с нефактурирани неща и сумата да пада под 10 евро.АЗ имам една ,която се води за 10.35,но не ми фактурираха няколко неща и реално ако изтеглят пари,ще е за 6.35 евро.

Ами не...Сега прегледах всичките ми фактури,всичко е за доста по висока стойност...

Общи условия

Активация на акаунт