LaRedoute.fr - 148 - Краят на намалението - 03.02 - 09.02

• 106 202
  • 2 004
  •   1
Отговори
# 765
Да ви кажа, че днес си взех поръчка от 19.01.
Колет,2.5кг,от Бургас,кожено яке което взех за 44евро,сега е около 100евро,много е хубаво имам го от летните намаления в друг цвят,другите са дребни неща.

Поръчката ми е от 19.01, имам отказан артикул на 21.01 и тогава е тръгнал колета насам.

Е стига де,как някой получават вече от 19,а други чакат от 6-7 още  newsm78 Нещо не мога да разбера на какъв принцип ги пращат тези поръчки,френска му работа   newsm78

Ай стига бе...Това значи ли,че щом на мен ми отказаха артикул три седмици,след като съм направила поръчката,съответно са ми пуснали поръчката три седмици по-късно ooooh! Уф,то търпение,търпение,ама.... Rolling Eyes Имам  и още малки поръчки от 15,19 и нататък още 2,ама досега нищичко не съм получила Crossing Arms

Извинявам се за спама,ама...аре няма да се ядосвам...

# 766
Някой може ли да ме насочи. Търся чаршафи с ластици, обаче немога да намеря нещо Sad
Много ви благодаря предварително

drap-housse

Да ви кажа, че днес си взех поръчка от 19.01.
Колет,2.5кг,от Бургас,кожено яке което взех за 44евро,сега е около 100евро,много е хубаво имам го от летните намаления в друг цвят,другите са дребни неща.

Поръчката ми е от 19.01, имам отказан артикул на 21.01 и тогава е тръгнал колета насам.

Е стига де,как някой получават вече от 19,а други чакат от 6-7 още  newsm78 Нещо не мога да разбера на какъв принцип ги пращат тези поръчки,френска му работа   newsm78

Ай стига бе...Това значи ли,че щом на мен ми отказаха артикул три седмици,след като съм направила поръчката,съответно са ми пуснали поръчката три седмици по-късно ooooh! Уф,то търпение,търпение,ама.... Rolling Eyes Имам  и още малки поръчки от 15,19 и нататък още 2,ама досега нищичко не съм получила Crossing Arms

Извинявам се за спама,ама...аре няма да се ядосвам...

Не, не означава. Означава, че едва сега са успели да впишат отказания артикул в Суиви-то ти.

# 767
Мерси,Алекс Hug Party
Ти ми вдъхна огромна надежда Hug

# 768
Получих поръчка с тази тениска на адидас
http://www.laredoute.fr/vente-t-shirt-manches-courtes.aspx?produ … =1&vsn=lesaub
хубава е.Размер ХЛ.

Тези дънки размер 150,но са огромни,ако не ми бяха малко къси са ми идеално точни нагоре...
http://www.laredoute.fr/vente-jean-ado-fille-a-bretelles-morpho- … &numberpage=1

тези маратонки Найк номер 34 сини,но са уголемени иначе изглеждат добре
http://www.laredoute.fr/vente-chaussures-de-sport-capri-leather- … =2&vsn=lesaub

# 769
  • София
Получих днес балеринките на Рокет Дог от 6 евро Simple Smile отговарят си на номера!
Страхотни са!

Ау, на мен тук ми казаха, че се поръчва с един номер отгоре! С по-широк крак ли си?
 Praynig Peace Може ли размер и стелка в см да дадеш ако имаш възможност?

37 ми номер са стелка 23,5!/не мога да измеря мн добре защото стелката не се вади но може и 23,7 да са!/
Аз съм с тесен крак и винаги поръчвания от мен 37 ми номер ми е ставал!
Днес една мацка ми писа,че ги е получила 37 ми номер пак а носи 36 и и били малки  Rolling Eyesмного странно на мен са ми добре!

# 770
Тениската на Адидас била ли е още намалена

# 771
  • София
   andonovag , талията на 36 номер е 34см - умалени са с един номер.

# 772
Само да се оплача - преди седмица писах на французите писмо, защото искам да върна някой неща от пратката, на които не съм улучила размерите....И ОЩЕ НЯМАМ ОТГОВОР...днес пак им писах....Аз ли съм нетърпелива, или те просто така си се бавят  newsm78 newsm78 newsm78

# 773
Аз им писах само преди 2 дни и автоматичен отговор нямам даже. Не че съм много притеснена, но това е дразнещо, мисля че комуникацията с тях като цяло е доста тегава, недомислена.

# 774
Само да се оплача - преди седмица писах на французите писмо, защото искам да върна някой неща от пратката, на които не съм улучила размерите....И ОЩЕ НЯМАМ ОТГОВОР...днес пак им писах....Аз ли съм нетърпелива, или те просто така си се бавят  newsm78 newsm78 newsm78

Няма какво да им пишеш,направо връщай.Но имай в предвид,че транспортните ти ще са доста,после ще ти дадат чек, който за да осребриш ще платиш такса Peace

# 775
Аз им писах само преди 2 дни и автоматичен отговор нямам даже. Не че съм много притеснена, но това е дразнещо, мисля че комуникацията с тях като цяло е доста тегава, недомислена.

Пиши им докато получиш отговор, че писмото ти е регистрирано.

# 776
  • Пловдив

В такъв случай може и 38 да са ми малки  Tired, освен ако талията не е 40 см.

# 777
  • София

Бавят се, на мен ми отговориха след 10тина дни. Преди да се върне каквото и да било трябва да ти отговорят, защото посочват на кой адрес да изпратиш нещата... поне аз така знам, може и да не съм права.

# 778
Само да се оплача - преди седмица писах на французите писмо, защото искам да върна някой неща от пратката, на които не съм улучила размерите....И ОЩЕ НЯМАМ ОТГОВОР...днес пак им писах....Аз ли съм нетърпелива, или те просто така си се бавят  newsm78 newsm78 newsm78

Бавят се, на мен ми отговориха след 10тина дни. Преди да се върне каквото и да било трябва да ти отговорят, защото посочват на кой адрес да изпратиш нещата... поне аз така знам, може и да не съм права.

Адреса го има на фактурата Peace

# 779
  • Балчик

В такъв случай може и 38 да са ми малки  Tired, освен ако талията не е 40 см.

Вече писах, че талия 40 е на номер 42. Peace И аз мисля, че са умалени с 1 номер.
И ми призлява,ч е си поръчах едни с еластан 42 ноемр- сигурно ще са ми големи, а са много хубави. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт