LaRedoute.fr - 148 - Краят на намалението - 03.02 - 09.02

• 106 172
  • 2 004
  •   1
Отговори
# 780
Хора, на това чудо жилетката зашита ли е или се маха?
10х

# 781
http://m-laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=c510fc0e85ee910902
Каква е тая оферта. Нищо не разберам от превода с google

# 782
  • София
Аз им писах само преди 2 дни и автоматичен отговор нямам даже. Не че съм много притеснена, но това е дразнещо, мисля че комуникацията с тях като цяло е доста тегава, недомислена.

Не знам защо така се получава...  Thinking И аз писах преди 2 дена. Няколко часа по-късно получих автоматичния отговор. Днес получих съдържателния. Друг е въпросът, че последният съдържа нещо от сорта "Ще трябва да почакате, за което Ви благодарим!" hahaha , но това е друга тема.  

Говорейки за дънки... Поръчах 162 номер от дънките на Актив Уеър, които бяха по 1 Е, но са малки. Sad Ако някой проявява интерес, моля да ми пише на лични.  Peace

# 783
http://m-laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=c510fc0e85ee910902
Каква е тая оферта. Нищо не разберам от превода с google

Има тема за кодове.

# 784
  • Пловдив
Аз имам въпрос към момичетата, които имат два пъти изтеглени суми за една и съща поръчка. Тъй като аз нямам електронно банкиране не мога редовно да следя движението по сметкака си, интересува ме дали повторната транзакция е отразена в PayPal акаунта ви и дали получавате меил от PayPal и за нея? Или само първата транзакзия се отразява?
Благодаря предварително!

# 785
  • Пловдив
Аз имам въпрос към момичетата, които имат два пъти изтеглени суми за една и съща поръчка. Тъй като аз нямам електронно банкиране не мога редовно да следя движението по сметкака си, интересува ме дали повторната транзакция е отразена в PayPal акаунта ви и дали получавате меил от PayPal и за нея? Или само първата транзакзия се отразява?
Благодаря предварително!

Моята двойно изтеглена сум , не е платена през Пей пал така че не мога да дам отговор .

# 786
Сега си погледнах първата поръчка от 7.01, която естествено не е дошла  Crossing Arms и видях че едни дънки които пуснах 44 номер, във суивето са №34. Невъзможно е аз да съм поръчала този малък номер. А е доста тъпо ,ако го нямат поръчания размер, да си пускат какъвто искат те. Все още имам надежда, че просто така е отбелязано, но ще дойде номера, които съм поръчала Tired

# 787
  • София
Сега си погледнах първата поръчка от 7.01, която естествено не е дошла  Crossing Arms и видях че едни дънки които пуснах 44 номер, във суивето са №34. Невъзможно е аз да съм поръчала този малък номер. А е доста тъпо ,ако го нямат поръчания размер, да си пускат какъвто искат те. Все още имам надежда, че просто така е отбелязано, но ще дойде номера, които съм поръчала Tired

Според мен ти си объркала. Тяхна грешка (да ти сложат нещо друго) може да откриеш после като получиш кашона.

Аз тези намаления съм с 2 грешки - объркан цвят на чуждо нещо, а за адреса вече се оплаках

# 788
  • Пловдив
Моля за малко помощ за оразмеряване на половинката  Praynig
С талия 100 и ханш 110 кой размер да взема от този панталон
http://www.laredoute.fr/vente-bermuda-battle-multipoches.aspx?pr … &numberpage=1

# 789
  • София
Благодаря предварително!

Получавам мейли за двойно блокираните суми от нашата банка и то в 4-5 часа през нощта.Мисля , че не са от Пейпал , защото те когато блокират сума ми изпращат и мейл на електронната поща.Доколкото последно разбрах от банката нареждането за блокирането на сумата било с един код а после с друг код теглят пак пари а предните остават блокирани.Някъде се къса нишката между Редута и Пейпал, според мен.  #2gunfire #2gunfireПърво мислех, че е виновна банката, но се оказа че това е масово не само за моята банка Grinning

# 790
  • у нас
Maратонките New Balance отговарят ли си на номера?

Да, отговарят си.

Определено не си отговарят, беше писано няколко пъти в темата.  Peace Според мен са и за тесен крак. Аз нося 39-40 номер, но за маратонки вземам  42 н-р, за да ми са по-свободни. Ама тия са толкова тесни, че крака ми стои като в менгеме. А и по етикет са 41,5 н-р.  Peace

Определено всеки има мнение!Не може да се каже че определено не си отговарят Laughing Нося 39 номер, поръчах 39 - дойде 39.Стелката е 25см.Всички маратонки които имам са със стелка 25см и са ми идеални!С широк крак съм LaughingСъщо така няколко пъти се писа че си отговарят.Най-реална представа се добива с размери.Аз съм дала на моите, дай и ти на твоите и всеки ще си прецени дали си отговарят.

Моите са номер 42 поръчани, на тях пише 41,5 и имат стелка 27 см.  Peace

# 791
не е задължително да е твоя грешката, и други мами се оплакаха, включително и моята, че променят номера още при фактуриране

# 792
Момичета пускам поръчка и се чудя с гръдна 85-90 и талия към 80 дали ще вляза в размер 34-36 от тази жилетка:
http://www.laredoute.fr/vente-gilet.aspx?productid=324160231& … &numberpage=1
Все пак е жилетка и ми се ще да не е Опната по мене Simple Smile

# 793
Момичета интересува ме детските анцузи на Адидас, Пума и Найк дали си отговарят на размерите, защото имам някакъв спомен, че някой писа че са леко уголемени.
Сигурна съм че е коментирано в темата, за което се извинявам, но не мога да следа темата, защото е много обширна.

# 794
Момичета интересува ме детските анцузи на Адидас, Пума и Найк дали си отговарят на размерите, защото имам някакъв спомен, че някой писа че са леко уголемени.
Сигурна съм че е коментирано в темата, за което се извинявам, но не мога да следа темата, защото е много обширна.
Аз съм поръчвала адидас,според мен си отговаря,но да кажат и другите мами.

Общи условия

Активация на акаунт