LaRedoute.fr - 148 - Краят на намалението - 03.02 - 09.02

• 106 177
  • 2 004
  •   1
Отговори
# 960
Определено смятам, че на тези намаления тотално се изгавриха с правата ни на потребители.

Позволих си да отворя тема в БНАП . Любопитно ми е  да прочета мнения на непазаруващи от Ларедут  Rolling Eyes

Нали разбираш, че става въпрос за търговия, която е подчинена на законите на друга държава?
Т.е. ти купуваш стока директно от Франция, а се оплакваш, че не спазват българските закони.

# 961
Получих поръчка с тази тениска на адидас
http://www.laredoute.fr/vente-t-shirt-manches-courtes.aspx?produ … =1&vsn=lesaub
хубава е.Размер ХЛ.

МОжеш ли да ми дадеш ширината на блузката?
Подмишници 58см. Peace

# 962
Определено смятам, че на тези намаления тотално се изгавриха с правата ни на потребители.

Позволих си да отворя тема в БНАП . Любопитно ми е  да прочета мнения на непазаруващи от Ларедут  Rolling Eyes

Нали разбираш, че става въпрос за търговия, която е подчинена на законите на друга държава?
Т.е. ти купуваш стока директно от Франция, а се оплакваш, че не спазват българските закони.

Разбирам, разбирам. Също така разбирам , че и двете държави са членки на ЕС.  Peace

И между другото никъде не съм цитирала каквото и да е законодателство, камо ли българското. Това, че асоциацията е българска не означава, че не може да те консултира в случаи на пазаруване извън пределите на България.
А истината всъщност е, че неприятното усещане за "особено отношение на "   La Redoute  към бг потребителите ме обижда много!
 Cry

# 963

Shocked Shocked Shocked
Aйде стига простотии, бе хора!
От какво се оплакваш- че пазаруваш евтино ли?
Като не ти харесва- не купуваш.
Вие май съвсем съзнателно искате да ни спрат кранчето  ooooh!

# 964
Ще ми се откаже ли ако опитам да платя на трети акаунт с една карта

# 965
  • Варна
Хайде стига пък вий с това "спиране на кранчето"! Какво кранче?! Да не са луди да си спрат продажбите?! Да не ми ги подаряват нещата, купуваме си ги на обявените от тях цени, при условията и с кодовете, измислени от тях (да не вземете сега да ме убеждавате, че трябва да са получин лично, а ние ползваме чужди - както си знаем, когато поискат даден код да действа само на акаунти, на които е пратен, те си слагат необходимите ограничения!)?!

Не сме само ние, дето "грабим като невиждали". Naughty То това е и идеята на разпродажбите.

Крайно време е да престанем да се въприемаме като хора "втора ръка", само защото сме българи! Като се изключи по-скъпия транспорт дотук, не виждам каква е разликата между нас и французите като потребители на един и същ онлайн магазин. Stop

# 966
да, няма да можеш да платиш на последната стъпка.

# 967
Здравейте момичета,преди време се оплаках че съм използвала код за БД и не бяха ми изтеглили парите от картата почти месец.Та сега да ви споделя че за поръчката ,която пуснах на 9ян са ми взели парите на 2февр  Shocked Ноо по-добре късно отколкото никога  Wink

Сега искам  да попитам за отзиви за следната машина
 http://www.laredoute.fr/vente-machine-a-pain-500-a-750-g.aspx?pr … &numberpage=1

с какво се различава с тази http://www.laredoute.fr/vente-machine-a-pain.aspx?productid=3241 … &numberpage=1

Ако някой ги е ползвал,моля да коментира че сме 3 момичета и искаме хлебопекарни,та сме в чуденка коя  Thinking

bouquet

# 968

Позволих си да отворя тема в БНАП . Любопитно ми е  да прочета мнения на непазаруващи от Ларедут  Rolling Eyes
Виж сега, че ние сме ползвали код за тази хлебопекарна, който не ни е пратен лично - нямаме право да се оплакваме... Че ти пращат само ваучер не е вярно, може да и искаш чек и да си го осребриш в банката...
Масово използваме кодове които НЕ са за нас, после се сърдим защо са ни сменили тенджерите с прахосмукачки или матрака с тенджери ... Ами помислете си малко, вие честни ли сте спрямо тях??? Имат си хората складови количетсва в момента на опаковането на стоката ти е имало липса и са ти я отказали... после се появява някакво количество, я от друг магазин на Ла Редут, я забутаното някъде в  склада ...
Не  мога да разбера недоволството ти? newsm78 Когато имаш код 20/29 +БД+подарък не се сърдиш, че ти идва поръчката за без пари нали  Shocked но ако те си потърсят правата на търговоец, тогава олелеее - много са лоши и не ни зачитат защото сме блгари. Да може и отношението им към българския потребител да е по-различно, но то е продиктувано от нашата/вашата наглост и безочие при ползване на кодове които не са за нас ... и после писане на ГНЕВНИ имейли, които дори не трябва да си помисляме да пишем...
Хайде замислете се и после пускайте безсмислени оплаквания във всякакви сайтове  Peace

# 969
А защо мислите, че на французите не им отказват артикули???
Много нагло е да пазаруваш евтина стока с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА и подарък  и после да пищиш колко били некоректни.
Айде моля ви се.
Защо не си търсите правата тук в нашите скапани магазини?
Защо не изисквате толкова от продавачите и стоката им?
Защо като купите нещо китайско от тук не мрънкате какво е качеството му, а когато ви пристигне нещо от Ларедута с крив шеф и ще опищите орталъка?

# 970
   Да, може да сте прави за блокирането и тегленето. Случвало ми се е само два пъти, а проверката съм правила на другия ден, когато и парите са си изтеглили.

Между другото от този сайт не пазаруват само французи и българи. Вижте долу при избор на държава колко още има в редичката. Така че не се състезавате за евтините работи само с французи. Simple Smile

# 971

Малко съм възмутена smile3512 Никой не те е накарал насила да пазаруваш в сайта,а и като гледам как всеки граби като невиждал,какво очакваш? Те хората се видяха в чудо с нас.Нали не  мислиш,че на всеки може да се угоди???

Моля, моля! Нещо ме объркахте с някого? Имам точно 3 поръчки  от тези намаления! Всичко е по1 бр. и не всичко е от по 1Е - това заради слагането в кюпа "грабиш като невидял" По време на миналогодиншите намаления имах една единствена поръчка и бях очарована и от бързината и от качеството на нещата- изразила съм го в мненията си , ако те интересува.

А какво не ми харесва в последните тенденции на Ларедут съм написала вече. Също така заявих категорично намерението си да спра да пазарувам от тук. Навестявам темата, за да се информирам от кои дати пристигат нещата и също , за да се информирам в случай на нововъзникнал проблем как точно да подходя- щастлива от факта , че тук има предимно и разумни и отзивчиви потребители!

Всъщност ....като се замисля -на теб няма смисъл да ти се отговаря- камо ли толкова изчерпателно. Приятно пазаруване  Grinning Grinning

Няма да спамя повече! - ставам пасивен хейтър, докато си получа последните две поръчки Wink

# 972
  • Варна
А защо мислите, че на французите не им отказват артикули???
Много нагло е да пазаруваш евтина стока с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА и подарък  и после да пищиш колко били некоректни.
Айде моля ви се.
Защо не си търсите правата тук в нашите скапани магазини?
Защо не изисквате толкова от продавачите и стоката им?
Защо като купите нещо китайско от тук не мрънкате какво е качеството му, а когато ви пристигне нещо от Ларедута с крив шеф и ще опищите орталъка?

Първо, не мисля, че не им отказват, никой не е твърдял такова нещо.  Peace
Второ, не е нагло, щом те го позволяват. А и не мисля, че доставката е безплатна - върху всяка покупка се плащат 7% такса обработка, това за какво е?! Няма други сайтове, които да си слагат такава такса - всъщност това е реалната цена, която Ларедут плащат за доставка в 95% от случаите. За кодовете, които не са изпратени лично по-горе писах какво мисля. Това е част от маркетинговата им стратегия и тук вече не смятам за коректно, когато системата им е приела даден код, потвърдили са и са ти приели поръчката, взели са ти парите, 2-3 седмици по-късно да ти я откажат с думите "Ползвали сте код, който не ви е и пратен лично".
Трето, ти пък откъде знаеш, че не си търся правата и в ншите магазини (от които, признавам си, пазарувам изключително рядко)?!
И четвърто, китайски неща (не става въпрос за "произведени в Китай") не купувам.

# 973
Да  питам  някой  дали е  наясно. Когато  правех  поръчка  преди  в  долният  десен  ъгъл се  изписваше сумата  преди  намалението, с  колко  се  намалява и  колко  се  плаща . Вече  не  е така. СЕга  пише   само  сумата  за  плащане. Да  не  би  нщо  при  мен  да  не  е  наред?  newsm78

# 974
  • София

е вече и аз не издържам  Twisted Evil
Вместо да мрънкате и оплаквате, 'що не се опитахте да прочетете туй уний по въпроса.
1во. Грешки стават на всякъде (явно не им е съвършена системата, но като 100 маймуни се борят за 1 е явно чат пат 2-3 успяват да накликат нещо едновременно). Може и бавно, но тук имаш няколко начина да си вземеш парите.
Ако има грешка/дефект в зависимост от нещата връщаш за тяхна сметка или си спои при теб а ти пускат ваучер.

2ро . Я си вземи парите от БГ сайт.

3то за пекарните се дъвка поне 120 пъти  Twisted Evil
- кода лично ли ти го изпратиха?
- аз поне 4 пъти съм писала: Електо уредите НЯМАТ гаранция. Пускала съм в темата и отговор на Събка.
Минава нещо между капките но това са продукти купени на "нормални цени" не от някакви промокодове, ако мине ок , ако не ти връщат парите ти си избираш. Имам хлебопекарна от Редута - 76 лв ми излезе пожелал съм си риска на електро уред без гаранция. Платила съм с поне 50 лв. по-малко от за подобен в БГ.
- нима не прочете че ги отказват преди да пуснеш?

3то
Алекс/Ева (простете не помня вече кой) няколко пъти се пънаха да обяснят, че стоките на промоция са ограничен брой. Като свършат бройки има същото, но на друга цена. Все едно да се оплача, че моя размер е намален с 30% а по-малкия е с 80%....

4то да не мислиш, че за Анрито има значение от къде му влизат парите в милиардерската сметка. Важното е да има за Зелма и челядта (Зелмината и Линдината).
Нашите Евра са същите като на Франсетата.
Нямам самочувствието на 2ра ръка европеец.

Айде стига с мрънкането. Като имата проблем се опитайте да го решите. Стига стреляйте и се зъбихте само. Кажете си проблема има хора минали прз това/чули/прочели и помагат.

Какво да седна да се оплаквам ка съм се набълбукала с N бр. поръчки от Нова колекция и тръпна кавко ще се случи.
Стига бе хора оставете се на удоволствието адреналина на поръчкта и чакането
Айде хубав ден.

Имам 13 поръчки, 12 от 6 насам и само 1 получена срока е 7 седмици.
Миналата година 8 седмици съм чакала. Всичко си дойде.

Общи условия

Активация на акаунт