LaRedoute.fr - 148 - Краят на намалението - 03.02 - 09.02

• 106 150
  • 2 004
  •   1
Отговори
# 1 935
Здравейте момичета  Hug
искам да помоля някоя от вас която плаща през pay pal, да ми каже дали съвпада датата на изтеглените от тях пари за дадена поръчка с датата на фактурата кога са я пратили (уф и аз едно обяснение  ooooh!). Имам в предвит, примерно, някой е направил поръчка на 6.01 и на 10.01 са дръпнали парите за поръчката, във фактурата същата дата на изпращане 10.01 ли пише? Защото аз имам 2 поръчки които отговарят датите на дръпнатите пари с датите на изпращане на пратките  Peace Уф дано ме разбрахте  Crazy

# 1 936
Може ли да ми кажете дали ваучер изпратен на един потребител може да се използва от друг?
Отново имам отказани  #2gunfire

# 1 937
  • София
Може ли да ми кажете дали ваучер изпратен на един потребител може да се използва от друг?
Отново имам отказани  #2gunfire
не

# 1 938
Предлагам дружески да банваме всеки, който се оплаче "и аз чакам поръчка и още я няма!", ако са минали по-малко от 6 седмици.

Точно това си помислих и аз, като четях последните няколко поста преди твоя, че направо си просят бан.
Не мислите ли, че тези мнения може да не са оплакване, а по-скоро споделяне на информация за последно-получените поръчки!?!
Предварително се извинявам за по-острия тон! Twisted Evil

# 1 939
  • София
Предлагам дружески да банваме всеки, който се оплаче "и аз чакам поръчка и още я няма!", ако са минали по-малко от 6 седмици.

newsm10

Не мислите ли, че тези мнения може да не са оплакване, а по-скоро споделяне на информация за последно-получените поръчки!?!
Тук няма информация за "последно-получени поръчки". Дори няма и мнения. Има само въпроси. На които е отговаряно многократно и е повтаряно и потретвано. Много е лесно се пише и пита. Направо е непосилно да се почете малко.  ooooh!

А сега по същество.
Днес получих 3 поръчки - от 7, 8 и от 9.01.  Peace Искам да похваля това сако. Много е хубаво, плътна материя, добре седи.

Самоцитирам се
Искам да попитам за тези кърпи:
http://www.laredoute.fr/vente-serviettes-eponge-(lot-de-2).aspx? … &numberpage=1
В описанието на продукта пише, че са 50 x 100 cm., а в таблицата за наличностите, както и в кошницата - 16 х 35 см. Кое е вярното?  newsm78

Благодаря!  Hug

и искам също да си отговоря.  Laughing Линкът май не е активен вече, но може би се сещате за кои кърпи става дума. Получих ги днес. Прекрасни са. Размер 50 х 100!  thumbsup

Последна редакция: вт, 09 фев 2010, 21:19 от mimiska

# 1 940
  • Пловдив
При мен възникна следния проблем: Преди малко пусках поръчка и плащах с Пей Пал и след като наредих на Пейпал и трябваше само да потвърдя поръчката на последната стъпка на ларедут ми излезе онова червено съобщение отгоре на страницата на което пишеш нещо като "идентефицирай се отново". Естествено не можах да натисна последното потвърждаване на поръчката , а в същото време получих смс че пейпал са взели парите по поръчката. Та въпроса ми е дали е възможно сега на страницата на пейпал да откажа плащането , тъй като реално няма поръчка или нещо такова да направя, за да си освободя парите по нея.
Според мен, преди наново да се идентифицираш:
Провери в суивито - отвори нова страница на ЛаРедут, без да затваряш страницата, дето ти иска идентификация
Провери в акаунта си в Пей Пал Peace
Не се сещам как можеш да откажеш плащането, освен ако няма поръчка, да пуснеш диспут за транзакцията...

# 1 941
бе да ти кажа "не мога повече да чакам" баш като оплакване си ми звучи
който не може да чака да си пазарува от нашите магазини- всичко си прибира в момента на покупката
дори и без намаления нормално идват за около 20 дена поръчките, така че чак драми за поръчки от 11 януари, няма нужда
 с най-добри чувства към всички  Peace

# 1 942
При мен възникна следния проблем: Преди малко пусках поръчка и плащах с Пей Пал и след като наредих на Пейпал и трябваше само да потвърдя поръчката на последната стъпка на ларедут ми излезе онова червено съобщение отгоре на страницата на което пишеш нещо като "идентефицирай се отново". Естествено не можах да натисна последното потвърждаване на поръчката , а в същото време получих смс че пейпал са взели парите по поръчката. Та въпроса ми е дали е възможно сега на страницата на пейпал да откажа плащането , тъй като реално няма поръчка или нещо такова да направя, за да си освободя парите по нея.
Според мен, преди наново да се идентифицираш:
Провери в суивито - отвори нова страница на ЛаРедут, без да затваряш страницата, дето ти иска идентификация
Провери в акаунта си в Пей Пал Peace
Не се сещам как можеш да откажеш плащането, освен ако няма поръчка, да пуснеш диспут за транзакцията...
В суивито няма нищо. На страницата на Пейпал имам отразено плащане което е със статус Pending .А старницата вече я затворих за съжалене.
Е все пак От Ларедут като няма поръчка няма да си изтеглят парите . След колко време ги освобождават от Пейпал. Някой по назад беше писал , че има освободени пари от там.

# 1 943
Дезидерата Куха, никой не може да каже май вече  ooooh!
Т.е. надяваш се, че като днес примерно са ти дръпнали парите за някоя поръчка то са ти я пратили днес ли?

Мен за поръчка на 26 през ПП ми издърпаха парите 2-3 дни след това, а днес дръпнаха пари за поръчки пак през ПП, правени на 23 и 24.

Преди си мислих, че като ти се появи отказ за даден артикул, то тогава пращат и поръчката, но вероятно е просто съвпадение, Алекс1 каза, че това не е задължително да е така.

С една дума, според мен логика в ЛаРедута нЕма!!! Дано накрая не стане и да нЕмаме пари и поръчки, пък това дали ще се забавят седмица-две повече ще го преживеем Wink

За питането на кого от кога му е дошло  Laughing просто разгледайте последните 2 стр, все има някоя мацка, която се е похвалила с пристигнала поръчка, така спокойно може да се ориентирате...пък и нали е ясно, че ако на ХХХ му е дошла днес поръчката от 10ти, това не означава, че и на УУУ трябва днес да му е пристигнала, може и след 10 дни да е чак.

# 1 944
  • В лудницата на 2-рия етаж.
Някой поръчвал ли е това http://www.laredoute.fr/vente-robe.aspx?productid=324143551& … &numberpage=7 .
Как е,вталено ли е,защото са останали само големи номера,та се чудя 42 дали ще ми е голямо,нося 38-40 по принцип.?

# 1 945
  • София
Ох, и на мен не ми идва...  Mr. Green Поръчката де, да не помислите друго. Ще почакаме и нещата ще дойдат. Или няма да дойдат. Едно от двете. Няма смисъл да се преживява като въпрос на живот и смърт.
Всъщност исках да попитам за тези гуменетки дали имате отзиви
http://www.laredoute.fr/vente-joggers-4-coloris-enfant-garcon.as … &numberpage=1

На моя момък много му се потят краката и се надявам тези като са памучни да не запарват.

# 1 946
http://www.laredoute.fr/vente-soutien-gorge-corbeille-ampliforme … &numberpage=1

да ви похваля този сутиен, днес го получих

# 1 947
  • БГ

newsm10

Тук няма информация за "последно-получени поръчки". Дори няма и мнения. Има само въпроси. На които е отговаряно многократно и е повтаряно и потретвано. Много е лесно се пише и пита. Направо е непосилно да се почете малко.  ooooh!

А сега по същество.
Днес получих 3 поръчки - от 7, 8 и от 9.01.  Peace Искам да похваля това сако. Много е хубаво, плътна материя, добре седи.

Може ли да помоля, за реални снимки на сакото  и размери, доколкото е възможно..

# 1 948
За ПейПал - наистина парите ги теглят както си искат.
За една от поръчките ми (от 11 януари) изтеглиха парите на 26 януари (имам предвид, че статуса се промени на completed), а пък парите са ми ги взели от сметката на 29 януари.
За друга, пусната на 6 февруари, статусът се промени на completed на 8 февруари. Ще видим кога ще ми се отрази по движението на сметката.
В същото време за поръчка, пусната на 16 януари и платена директно от сайта, а не през Пейпал, парите ми ги удържаха от сметката на 8 февруари.

# 1 949

Ох, подкрепям! Вече наистина не се чете  ooooh! нито тази нито темата за кодове...Как тези, които пишат не си вдигнат носа два пръста над клавиатурата и не прочетат поне същата страница...Еее...безумие. Тук не е мрънкалник бе момичета...Дали помагате с вечното си хленчене..Дайте да отворим тема "Къде са ми поръчките" #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт