LaRedoute.fr - 148 - Краят на намалението - 03.02 - 09.02

• 106 110
  • 2 004
  •   1
Отговори
# 1 980
  • София
Да, но по дати ми съвпада с плащанията и обикновено след такъв мейл до 3-4 дни получавам пратката. По повод многото коментари за блокирани/освободени суми по осторожно обръщам внимание на плащанията към Ла редут-а. Плащам с Американ експрес. Много се изненадах като си получих месечното извлечение за януари. Тъкмо си бях направила разчет кога по колко ще внасям и изненада - от 5 поръчки и 5 блокирани суми за 01 са ми изтеглили само 2. Останалите в баланса ми ги дава блокирани, но не са изтеглени, обаче датите на тегленията съвпадат с въпросните маркетингови мейли.
Пример: Поръчка 6-ти, фактурирана 8-ми (колис номера обаче започва 20100025 - последните цифри са номера на колета, има ги на фактурата), блокирана сумата 8-ми, изтеглена сумата на 25-ти (по месечното извлечение), маркетингов мейл от 25-ти и на 29-ти получих поръчката. Същото и за предходните поръчки. Сега имам маркет мейл от 8-ми. Сумата е блокирана, да видим кога ще дойде. Утре ще звънна на банката да видим дали са усвоили сумата.
Много интересно,ще следя с интерес развитието.
Досега наистина на никого не съм чела тези мейли да се отразяват по някакъв начин...
Но вече нищо не може да ме учуди в ЛР! Rolling Eyes
Аз пък много не се заглеждам в сумите,имам тройно блокирана сума,но само е отразена,не е изтеглена.
Това е за единствената ми поръчка през ПП.

# 1 981
  • БГ
Да, но по дати ми съвпада с плащанията и обикновено след такъв мейл до 3-4 дни получавам пратката. По повод многото коментари за блокирани/освободени суми по осторожно обръщам внимание на плащанията към Ла редут-а. Плащам с Американ експрес. Много се изненадах като си получих месечното извлечение за януари. Тъкмо си бях направила разчет кога по колко ще внасям и изненада - от 5 поръчки и 5 блокирани суми за 01 са ми изтеглили само 2. Останалите в баланса ми ги дава блокирани, но не са изтеглени, обаче датите на тегленията съвпадат с въпросните маркетингови мейли.
Пример: Поръчка 6-ти, фактурирана 8-ми (колис номера обаче започва 20100025 - последните цифри са номера на колета, има ги на фактурата), блокирана сумата 8-ми, изтеглена сумата на 25-ти (по месечното извлечение), маркетингов мейл от 25-ти и на 29-ти получих поръчката. Същото и за предходните поръчки. Сега имам маркет мейл от 8-ми. Сумата е блокирана, да видим кога ще дойде. Утре ще звънна на банката да видим дали са усвоили сумата.
Много интересно,ще следя с интерес развитието.
Досега наистина на никого не съм чела тези мейли да се отразяват по някакъв начин...
Но вече нищо не може да ме учуди в ЛР! Rolling Eyes
Аз пък много не се заглеждам в сумите,имам тройно блокирана сума,но само е отразена,не е изтеглена.
Това е за единствената ми поръчка през ПП.

Не плащам с ПП. Директно на сайта. Бях питала и преди, но модераторите ми затриха питането - кога се сменя колис номера. Имам една поръчка, която в началото е била с колис номер 20100225-и номера, сега я гледам в суивите колис номера вече е 2010035 - и номера,  т.е от 25.02 стана на 05.03. Колис номерата са реално номера на фактурата. До сега така идват - последните цифри на коли номера са номера на фактура, май и номер на колет, но досега съм имала само малки до 2 кг и незнам дали и на големите пакети е така. Но номера ми отговаря(поне на получените). Ако е така следващите ми пратки ще си ги чакам около 05.03, поне няма да се чудя кога, дали и ... Дано модераторите не ме затрият пак.

За сумите се заглеждам (освен, че е професионално изкривяване) и заради лихвите. Картата е кредитна и съответно има лихвен и безлихвен период.

# 1 982
  • Все на втория етаж
Горен чаршаф 200 на 200 става ли за стандартна олекотена завивка, свършил е 220 на 240 докато се подмотавам.

# 1 983
От 34 ! Аз много се чудих и накрая поръчах 36.

Здравей Некст! Видях, че си получила Фреди, 36 размер, аз вчера си взех 34-ти. в момента ми е идеално, ..., има опсаност да си стои в гардероба,..., та, моето е розово, евентуално да ги заменим? от София съм, не съм си 'заменяла' неща досега, ако имаш желание, пиши,...

Поздрави,

# 1 984
  • София
Не плащам с ПП. Директно на сайта. Бях питала и преди, но модераторите ми затриха питането - кога се сменя колис номера. Имам една поръчка, която в началото е била с колис номер 20100225-и номера, сега я гледам в суивите колис номера вече е 2010035 - и номера,  т.е от 25.02 стана на 05.03. Колис номерата са реално номера на фактурата. До сега така идват - последните цифри на коли номера са номера на фактура, май и номер на колет, но досега съм имала само малки до 2 кг и незнам дали и на големите пакети е така. Но номера ми отговаря(поне на получените). Ако е така следващите ми пратки ще си ги чакам около 05.03, поне няма да се чудя кога, дали и ... Дано модераторите не ме затрият пак.

За сумите се заглеждам (освен, че е професионално изкривяване) и заради лихвите. Картата е кредитна и съответно има лихвен и безлихвен период.
Определено,всичко това е логично и сигурно е така.
Аз признавам,че не следя с такова внимание и прилежност. Embarassed
Но досега не е имало чак такива ексцесии,дано се поправят своевременно..
Това,което пишеш за номера на поръчката и фактурата ще го наблюдавам и ще видя дали
и при мен ще има такава връзка,благодаря ти.На досегашните ми колети над 2 кг номера на колета и номера
на поръчката от суивито са били различни,ако е от някакво значение.

# 1 985
Цъфс ето тези са Кокай
Ето снимки от последните ми две поръчки тук
[/quo

Много са ти хубави покупките,повечето неща и аз ги поръчах на 13-ти,но още не са ми пристигнали.Искам да питам пуловера от 3 евро,намален от 95( виждам,че го имаш в албума ) дали си отговаря на номера,че аз нося 34/36,но успях да поръчам 38/40.Чудя се дали няма да ми е голям,а най-много държа на него.
Не съм го получила още,като дойде ще споделя!

# 1 986
Има ли тазгодишни чаршафи?
Искам да си пусна един комплект.Загледах се в
този  и този
Отзиви?

Имам и двата вида.Вторият е по-качествен.

# 1 987
  • БГ

Определено,всичко това е логично и сигурно е така.
Аз признавам,че не следя с такова внимание и прилежност. Embarassed
Но досега не е имало чак такива ексцесии,дано се поправят своевременно..
Това,което пишеш за номера на поръчката и фактурата ще го наблюдавам и ще видя дали
и при мен ще има такава връзка,благодаря ти.На досегашните ми колети над 2 кг номера на колета и номера
на поръчката от суивито са били различни,ако е от някакво значение.

Не номера на поръчката. А COLIS номера, който се изписва след това при фактурирането.Хартиената фактура, която идва с пратката, а и номера на пратката съвпадат с последните цифри на този номер. първите са датата но записана в обратен порядък 0000(год) 0(мес) 0(ден), но не разбрах как се определя тази дата. Мисля, че има определен график на пращане на пратките и се определя предварително. Кои пратки , кога ще тръгнат. Затова и фактурирането не е автоматично, а има закъснение. Обаче при мен съвпада до тук с датите на вземане на сумите, т.е изтеглянето на самите суми от картата. Всъщност, като се замилсля професионално - това си е логистика.

# 1 988
Получих поръчка от 06.01, но не съм си уцелила размера.  Sad То това е трудно, но съм се изложила и в размера за детето! Ужас.
Поръчаните от мен неща са ето тези, като някои нямах време да снимам /дала съм ги и в темата за размяна/- http://picasaweb.google.bg/ivelinajk/MEgsAL#5436337235387465922

# 1 989
  • София
Всъщност, като се замилсля професионално - това си е логистика.
 smile3521 Така,де...За мен може и да е тъмна Индия...ама не вярвам и за тях да е!  Mr. Green

Малко спам-Поръчала съм на мъжа ми да ги пита дали,аджеба,Жули Арески все пак е мъж или жена!  hahaha

# 1 990
Днес получих поръчка от 9. 01.
Най-забележителната част - яке за половинката за 10Е, цвят каки. Страхотно е. Линк не откривам.
А, и тениската на Адидас Ф50, която му стана, мислих, че ще му е малка и ще отиде при мен.

# 1 991
  • БГ
Всъщност, като се замилсля професионално - това си е логистика.
 smile3521 Така,де...За мен може и да е тъмна Индия...ама не вярвам и за тях да е!  Mr. Green

Малко спам-Поръчала съм на мъжа ми да ги пита дали,аджеба,Жули Арески все пак е мъж или жена!  hahaha

Абе и за мен не е съвсем тъмна индия, но при тях обемите са големи. Всъщност те дори може да не поддържат огромни наличности. В рамките на 6 седмици предполагам могат да организират доставка, на нова партида. Дори без да се усетим. Но изчерпването на наличности за секунди, е това е вече маркетинг. Като приключат намаленията, може да си  пуснем анкета - кой колко похарчи за намалени артикули.

# 1 992
  • Пловдив
Хайде и аз вече в клуба на получилите първа поръчка от 06.01....замина тръпката на чакането,на дебнене,изобщо тези намаления бяха поне според мен доста различни и пълни с адреналин  hahaha
Доволна съм от всичко.
Най много от маратонките Найк от естествена кожа,беше ме много яд че изпуснах черните,но и белите са страхотни и ми залепнаха Simple Smile
За мъжо панталона Пума.Всичко му взимам 40 номер и този му залепна,малко дълъг,но ще се подкасява.
Суитчера на Найк в сиво и лилави райета е страхотен и също му седи страхотно.
Блузката на Адидас от 3 евро явно си отговаря точно на номерата,защото С му е малка,много хубава материя,ако не намеря с кой да я сменя,ще си я пазя за малчо  Joy
За брат ми блузата на Адидас с дългия ръкав.Тя наистина май си е уголемена,от другите му взимам XXXL,но тази  XXL ще му е голяма Sad
Още потничетата от 1 евро,вече имам 3 и съм много доволна,страхотни са.
Клинчето на Фрийди ми заспа 36 размер и много ми е приятна материята,чакам с нетърпение и лилавото Simple Smile
Шарения бански от две части от 1 евро учудващо за мен,взе че ми заспа,много ми хареса,един тъничък Simple Smile
Рокличката от 1 евро за пореден подарък,много ги харесвам Simple Smile
А на милото ми детенце само едни блузки,май за първи път съм толкова скромна към неговата личност Simple Smile
Ето и снимки http://www.album.bg/sis7/

# 1 993
  • София

Абе и за мен не е съвсем тъмна индия, но при тях обемите са големи. Всъщност те дори може да не поддържат огромни наличности. В рамките на 6 седмици предполагам могат да организират доставка, на нова партида. Дори без да се усетим. Но изчерпването на наличности за секунди, е това е вече маркетинг. Като приключат намаленията, може да си  пуснем анкета - кой колко похарчи за намалени артикули.
О,огромни са им складовете.С размерите на нашенско село.
Въпреки,че аз съм ги виждала само от сателита. Joy Но това са думите на съпруга ми,който и днес е във
Валенсиен,зарежда им от новата колекция дрешки от Плевен.  Mr. Green

А това дето го правят на час(минутка) по лъжичка,не го правят само те.
И другите френски сайтове го правят,гаранция от наша видна   Heart Eyes съфорумка.. Mr. Green

Това за анкетата е супер идея,ще се включа със скромна сума.

# 1 994
Мацки, взимали ли сте си възглавници. Чудя се между 3 модела  Laughing, ако някой е взимал да даде мнение.

Тази ми изглежда добра
Тази малко твърдичка ми изглежда
Тази ми се струва май, че ще е много тънка

ако аз поръчвам ще е последната мемори пяната ме впечатли доста

Общи условия

Активация на акаунт