LaRedoute.fr - 148 - Краят на намалението - 03.02 - 09.02

• 106 184
  • 2 004
  •   1
Отговори
# 1 620
получих днес писмо,може ли да ме светнете какво значи.пише следното:
chere madame,notre service expedition a du annuler l'envoi du colis 021 5521524.en effet,nous ne faisons pas d'nvoi en contre-remboursement dans votre pays.
je reste a votre disposition et vous prie de recevoir,chere madame,mes meilleures salutations.

# 1 621
  • до морето
Сега погледнах отвътре пише със ситни цифри на F-38,на етикета е S! Аз поръчах 36, значи 34 ако поръчаш тогава идва xs!
Е някой ако има xs...и му е малък..

# 1 622
  • Пловдив
Сега погледнах отвътре пише със ситни цифри на F-38,на етикета е S! Аз поръчах 36, значи 34 ако поръчаш тогава идва xs!
Е някой ако има xs...и му е малък..

Въобще обаче не си спомням дали го имаше като р-р 34 или започваха направо от 36 newsm78

# 1 623
  • до морето
От 34 ! Аз много се чудих и накрая поръчах 36.

# 1 624
  • Пловдив
От 34 ! Аз много се чудих и накрая поръчах 36.

Пиши в темата за размяна тогава. Там може някой да се отзове да ги размените... На мен ми стои леко свободно и повече като анцуг, но ме кефи Peace

# 1 625
Момичета, получих си поръчка от 06.01 , клина на Фреди който беше 4 евро (вече го няма) ми е дошъл 36 (s) а на мен ми трябва xs (34) ако някой го има и иска да си ги разменим да ми пише.
А ,имаше го днес,нали за розовия става въпрос,даже 34 имаше,аз само това чаках  Laughing

# 1 626
  • БУРГАС
http://www.laredoute.fr/vente-doudoune-col-aspect-fourrure.aspx? … &numberpage=1
Това палтенце с кожената яка каква материя е.Знам че го поръчвахте как е за какво време става.Ако може снимки на лични.

# 1 627
Мъжът ми е полудял по тази тениска, според вас има ли шанс скоро да и махнат знака Nouveaute, и намаляват ли ги после?  Crazy
http://www.laredoute.fr/vente-t-shirt-ras-de-cou-manches-courtes … &numberpage=1

# 1 628
  • Пловдив
Разгеле - днес 3 колета  Wink от 06, 07 и 08.01, ама чакам още по няколко от същите дати, дано се отпушат нещата най-накрая  Laughing

Много готин суичър Найк райе сиво и лилаво за съпружеството дето мъкне колети  Mr. Green
Шорти Пума за мен, дето лятото се надявам да ми стават
Чаршафите памучен сатен за стаята на малката

# 1 629
  • София
Мъжът ми е полудял по тази тениска, според вас има ли шанс скоро да и махнат знака Nouveaute, и намаляват ли ги после?  Crazy
http://www.laredoute.fr/vente-t-shirt-ras-de-cou-manches-courtes … &numberpage=1

сега можеш да я вземеш за 9Е с кода 20/29Е  Peace , може да я намалят после, но да 1-2 Е не се надявай да стигне  Wink

# 1 630
zdraveite  Simple Smile tazi ve4er ste puskat li namaleniq kato za posledno Rolling Eyes
 blagodarq

# 1 631

сега можеш да я вземеш за 9Е с кода 20/29Е  Peace , може да я намалят после, но да 1-2 Е не се надявай да стигне  Wink
Бъркаш се нещо, не може!

# 1 632
 newsm44 newsm44 newsm44
Дойде ми поръчка от 10.01. в поща 1618, която въобще не очквах защото е 5.35?, а като я правих хич не знаех за тези ограничения...

А другите 3, които са по-рано още ги няма... а отдавна са ми драпнали порядъчно количество парички за тях... а точно тази поръчка хич не я чаках и пари не са ми дръпнали за нея... Може би защото е 1.920kg е дошла по-бързичко.

В тази връзка да питам как се плащат тези под 10??

# 1 633
  • София
   hisa75, ако откриеш начин пиши на лични да знам, че и моя я иска. Сложих 2 в кошницата и с кодовете ми даде БД, но не се намаляват... Sick

# 1 634
  • София
И аз да се похваля с последната поръчка от 06.01 - две блузи за любимия и .... най-накрая, очакваните розови Камперки!  Heart Eyes newsm44, Мноооого съм щастлива, най-красивите обувки на земята!!! newsm44

Общи условия

Активация на акаунт