Аси и Демир...Мурат и Туба-тема 25 - незабравими...

• 69 468
  • 728
  •   1
Отговори
# 120
  • BG
aбе не знам какво си е мислила, но като видях майка и наистина се уплаших. Горкия Мурат ooooh!

# 121

това е друг стил на обличане на Бурчинката

# 122
Малеее и майката и щерката са кат бракми #Crazyтия па немат ли огледала у тях.Ама да ви кажа и Мурат сигурно му е объркан вкуса,хем я обича тая негова жена ,хем и с тия тоалети все за ръка я държи.Я се преспъва като ходи.....

# 123

Предлагам ви тези снимки не защото искаме да гледаме Бурчин, а защото са направени в дома и от едно списание -доколкото разбрах на кафе с Б. Има снимка и от терасата, но не е с добро качество.
Да видим нещо от дома на Мурат!!!

# 124
Натруфено и кичозно за съжаление !!!

# 125
Олееее, на снимката с червената рокля и ботушите ми напомня за Джулия Робъртс в първите кадри на "Хубава жена".
Дали има и секратни игли на ботушите си ? newsm78

# 126
Олееее, на снимката с червената рокля и ботушите ми напомня за Джулия Робъртс в първите кадри на "Хубава жена".
Дали има и секратни игли на ботушите си ? newsm78

На същата снимка ми напомни за стоманената принцеса от Мелодията....
Тая жена няма ли пари да си наеме стилист като не знае как да се облича и как да си подрежда къщата!

# 127

поглед от терасата / макар, че качеството не е добро/

# 128
Рина,чудесна си.....поне вече знаем къде живее Мурат.....не за друго-ако решим да му ходим на гости...

# 129
Ура  ! Победихме ! Вързах го !

Тя стиска него, а той ... цигарата !

# 130
И на гости неща да му ходя,свят ми се зави от толкова цвят #Crazy

# 131
1001fan,  Hug Hug Hug

Вързан, но въжетата могат и да се режат!
Наистина той е зает с цигарата, а не с възлюбената! Има надежда за нас!

Маги, търся и снимки от дома на Туба, но не успявам.Бях гледала такива, но не мога да ги открия сега.

# 132

Има вкус Бабак Обама- знае кое е хубаво за да му обърне внимание!

# 133
 Нещо от днешната преса:

04 Şubat 2010 12:01
[Sonraki Haber]
EN ÇOK ONU TIKLADILAR!
IHLAMURLAR ALTINDA VE ASİ DİZİLERİYLE SADECE TÜRKİYE’DE DEĞİL ARAP YARIMADASINDA DA MİLYONLARCA HAYRANI OLAN BÜYÜKÜSTÜN’ÜN ASIL FANATİĞİ AZERİLER ÇIKTI.
İnternetin en büyük arama motoru Google’ın hizmetlerinden ‘Google Trends’e göre güzel oyuncunun adı 2007, 2008 ve 2009’da en çok Azerbaycan ve başkenti Bakü’den aranmış.

EN ÇOK AZERİCE ARANMIŞ

Google’ın listesinde Azerbaycan’ı, Suriye, Cezayir, Lübnan, Tunus, Fas, Ürdün, Kuveyt ve Suudi Arabistan takip ediyor. Türkiye ise bu ülkelerin ardından, 10. sırada yer alıyor. Tuba Büyüküstün’ün adının en çok
arandığı diller ise Azerice, Arapça, Türkçe, Bulgarca, Rumence, Fransızca, Rusça, Flemenkçe, İsveççe ve İbranice...

# 134
Заслужихте си по едно следобедно кафе карамел...

Общи условия

Активация на акаунт