Аси и Демир...Мурат и Туба-тема 25 - незабравими...

• 69 599
  • 728
  •   1
Отговори
# 405
# 406

Здравей,Рина!Току що ме уведомиха за срещатата ти с мен и Туба,но за съжаление не е възможно да я осъществиш едновременно с мен и Туба....,ако не е проблем за теб ще се срещнеш с нас поотделно.Ако искаш заповядай вкъщи ,ще те запозная и с Бурчин....

Последна редакция: нд, 07 фев 2010, 11:49 от magityyy

# 407
Добър ден на всички неуморни папарачки !
Хубави попъдения и днес ! Grinning

# 408
момичета това е излязло днес в пресата - за какво става дума?

Beren'in büyük fobisi
Giriş : 07.02.2010    Güncelleme : 07.02.2010 00:50:12
Beren Saat, Tuba Büyüküstün katılacak diye Bahar Korçan'ın defilesine son anda gitmedi! İstanbul Fashion Week'in 3. gününde en dikkat çeken defilelerden biri Bahar Korçan'a aitti. Yeni kreasyonlarını ünlü mankenlerin podyuma çıktığı bir defileyle görücüye çıkartan ünlü modacı, büyük beğeni kazandı. Bahar Korçan'ı bu heyecanlı gününde; aralarında Deniz Berdan, Eda Taşpınar ve Ece Sükan gibi isimlerin bulunduğu ünlüler yalnız bırakmadı. Gecenin en dikkat çeken konuğu ise defileyi en ön sıradan izleyen Tuba Büyüküstün'dü. Bahar Korçan'ın defilesinde boy göstereceği söylenen Beren Saat ise geceye katılmayarak şaşkınlık yarattı. Dedikodulara göre; ezeli rakibi Tuba Büyüküstün'ün defileyi izleyeceğini öğrenen güzel oyuncu, Tuba ile aynı mekanda bulunmamak için son dakika değişikliğiyle Bahar Korçan'ın gecesinde yer almamayı tercih etti!

# 409
Клипчетата са убийствени...особено първото.......не е истина ....какъв професионализъм......Туба е като опиянена

# 410
  • Пловдив

Здравейте! На това му викам сплотен колектив.

# 411

Здравей,Рина!Току що ме уведомиха за срещатата ти с мен и Туба,но за съжаление не е възможно да я осъществиш едновременно с мен и Туба....,ако не е проблем за теб ще се срещнеш с нас поотделно.Ако искаш заповядай вкъщи ,ще те запозная и с Бурчин....

Мурат, Мурат, я без тия номера! Като мъж ще си държиш на думата. И без да ме залъгваш с разни срещи с Бурчин! И то в кичозния и дом! Тая твоя жена в една капка чай ще ме удави за едното чудо! Колко и е акъла!

Я се стегни, бе човек! Какви са тия! Щом сме казали обща среща, значи обща!!!

И, Мурат, не ме карай да показвам и другата си страна! С такива снимки на теб и Туба ще засипя твойта Бурчинка, че свят ще и се завие!!!
Но няма да го направя! Защото и ти ще удържиш на дадената дума!
Аз оттука 5 коли съм организирала за тази среща, момичетата стягат куфарите, а ти!!!
Дай да не разлайваме кучетата!

# 412
Мурат: Като компромисен вариант предлагам среща с Туба,мен и Бурчин....

# 413

Това е от вчера. Обърнете внимание на подчертаните имена!
В новия филм на Туба се срещат!!!

Oyuncu Tuba Büyüküstün'ün Çingene Kızını Canlandıracağı 'Gönülçelen'in Fragmanı İzlenme Rekoru Kırıyor

Atv'den Bomba Gibi Bir Dizi Daha!

Uzun bir aradan sonra ekrana dönmeye hazırlanan Tuba Büyüküstün, "Gönülçelen" dizisinde güzeller güzeli bir çingene kızını oynayacak. 'Hasret' karakteri için aylar öncesinden hazırlanmaya başlayan güzel oyuncu, rolü için Romanlar'ın sıklıkla yaşadığı Lonca ve Tarlabaşı bölgelerini ziyaret etti. Roman şivesi ve dansı için Aydın Elbasan, Roman müzikleri için de Savaş Turnacı'dan dersler alan Tuba Büyüküstün'ün birbirinden renkli kostümlerini ise Savaş Zurnacı hazırladı. Büyüküstün ile Cansel Elçin'in başrolde oynadığı atv'de ekrana gelecek dizinin fragmanı, şimdiden izlenme rekorları kırdı.

Екранния и партньор се казва Мурат, в екипа на филма има и двама с името Саваш/ поне така разбрах/ . Това игра на съдбата ли е?
Остава и Сабанджъ да вкара в "Любов и наказание" една героиня с името Туба!!!

# 414
Мурат: Като компромисен вариант предлагам среща с Туба,мен и Бурчин....

Мурат, ти от добра дума не разбираш! Още повече като предлагаш този компромис, съгласувал ли си го с Бурчин?
Да ги събереш заедно двечките!
Че Бурчин няма ли чувство за самосъхранение? Заставяйки до Туба тя направо ще се стопи , човече!
До сияйната, красива, очароваща, естествена Туба да седне невзрачната, натруфена Бурчин!!! ХА-ХА-ХА!
ГОЛЯМО ШОУ ЩЕ СТАНЕ!

# 415
Мурат: Моля Ви ,не обиждайте красивата ми съпруга...нека и Сами дойде...

# 416
Мурат: Моля Ви ,не обиждайте красивата ми съпруга...нека и Сами дойде...

Много е красива - виждам го на снимката!

Виж, Сами и Бурчин като двойка ги приемам - добре стоят двамцата! Подхождат си!

# 417
Вече излизам от ролята на Мурат,че и мен започна да ме дразни... Thinking

# 418
Туба на първия ред на модно дефиле в Истанбул. На кой ли ред е седнала Бурчин?

Вече излизам от ролята на Мурат,че и мен започна да ме дразни... Thinking

Наистина много внимание обърнахме на "красивата" му съпруга. Я да се върнем към нашите хора!
Той Мурат говори така заради медиите.

# 419

Едно ново клипче от днес:

http://www.youtube.com/watch?v=HpnymOUTsqE

Общи условия

Активация на акаунт