Аси и Демир...Мурат и Туба-тема 25 - незабравими...

• 69 524
  • 728
  •   1
Отговори
# 525
Тези компилации от различни филми са страхотни!  bouquet

# 526
Ухаа, една вечер ме няма и 6 страници сте изписали  Mr. Green Страхотни сте   bouquet Диалозите са винаги много духовити, благодаря ви!  Hug
Нямам търпение вече да започне сериала на Туба Simple Smile А сега май взехме на подбив Берен и позабравихме зайчето Б.  Laughing А на нея (Берен) май не се гледа с много добро око в Турция, заради сцените, които си позволява, поне репликата на мой приятел турчин за нея беше "О, тя е к**ва"  Laughing И наистина изглежда мръснишки и има много противно излъчване.

# 527

Тогава пръстена беше по сценарий. Сега е истина - нашата истина!

МОМИЧЕТАААА, ТОВА Е ПРОСЛОВУТАТА МУ ЖИЛЕТКА НА МУРАТ, ЗА КОЯТО ВИ ГОВОРИХ !
С НЕЯ СИ ИГРАЕ И В ASK VE CEZA МОМЧЕТО, НЯМА МАЙТАП !
Някъде из първите епизоди беше за който му се рови :
http://askveceza-serial.blogspot.com
А партньорката му от филма си ходи и на приеми с онази червената рокля от филма, нали се сещате за снимките ?
Забавно, защо не им купуват на тези хора дрехи, а си играят със собствените, хаххх Laughing

Здравейте момичета!!!  bouquet
Желая ви приятен ден!!  bouquet
Това с дрехите го правят и в другите филми и сериали!!!! Peace

# 528
По въпроса за Берен Саат - и аз съм чувала за такива обръщения към нея.
За Бурчин - не съм я забравила и подготвям нещичко интересно за нея , до довечера да се надявам да е готово. Като виждам, как кариерата и е в застой , а след снощните истории и Мурат и би дузпата реших да послушам съвета на 1001 fan  да я вкарам в Аси-2.

Бурчин в различни превъплащения

# 529
Ухаа, една вечер ме няма и 6 страници сте изписали  Mr. Green Страхотни сте   bouquet Диалозите са винаги много духовити, благодаря ви!  Hug
Нямам търпение вече да започне сериала на Туба Simple Smile А сега май взехме на подбив Берен и позабравихме зайчето Б.  Laughing А на нея (Берен) май не се гледа с много добро око в Турция, заради сцените, които си позволява, поне репликата на мой приятел турчин за нея беше "О, тя е к**ва"  Laughing И наистина изглежда мръснишки и има много противно излъчване.

А за Туба и Мурат какво казват приятелите ти? Предполагам,че в Турция добиват по-пълна представа за това как реално стоят нещата....тук в БГ сме много ограничени откъм информация....потвърждават ли,че  Мурат е надут и го раздава тежко или това си е наша интерпретация.....  Mного ми е интерсно тяхната известност сред всички слоеве на обществото ли се разпростира или само сред тези среди,в които гледат сериалите.Ще дам пример,за да бъда по-ясна - Атеш от "Сълзи над Босфора(играеше ролята на неврохирург),който в реалния живот е известен певец-за него бях чела,че за Турция е това ,което е Графа за България.....т.е. много е известен

Последна редакция: пн, 08 фев 2010, 13:19 от magityyy

# 530
www.asi-dizi.com/forum/viewtopic.php?f=5&t=4730&st=0& … d=a&start=435
ima mnogo komentari i mnogo interesni snimki.Nai aktiwni sa ot Romania,a i ot drugi strani.

# 531

Последна редакция: пн, 08 фев 2010, 14:08 от labrex

# 532
# 533

Туба е една царствена красавица, но Мурат пък е голям чаровник! Embarassed

# 534
Красавицата и чаровникът много си подхождат.....    love001

# 535
Красавицата и чаровникът много си подхождат.....    love001

Вярно, вярно, вярно!!! Как обаче те да го разберат? Корави глави!!!!

# 536

Нашата красавица е много спокойна,когато е до Мурат......

# 537
Много хубави диалози правите. Снимките са си точно на място. Браво  Hug Hug

# 538
  • Пловдив
Момичета, имам един въпрос, на който може и да сте дали отговор в предишните теми, но не съм ги чела всички, затова ме извинете:
Знаете ли на кой актьор е гласът, с който е дублиран Демир? Благодаря!   bouquet

# 539

А за Туба и Мурат какво казват приятелите ти? Предполагам,че в Турция добиват по-пълна представа за това как реално стоят нещата....тук в БГ сме много ограничени откъм информация....потвърждават ли,че  Мурат е надут и го раздава тежко или това си е наша интерпретация.....  Mного ми е интерсно тяхната известност сред всички слоеве на обществото ли се разпростира или само сред тези среди,в които гледат сериалите.Ще дам пример,за да бъда по-ясна - Атеш от "Сълзи над Босфора(играеше ролята на неврохирург),който в реалния живот е известен певец-за него бях чела,че за Турция е това ,което е Графа за България.....т.е. много е известен

Тяхното отношение е много различно от нашето. Аз например ровя да намеря нещо по-пикантно, по-така за личния им живот. За тях Туба е една от най-сексапилните жени в Турция и толкова. Мурат е известен актьор и пак толкова. Не им е интересно да се ровят като нас, но те явно гледат по друг начин на филмите и звездите си, а и ние сме си вманиачени на тема Аси, това е факт  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт