Аси и Демир...Мурат и Туба-тема 25 - незабравими...

• 69 460
  • 728
  •   1
Отговори
# 90

Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts
         Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts

# 91
  • София

# 92
# 93
  • София

# 94
# 95
Красива и фатална във всеки образ

# 96

Отидох в Асос, Демир!За да видя мъжа, който ме изостави. Мъжа, когото обичам!

# 97
Рина, благодаря за снимките. Тези моменти са ми любимите.

# 98
Преди малко публикуваха интервю на Туба. Ще го пусна а който може и когато може да преведе или поне да каже за какво се говори. Става дума за Антакия, за Аси и други неща.

Tuba Büyüküstün İstanbuldan Selamlar Röpörtajı

arkadaşlar ben izledim programı...
Asi dizisinden hiç bi şey konuşmadılar hatta soru bile sorulmadı en çok ihlamurlar altından dizisinden bahs ettiler..

Soru: oyunculuğa nasıl başladınız

Tuba: ilk önce reklamlarda oynadım sonra tomris hanım gördü ve denemek istedi böyle başladım..

Soru: İhalmurlar altından dizisinden önce bi çok dizide rol aldınız?

Tuba: bi çok dizi derken..İhlamurlardan önce bi tek dizide rol aldım..ondan önce sadece reklamda oynadım

Soru: Ihlamurlar altındaki aşkınızı gerçek hayata da taşıdınız ne zaman başladı bu aşk?

Tuba: evet öyle oldu dizi başlamadan önce birlikteliğimiz vardı...Dizi bitmeden ayrıldık

Soru: Sevgi nedir?

Tuba: sevgiii çok şey..mesela ben büyük pencereleri severim

Muhabir: (gülerek) Ben o anlamda demedim..

Soru: Özel hayatınızdaki insan?

Tuba: özel hayatımla ilgili konuşmayı sevmem

Muhabir: Tamam bizde o konulara girmeyiz

Soru: Çocuk yapacağım erkek çok önemli' demişsiniz..Aşk evliliğimi yapmak istiyorsunuz

Tuba: (gülerek) böyle bi şey dediğimi hatırlamıyorum

Soru: duygusal, realist, ve zor biri olduğunuzu diosunuz? zor tarafınız nedir

Tuba: duygusal ve realist olmam..zor tarafım bu

Soru: internetten size mail gönderen oluomu?

Tuba: ımmm ben pek internet kullanmam

Soru: Antakyada yaşarken İstanbulu özlüyomuydunuz?

Tuba: özlem tabikide çekiodum..Antakya küçük bi şehir bi o okadarda güzel ama orda boş vakti olmuo insanın..

Soru: 2009 yılında hafızanızda ne kaldı?

Tuba: (biraz gülerek) 2009 hafızamda ne kaldııı...Antakya.. 2 yıl antakyada yaşadım bazen aylarca istanbula gelmediğim bile oldu..bu yüzden antakya kaldı aklımda..(bunları gülerek anlatıodu tabi)

Soru: azerbaycanda çok sayıda hayranınız var biliyomuydunuz?

Tuba: evet haberim var...Bazen karşılaşırım sokakda, havalanında karşılaşıyorum

Muhabir: son olarak Azerbaycandaki hayranlarınızdan olar adına size çok çok selam getirdim inşallah bi gün baküyede gelirsiniz

Tuba: inşallah..hoşcakalın

# 99

Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts

# 100
# 101

loveuuu  loveuuu  loveuuu  loveuuu  loveuuu  loveuuu  loveuuu  loveuuu  loveuuu  loveuuu  loveuuu  loveuuu  loveuuu  loveuuu  loveuuu  loveuuu  loveuuu  loveuuu  loveuuu  loveuuu  loveuuu  loveuuu 

# 102
# 103

Туба, Джевдет, Ихсан, Сюхейля, Керем, Мурат, Намък  - певци в хора

# 104
http://video.gamesfather.com/youtube/play/video_ouJJv0iG17s.html
и тук всичко ми е любимо и незабравимо

Общи условия

Активация на акаунт