Аси и Демир...Мурат и Туба-тема 25 - незабравими...

• 69 597
  • 728
  •   2
Отговори
# 435
В другата тема има анкета за филми в Турция и гледам,че новия сериал на Мурат е на трето място newsm78

# 436

-Полудял си, Мурат! Пред всички да танцуваме! Утре ще бъдем на първа страница на всички вестници!
-И какво от това? Аз съм до теб и това е важното! Другото е без значение!
-Дори и това, че те настъпих ли?
-Туба, след малко тръгвам. Отивам в старата къща. Чакам те там.

# 437
В другата тема има анкета за филми в Турция и гледам,че новия сериал на Мурат е на трето място newsm78

Информацията в другата тема я пуснах аз, защото имаше коментар за ниския рейнитг на новия филм на Мурат. От информацията се вижда, че това не е точно така- просто който филм има новия серия през деня е с най-висок рейтинг.
Ако обаче се окаже вярно, че филма наистина има нисък рейтинг и не се приема добре от публиката причините за това може да са:
1.Зрителите очакват любовната магия от Аси  отново и не я намират./ Това обаче не може да е напълно вярно, защото филма е още в началото и не можем да видим как Мурат "играе професионално" любовта си с новата партньорка Ниргюл/
2. Във филма са представени  нрави и отношения, които са доста далеч от представата за страната като кандидат за Европейския съюз.

# 438

1   GENIS AILE   KAND   01:33   10,24%   23,18%
2   KUCUK KADINLAR.   KAND   01:29   10,13%   25,47%
3   ASK VE CEZA   ATV   01:25   9,53%   21,43%

Това ти ли си го пуснала? Аз прочетох друго и се извинявам.

# 439
# 440
Те турците си знаят нравите и взаимоотношенията. Те наистина си малтретират жените,ако има дори съмнение за изневяра
стига се до убийство. Така че това не ги впечатлява. Трето място също е престижно.
Ще видим когато пуснат и на Туба какво ще стане newsm78

# 441
В другата тема пуснах това:

Това е една анкета от 01.02.2010 година / понеделник/:
Arka Sokaklar (Kanal D)           45     12.89%
Aşk ve Ceza"Tkr" (Atv)       48    13.75%
Benim Annem Bir Melek (Star)       28    8.02%
Doludizgin Yıllar (TRT 1)       30    8.60%
Ezel (Atv)                     135            38.68%
Kahramanlar (Show)       50    14.33%
Sakarya Fırat"Tkr" (TRT 1)       13    3.72%

Това е от 02.02.2010 година / вторник/:
Osman (Stv)           8     1.94%
Aşk ve Ceza (Atv)       157    38.11%
Ayrılık (TRT 1)       7    1.70%
Bahar Dalları (TRT 1)    17    4.13%
Bu Kalp Seni Unutur Mu    51    12.38%
Geniş Aile (Kanal D)       89    21.60%
Küçük Kadınlar (Kanal D)    5    1.21%
Ömre Bedel (Fox)       21    5.10%

Това е от 03.02.2010 година/ сряда/:
Canım Ailem (Atv)           101     32.90%
Kollama"Tkr" (Stv)       2    0.65%
Melekler Korusun"Tkr" (Show) 36    11.73%
Sakarya Fırat (TRT 1)    38    12.38%
Unutulmaz (Atv)       93    30.29%
Yaprak Dökümü (Kanal D)    37    12.05%

Мисля, че рейтинга се променя според това кой филм ще дават в съответния ден ?

След мен и Байрактарова е дала информация, която ти си видяла.
Няма противоречие в информациите.

# 442
  • София
Цитат
За някакво модно ревю на което са били канени Туба и Берен, но за да се избегне скандал някой си е избрал в последния момент да не участва...

добре де, Берен какво има п/вТуба или Туба п/в Берен  newsm78 На какво се дължи тази ненавист ???

Не беше ли заради конфликт заради един актьор- първи бил гадже на Туба , после на Берен? newsm78 newsm78 newsm78
 А нали Берен беше сърдита, защото Туба отишла на премиерата на филма на Берен и Мурат и така отклонила вниманието на медиите към себе си? 

Боже, Боже. На това му викам аз професионална завист, а мъжът е просто повод  newsm78

# 443
Само Мишел може да преведе. Аз го гледах през гугъл и нищо не разбрах- някакви дивани,
стихосбирки и нищо newsm78

Става дума за модно ревю. Та дизайнера е поканил знаменитости да представят колекцията му. Изреждат се имена на известни участнички. Туба е била най-забележителния гост на вечерта. Берен е трябвало да представи някакъв модел, но е предизвикала голямо объркване, като не се е явила и се казва, че се е отказала в последния момент, за да избегне среща с Туба, защото са съпернички. Не че аз много разбирам де, а чичко гугъл за нищо не става... Само че е факт - двете никак не се обичат и явно медиите го виждат, след като акцентират на това.

# 444

Тук Берен е гушната от новия партньор на Туба

# 445
  • София
то медиите и други работи са видяли от "Аси" ама нейсе  Peace

# 446
  • София
                                      Здравейте пак  Hug

Отсъствах 3 часа и сте изписали 4 страници! Hug

СТРАХОТНИ СТЕ, НЕУМОРНИ И ТАЛАНТЛИВИ

newsm51 smile3525 newsm51 smile3525 newsm51

# 447
Само Мишел може да преведе. Аз го гледах през гугъл и нищо не разбрах- някакви дивани,
стихосбирки и нищо newsm78

Става дума за модно ревю. Та дизайнера е поканил знаменитости да представят колекцията му. Изреждат се имена на известни участнички. Туба е била най-забележителния гост на вечерта. Берен е трябвало да представи някакъв модел, но е предизвикала голямо объркване, като не се е явила и се казва, че се е отказала в последния момент, за да избегне среща с Туба, защото са съпернички. Не че аз много разбирам де, а чичко гугъл за нищо не става... Само че е факт - двете никак не се обичат и явно медиите го виждат, след като акцентират на това.

Берен Саат не отишла на модното ревю. Туба отишла. При положение, че мълвата носи, че тоя актьор първо е бил гадже на Туба, после на Берен. Следователно Туба не и го е отнела, че да не иска да я среща. По-скоро и завижда за успехите в професията. Но като помисля и Берен е много известна- нали тя прави скандалните сцени с Къванч в "Ask i memnu".
Значи Берен не търпи да не е център на света, а на Туба не и пречи да излезе на подиума заедно с Берен.

Като гледах "Есенни страдания" на Берен и Мурат- нищо особено. Ама нищо!!!
Има да гони Туба и пак няма да я стигне. Май Берен разчита на ефекта от еротичните сцени за известността си.
 Тоя актьор не беше ли  Кenan Imirzalioglu , който сега е гадже на Зейнеп Бешерлер / Надя от "Любов и наказание"/?   

# 448
Те турците си знаят нравите и взаимоотношенията. Те наистина си малтретират жените,ако има дори съмнение за изневяра
стига се до убийство. Така че това не ги впечатлява. Трето място също е престижно.
Ще видим когато пуснат и на Туба какво ще стане newsm78
Разочароваш ме, че пишеш такива глупости.
Предполагам, че най-много да си стигнала до Капалъчарши в Истанбул на някой шопинг тур.
Най-малкото е некоректно да пишеш неща, за които нямаш и най-малката представа.
А такава не се добива с гледане на 2-3-4-5-6 турски сериала.

П.П. Инал е бившето гадже на Туба и я е зарязал заради Берен.Тя казва, че е била изоставена от него в онова интервю с журналистката на Босфора.

Последна редакция: нд, 07 фев 2010, 16:45 от 1001fan

# 449

снимки на Берен Саат с Мурат

Общи условия

Активация на акаунт