Любов на заем по Нова тв

• 99 056
  • 673
  •   1
Отговори
# 435
Да ,аптекарката е много колоритен персонаж .А и на Галипчо оригиналният глас е далеч по -добре звучащ от бг дублажа Rolling Eyes

Целият дублаж е ужасен ! не ми харесва как озвучават нашите ....

# 436
Тц, защо дойде бусчетооо? Laughing Laughing Laughing

# 437
Тц, защо дойде бусчетооо? Laughing Laughing Laughing
А Галипчо как се почеса като дойде бусчето ... Simple Smile

# 438
Да ,аптекарката е много колоритен персонаж .А и на Галипчо оригиналният глас е далеч по -добре звучащ от бг дублажа Rolling Eyes

newsm10

# 439
Харесахте ли серията ?
Много кратка, много отрязана, така ще остареем с тези кратки серийки Mr. Green
П.П. Много ми стана мъчно за Мемо, като искаше Кемал да го остави на автогарата.
А бабката пък каква миличка горката..
Ама да знаете нататък Кемал какви крокодилски сълзи ще лее за Мемо и как ще го обикне...

# 440
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
Ох накрая,като го видях с това беличкото костюмче и черните цайси,сърцето ми излезе от ритъм Mr. Green
А тоя дебелия,ако го пипна ще му изсмуча лойта през сламка #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Момичета,много връщах назад лентата,и да ви кажа,че откакто дават турски филми у нас,аз по-хубава артистка от Айча не съм виждала
ма толко да е сипал господ,чак се е забравил.Удоволствие е да я гледам Hug Hug Hug Hug

# 441
Е от утре 6те дават по 2 серии супер.Е6те имаме пове4е време да си плакнем о4и4ките в Галипчооо. Crazy Embarassed

# 442
Абе как Балгарите не извадат поне един красавец актиор а се еднии и актриси немаме тичя турци направо ме у4удвак красиви та красива..Абе балгарска работа та ние немаме един серял кат хората #2gunfire #Cussing out #Cussing out #2gunfire
направо са за трепане  newsm45 smile3511

# 443
  • при най-добрия мъж...
Ох накрая,като го видях с това беличкото костюмче и черните цайси,сърцето ми излезе от ритъм Mr. Green
А тоя дебелия,ако го пипна ще му изсмуча лойта през сламка #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Момичета,много връщах назад лентата,и да ви кажа,че откакто дават турски филми у нас,аз по-хубава артистка от Айча не съм виждала
ма толко да е сипал господ,чак се е забравил.Удоволствие е да я гледам Hug Hug Hug Hug

Оф,ще го сънувам тоя белия костюм.
А на сцената с Мемо ревах като магаре първия път като я гледах.И сега пак се разциврих. Sad

# 444
Индирчеее Hug Hug Hug Hug ще си сипя едно малко,че иначе сън-ЙОК

може ли някой да ми каже една турска серияна колко от нашите се равнява, и днес коя серия даваха

Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 445
  • при най-добрия мъж...
Грубо серията е нарязана на 2.
Днес свърши точно на края на 3 серия в оригинал.

# 446
Щрак ! Щрак ! Щрак !

Тук се бие с папарак Simple Smile

# 447
Благодаря ви скъпа Индира,много сте любезна! Grinning Grinning Grinning Grinning Hug Hug Hug Hug Hug Hug

да подкарам четвърта значи Mr. Green

# 448
  • при най-добрия мъж...
Що ще се бие с папарака?
Той човека си върши работата.
Вместо кърска любов да си беше наел стая в хотел.

Ама иначе на снимките направо ще я изяде мадамата. Mr. Green

# 449
  • при най-добрия мъж...
Благодаря ви скъпа Индира,много сте любезна! Grinning Grinning Grinning Grinning Hug Hug Hug Hug Hug Hug

да подкарам четвърта значи Mr. Green

Давай,и аз ги мятам,но съм вече на 15 серия.
Искаш ли да ти кажа къде е целувката Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Общи условия

Активация на акаунт