Любов на заем по Нова тв

• 98 836
  • 673
  •   1
Отговори
# 555
Сега гледах някоя друга серийка напред - наистина му е медено глас4ето, едно нежни4ко!  Heart Eyes

# 556
Но любовта на Сердар няма да е споделена и ще създаде само проблеми.Абе с една дума и той , и възлюбената му Нурсел ще се окажат болни мозъци #Crazy

# 557
е как в тея сериали все има по един двама такива!  Joy

# 558
е как в тея сериали все има по един двама такива!  Joy

тия са за равновесие на сценария

# 559
Това равновесие е доста относително със Сердар ,Нурсел,майката на Галип,Кушат бей и Мерве .Направо става ......... #Cussing out

# 560
аз първоначално имах добро мнение за майката на Нурсел, ама и тя се оказа кучка като гледам Twisted Evil

# 561
Майката даже е по-зле, дърта лисица е тя! ooooh!

# 562
Майката даже е по-зле, дърта лисица е тя! ooooh!

стара чанта, ама лачена като я гледам hahaha

# 563
абе мен ли4но ми е бая о4укана, ама айде!  Joy Joy Joy

# 564
абе мен ли4но ми е бая о4укана, ама айде!  Joy Joy Joy
има нещо такова, че и на мен на моменти ми заприличва на бая напудрена с мазила и гримила

# 565
Абсолютна баба Яга!  Crazy
А да попитам - слу4айно някои да знае какво показва адвоката на Галип за Себиха, 4е Галип беше така шокиран?
Това е в края на 5, на4алото на 6 серия! Grinning

# 566
Затова обичам да гледам сериалите във V box-а,дойдат ли моментите с пълнежа ,задължително използвам мишката
и прескоок.Тези моменти не ги гледам,за да не се ядосвам. Аз спрях да гледам Перла,когато се появи тази персона.
Голяма гадина.

# 567
Затова обичам да гледам сериалите във V box-а,дойдат ли моментите с пълнежа ,задължително използвам мишката
и прескоок.Тези моменти не ги гледам,за да не се ядосвам. Аз спрях да гледам Перла,когато се появи тази персона.
Голяма гадина.
и аз така гледам само важните моменти и филма върви бързо! Joy Joy Joy

# 568
И затова по някой път второстепенните въобще не им знам и имената и като какви
са във сериала. Само основната линия следя.  bouquet

# 569
понеже аз изгледах от-до няколко сериала в бокса, така съм се филмирала Joy, че оня ден едва не посегнах с дистанционното да спра филма, че звънна телефона, шашава работа

Общи условия

Активация на акаунт