Любов на заем по Нова тв

• 98 791
  • 673
  •   1
Отговори
# 570
Много ще се филмираме май и накрая ей така да не стане ?

# 571
като едното нищо ще станем за кашмер Joy от това пристрастяване

# 572
Абсолютна баба Яга!  Crazy
А да попитам - слу4айно някои да знае какво показва адвоката на Галип за Себиха, 4е Галип беше така шокиран?
Това е в края на 5, на4алото на 6 серия! Grinning
Досието на Сабиха от Германия, че е имала връзка с трафик на наркотици.
Нали все и иска документите си да донесе във фирмата.
Споко ! И това ще мине, когато Сабихата му разкаже всичко на Галипчо. Simple Smile

# 573
Абсолютна баба Яга!  Crazy
А да попитам - слу4айно някои да знае какво показва адвоката на Галип за Себиха, 4е Галип беше така шокиран?
Това е в края на 5, на4алото на 6 серия! Grinning
Досието на Сабиха от Германия, че е имала връзка с трафик на наркотици.
Нали все и иска документите си да донесе във фирмата.
Споко ! И това ще мине, когато Сабихата му разкаже всичко на Галипчо. Simple Smile
Тъкмо това мисля, 4е видях преди малко!  Party Нащо мом4е го скапаха за една нощ бе надпреварваха се, кой по-напред да го занимава с проблемите си! Crazy
Продължавам нататък да дебна целувката!  Wink

# 574
Добро утро!Бих искала да попитам дали някой знае повече за актьорът,който играе Саадетин? Praynig
А с Леле накрая какво ще стане? newsm78

# 575
  • при най-добрия мъж...
Инанч Омер Бенлиоулу

# 576
  • при най-добрия мъж...
Роден 1984 год.

# 577
Ах,какъв е сладур! Heart EyesА коя е мацката на снимката? newsm78Я да се маха от него,че... #2gunfire #Cussing outШегичка! hahahaБлагодаря ти много,Indira!  bouquet  bouquet  bouquet

# 578
  • София
И на мене този момък ми хвана очето... Hug Hug
Иначе, и Нурсел не е грозна - малко в главата ми е пън, ама в тяло... И супер яки рокли има. Flutter hahaha

# 579
  • при най-добрия мъж...
Тая мацка скоро ще се появи във филма.
Играе ролята на Мелек,бившата му любима,която се е омъжила за друг заради парите му.

А момчето си е Убавец.
И на мен ми хвана очото Flutter

# 580
Иначе, и Нурсел не е грозна - малко в главата ми е пън, ама в тяло... И супер яки рокли има. Flutter hahaha
Мен пък ми се стори Якичка мадама! Нещо безлично има във фейса и. Прическата и в момента е ужас просто и я състарява, в следващите серии ще я пооправят за щастие!  Grinning И незнам дали тя се и тъмна или солориума и е дошъл в повече, но не и много добре тена! Crazy Crazy Crazy
направих общо взето типично женски коментар! Joy Joy Joy

Последна редакция: пт, 26 фев 2010, 09:52 от gery_dobreva

# 581
Нурсел с тая прическа малко като някоя дама от 20-те год на миналия век ми прилича hahahaНе ми харесва NaughtyНо вчера мн. се смях като отиде само по кърпа в стаята на Галип и уж щеше да го съблазнява,ама ядец! JoyА и с тая кърпа на главата!!! Joy hahaha А значи мацката от снимката е изгора на  сладурчето!И сигурно като се върне ще го накара мн. да страда! #Cussing outУф! #2gunfireДа се маха веднага,че....Не я е срам! hahahaГоркото бебче! Heart Eyes

# 582
Мен пък ми се сторя Якичка мадама! Нещо безлично има във фейса и. Прическата и в момента е ужас просто и я състарява, в следващите серии ще я пооправят за щастие!  Grinning И незнам дали тя се и тъмна или солориума и е дошъл в повече, но не и много добре тена! Crazy Crazy Crazy
направих общо взето типично женски коментар! Joy Joy Joy
ОТВРАТ МИ Е И НА МЕН  hahaha hahaha hahaha hahaha

# 583
КОЛКОТО ПОВЕЧЕ ГЛЕДАМ ЕРКАН ПЕТЕККАЙА, ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ МИ ПРИЛИЧА НА РОБЪРТ ДЕ НИРО   love001  love001  love001  love001

# 584
Мацкото е жисток прост! Вчера до сумати и часа го гледах , и наистина прилича.  Grinning
Галипчо все повече ми харесва - много емоционален този младеж, направо Многоръкия Шива - вчера го гледах крещя, уволнява, спасява, разтървава, помага, изслушва и това за 2 серии. Направо Огън! Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт