Любов на заем по Нова тв

• 98 778
  • 673
  •   1
Отговори
# 585
Ама как е лапнал по Сабиха!Егати очевадният коментар направих,но наистина...Браво! Heart EyesА Нурсел направо ще Sickот завист като разбере.Как ли ще истеряса само?!Да не извади някои пищови и да започне да  #2gunfireстреля по Сабиха и Галип!? hahahaА онзи адвокат Сердар е мн.противно и завистливо човече #Cussing outНо колкото и да се пъне нищо няма да постигне със Сабиха.Пада му се #Cussing out

# 586
Мацкото е жисток прост! Вчера до сумати и часа го гледах , и наистина прилича.  Grinning
Галипчо все повече ми харесва - много емоционален този младеж, направо Многоръкия Шива - вчера го гледах крещя, уволнява, спасява, разтървава, помага, изслушва и това за 2 серии. Направо Огън! Heart Eyes
НАИСТИНА Е МНОГО ЕМОЦИОНАЛЕН, СТРАХОТЕН Е   love001  love001  love001

# 587
  • при най-добрия мъж...
Ама как е лапнал по Сабиха!Егати очевадният коментар направих,но наистина...Браво! Heart EyesА Нурсел направо ще Sickот завист като разбере.Как ли ще истеряса само?!Да не извади някои пищови и да започне да  #2gunfireстреля по Сабиха и Галип!? hahahaА онзи адвокат Сердар е мн.противно и завистливо човече #Cussing outНо колкото и да се пъне нищо няма да постигне със Сабиха.Пада му се #Cussing out

Ще истерясва здраво.
Първо ще ги види на вечеря в ресторант,естествено се натриса на масата въпреки,че Галип не я иска сяда до него.После се ядосва и почва да троши чинии,хуква да бяга и естествено я блъска кола.
Нищо и няма,но той я прибира в къщи да я гледа,а мацката го лъже,че не може да ходи.
Една вечер прислужницата я вижда и му казват.

# 588
СЛАДУРЧЕ   love001  love001

# 589
Indira,още повече я намразих тая Нурсел #Cussing outТя достойнство няма ли? newsm78Човекът я пъди като куче,а тя пак налита!И лъже значи... NaughtyЕ нали беше неустоима(мисли си),Сабиха не и била никаква конкуренция,нали нямало дори какво да  обуе!А вчера бяха мн. сладки в градината с Галип Heart Eyes

# 590
  • при най-добрия мъж...
Indira,още повече я намразих тая Нурсел #Cussing outТя достойнство няма ли? newsm78Човекът я пъди като куче,а тя пак налита!И лъже значи... NaughtyЕ нали беше неустоима(мисли си),Сабиха не и била никаква конкуренция,нали нямало дори какво да  обуе!А вчера бяха мн. сладки в градината с Галип Heart Eyes

А понататък,ако знаеш как я пъди.Наистина като куче,че и хвърля след нея нещо,за да си излезе.Ужас!
И тя обаче продължава.
На първата им сватба идва с булчинска рокля и почва да стреля.
Куршумите мисля,че уцелват бебчето на Сабиха и Галип в крачетата.
Абсолютна кучка!!! #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 591
Здравейте на всички, които харесват Любов назаем или по точно преведено Есен и на тези които харесват Еркан Петеккая. Филмът е супер и Еркан е супер готин мъж и играе страхотно. Нека нашите артисти да се учат.  Blush Blush Blush

# 592
Тая Нурсел била  #Crazy #Crazy #Crazy!Леле! :hahaha:Indira,много се смях като четох,че я замерва  JoyАма явно с нещо лекичко ще да е било,нали си е добричък! Аз значи правилно съм предположила за стрелбата.Жалко,че бебчето пострадва... Cry Cry Аз ако съм на мястото на Сабиха ще и оскубя косата на тая! #Cussing outДори ще и е малко #2gunfire

# 593
 Здравейте! Желая ви приятен ден!
Защо ми се струва, че филма е изрязан? Тая среща в градината, когато Сабиха му каза, че напуска дадоха ли продължението и?
Първоначалният интерес на Галип към Сабиха се задълбочи. Колко беше изненаден когато разбра за нейното проучване за социалните им проекти! Сабиха    не си гледа работата през пръсти, а не жали време и наистина е всеотдайна...
И уж не обърна внимание    на забележката на гадняра Сердар за това че е омъжена, но както се оказа е обърнал внимание, защото прегледа  документите и и  беше ядосан / или разочарован/    Добре, че още същата вечер капитана разясни ситуацията  , защото след подслушания разговор между Сабиха и дъщеря и Галип остана с впечатлението , че наистина има мъж в живота и.      

# 594
вярно, че е сценарий де, но винаги съм се чудела на жени като Нурсел - хем отдавна не спи и не живее с мъжа си, хем не го обича, хем му изневерява, и в един момент - е, пък няма да го дам на друга Naughty

# 595
rina и на мен ми се губи тоя момент,когато Сабиха каза на Галип,че щяла да напуска newsm78,но  си помислих,че са го давали,защото като пуснах тВ-то вече даваха началата тема newsm78Изневерявала ли е Нурсел на Галип?!Леле!Кога?

# 596
 работната среща в градината беше много романтична.
Галип открива нова черта в характера на Сабиха всеки ден- замечната,   обичаща цветята...   

Решението му да спрат да работят и това, че се  зае да подрязва розите беше много мило.
Нурсел беше като попарена- за господарката на дома е естествено да спи там - при съпруга си. Добре, че Сердар, въпреки че ми е антипатичен и каза : Ти си през нощта в дома му, а Галип прекарва нощта на  лодката.     Направо ми хареса в тоя момент!

# 597
 Сердан я изтормозис тия "спешни" преводи.
Как издържа Сабиха на идиота не знам. .Идеше ми да му тресна класьорите в главата.
А той отиде да си хапне в приятната компания на Нурсел и маман.
  И аз мисля, че се е свалял с Нурсел, но не го е огряло заради Галип. Сега няма да го огрее и със Сабиха.
Чудя се- Сердар се опитва да отнеме всяка жена, която Галип харесва или просто имат еднакъв вкус към жените с Галипчо? newsm78

# 598
# 599

Общи условия

Активация на акаунт