True blood(Истинска кръв)-"Real blood is for suckers"- 11 тема

• 16 686
  • 735
  •   1
Отговори
# 330
  • гр.София-Красна поляна
Лелееееее,ако знаете какво гледах сегаааа. newsm44
Гледах нащо филмче по фокс лайв,да,да ,даааааа.
Ебаси щастиеоооо. newsm44 newsm44 newsm44
Сега ще спя довлона и ще сънувам Бил(надявам се да не трепе къртици пак) hahaha
Майко,какъв ми е хубавец,бонбон,ще го изям.
Такъв цмук ше му врътна по сладката муцунка ,че ще онемее.

# 331
Добро утро момичета Hug По Фокс Лайф? Shocked Странна работа...... Thinking Значи все пак има надежда-днес по Фокс Лайф,утре по БТВ Wink
Днешните новини:

Интервю с Lindsay Pulsipher

Малко инфо за сестрата на Alcide

Трейлър от новия филм на Райън Специално за Светлето Wink

Новите в каста-лошата върколачка

Нови папарашки снимки на Стив и Ана

# 332
  • гр.София-Красна поляна
Добро утро! Hug

Дааа,по фикс лайф. Wink
Обаче аз нали съм любопитна и веднага им проверих програмата за днес ,ама го няма филма.

# 333
И аз го гледаааах Mr. Green
Припомних си колко е сладък Бил в анчалото и как беше романтично всичко.Тара като я видя и все с черните зъркели си я представям.Сетих се и,че Сам май е втория след Джеъсън дето най-намазва със жените в тоя филм Mr. Green Joy

# 334
Припомних си колко е сладък Бил в анчалото и как беше романтично всичко.Тара като я видя и все с черните зъркели си я представям.Сетих се и,че Сам май е втория след Джеъсън дето най-намазва със жените в тоя филм Mr. Green Joy

Намазва той........дръжки,нищо не намазва.Намаза само с Тара и то защото тя му предложи ooooh! Кофти е,че са го дублирали по Фокса.За какво да го гледаш,ако не можеш да се насладиш на секси тембъра на Алекс Heart Eyes

anita_blake  wavey Включвай се спокойно,ние не хапем...............само стреляме(понякога) Mr. Green

# 335

Намазва той........дръжки,нищо не намазва.Намаза само с Тара и то защото тя му предложи ooooh! Кофти е,че са го дублирали по Фокса.За какво да го гледаш,ако не можеш да се насладиш на секси тембъра на Алекс Heart Eyes

anita_blake  wavey Включвай се спокойно,ние не хапем...............само стреляме(понякога) Mr. Green
Добро утро,
Трайкова благодаря
Зис мерси за кафе
И на мен не ми харесва дублиран.
Сам после беше със Дафни
И като убиват Доун,нали го дават да взена ръкавици и се търкаляше из спалнята и,сигурно са имали нещо

# 336
Сам после беше със Дафни
И като убиват Доун,нали го дават да взена ръкавици и се търкаляше из спалнята и,сигурно са имали нещо

Търкаляше се,за да надуши миризмата.Нали в последствие така разбра,че Рене е убиеца Peace Дафни съвсем я забравих,гадната предателка Rolling Eyes

# 337
Сам после беше със Дафни

Търкаляше се,за да надуши миризмата.Нали в последствие така разбра,че Рене е убиеца Peace Дафни съвсем я забравих,гадната предателка Rolling Eyes
Вярно,забравила съм  bouquet

# 338
Дубрютру, банда!

Пфуй, дублиран, бррр и гррр, ужас. Ама все е нещо, макар че не мога да го гледам по Фокса. Като ви чета реакциите се сещам как се радвам силно когато случайно по радиото чуя някоя любима песен.  Mr. Green Щото, нали, едно е вкъщи да си слушаш любимото парче, друго е да ти го пуснат ей тъй, външно...
Нещо съм лирично настроена, кой знае защо  Rolling Eyes

# 339
Дубрютру, банда!

Пфуй, дублиран, бррр и гррр, ужас. Ама все е нещо, макар че не мога да го гледам по Фокса.

То и аз не мога да го гледам по Фокса,ще си го гледам на компа....със титри  Mr. Green Абе едно нещо не мога да разбера-защо когато целия свят е полудял по вампирите,по нито една национална бг телевизия няма нито един филм с такова съдържание Rolling Eyes Под "национална" визирам БНТ,БТВ и Нова Peace Филмите с такова съдържание излизат един след друг,абсолютно високо рейтингови,печелят награди след награди,а ние пак спим,пак не сме в час ooooh! Едва сега Фокса реши да купи Кръвта,ама пак не всички ще могат да го гледат Confused Направо яд ме хваща като се сетя #Cussing out

# 340
Дубрютру, банда!

Пфуй, дублиран, бррр и гррр, ужас. Ама все е нещо, макар че не мога да го гледам по Фокса.

То и аз не мога да го гледам по Фокса,ще си го гледам на компа....със титри  Mr. Green Абе едно нещо не мога да разбера-защо когато целия свят е полудял по вампирите,по нито една национална бг телевизия няма нито един филм с такова съдържание Rolling Eyes Под "национална" визирам БНТ,БТВ и Нова Peace Филмите с такова съдържание излизат един след друг,абсолютно високо рейтингови,печелят награди след награди,а ние пак спим,пак не сме в час ooooh! Едва сега Фокса реши да купи Кръвта,ама пак не всички ще могат да го гледат Confused Направо яд ме хваща като се сетя #Cussing out
защото са скъпи,знам ли?Дават се евтините турски сериали за по-лесно.ПФУ
не знам дали сте го гледали по НВО,аз случайно попаднах на'' дневна смяна''.Мисля няма да е лш сериал,но заспах и не можах да го догледам.Мисля да ггледам някоя серия да видим

# 341
Щото са по-скъпи от разните Перли и Горди Асанки, затова, според мен.  ooooh!Има ли смисъл изобщо да обсъждаме националните телевизии, мен ми прилошава ако се наложи да погледам повече от 5 минути по някоя от тях - преди Scream awards не бях включвала на телевизия от месеци!

# 342
Щото са по-скъпи от разните Перли и Горди Асанки, затова, според мен.  ooooh!Има ли смисъл изобщо да обсъждаме националните телевизии, мен ми прилошава ако се наложи да погледам повече от 5 минути по някоя от тях - преди Scream awards не бях включвала на телевизия от месеци!
И аз така.мъж ми вика-не гледаш вече новини?нали ги чета от нета,без разните тъпи реклами.Да не завлизам в подробности

# 343

Сигурно са по-скъпи,но те са и за друг часови пояс Rolling Eyes Абе да живее Интернет-а,че ако чакаме на тв-то,за да сме в час със световните тенденции,горко ни ooooh!

# 344
  • Срещу планината:)
Добро утро,

Като се замисля  Thinking,скоро по националните не са пускали добро сериалче,то вярно че всеки има собствено определение за това кое е добро и кое не.
Аз да си кажа гледах Перла,харесваше ми,но сега 2 часа в праймтайма и по двете национални дават сериали които не ми се гледат Tired Много сълзливи ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт