True blood(Истинска кръв)-"Real blood is for suckers"- 11 тема

• 16 686
  • 735
  •   1
Отговори
# 360
Внимание, докато преглеждахте тази тема, в нея бяха публикувани 9 нови отговора.

Е как да кажа вица като не мога да се доредя!  Joy
казвай после ще четеш Hug

# 361
Трайкич, видях я аз. Че и много ще я гледаме даже. То въобще 3-сезон ще има много гол Ерик, много гол Сам, много /дай Боже гол/ Алсид, много лоши вълчици....само Бил да не го запратят в девета глуха  Thinking

Дю, Принцеската го намерих със суб, ама аз заради детето...не че не гледам всичко с него  Embarassed Сега сме на вълна Тарзан - аз майката маймуна, а той е Тарзан  Laughing

Пууу, не мога да се побликувам, бре  Laughing

А чакайте си реда... hahaha

smile3516

# 362
Ооо, днеска петък ли е  Party Двойна радост с Дневници и Свръхестествени  Mr. Green

# 363
Вица остана на предишната страница  Joy

Като, спри малко, уа, да са публикувам и аз!

# 364
Трайкич, видях я аз. Че и много ще я гледаме даже. То въобще 3-сезон ще има много гол Ерик, много гол Сам, много /дай Боже гол/ Алсид, много лоши вълчици....само Бил да не го запратят в девета глуха  Thinking

Да,ама тази ще е най-лошата. Confused Много време я търсиха,докато намерят най-подходящата актриса Rolling Eyes

# 365
  • Срещу планината:)
Внимание, докато преглеждахте тази тема, в нея бяха публикувани 9 нови отговора.

Е как да кажа вица като не мога да се доредя!  Joy

Лейтенант! Сложила си МОЯТА снимка в подписа си? Боооой! освен ако не е израз на уважение към шефа...  Whistling

Та, вица:

Седят си две дами на плажа, пекат и т.н. Едната дъхоспиращо красива, непрекъснато я налитат гларуси и обикновени плажуващи, тя отегчено ги отсвирва. Другата гледа, гледа и накрая я пита:
- Защо така отхвърляте обожателите си?
- Ами как да ви кажа... Вие, например, какво работите?
- Тъкачка съм.
- АМи представете си, отивате на почивка и около вас гледате само станове, станове, станове...

(не знам дали добре го разказах)

hahaha hahaha hahaha

Уважение шефе,уважение  Whistling

# 366

Е как да кажа вица като не мога да се доредя!  Joy

Лейтенант! Сложила си МОЯТА снимка в подписа си? Боооой! освен ако не е израз на уважение към шефа...  Whistling

Та, вица:

Седят си две дами на плажа, пекат и т.н. Едната дъхоспиращо красива, непрекъснато я налитат гларуси и обикновени плажуващи, тя отегчено ги отсвирва. Другата гледа, гледа и накрая я пита:
- Защо така отхвърляте обожателите си?
- Ами как да ви кажа... Вие, например, какво работите?
- Тъкачка съм.
- АМи представете си, отивате на почивка и около вас гледате само станове, станове, станове...

(не знам дали добре го разказах)

hahaha hahaha hahaha

Joy  bouquet
мерси Дю за принцесата  bouquet

# 367

Mr. Green В тая връзка, може ли да ми пратиш рачешката снимка, че явно е назрял момента да си сменя аватара  Blush

# 368
Хахаха вица е страшен  hahaha

Като, спри малко, уа, да са публикувам и аз!

Днеска голяма активност. Глейте кво става като се включи и Зис  Mr. Green

Трайкич
, тая лошотия най-много да си изяде боя от нашто Анчи  Mr. Green

# 369
лек ден ДАМИ.Ще се включа отново към 14ч Peace
 Hug Simple Smile

# 370
Трайкич, тая лошотия най-много да си изяде боя от нашто Анчи  Mr. Green

hahaha Имаш право,нашето Анчи не прощава на никой,ни вампирки,ни менади,па на една кучка(върколачка) ли ще се даде Naughty

# 371
 Hug Simple Smile

Хм,внимавай с бушоните на Зис,че тя обеща да минира района Mr. Green

# 372
 Hug Simple Smile

Ша минира, а? И ще си докара глобка...  Whistling Танчик, не я набутвай така  Mr. Green

# 373
 Hug Simple Smile

Ша минира, а? И ще си докара глобка...  Whistling Танчик, не я набутвай така  Mr. Green

Ами пази си бушоните мацката,какво сега Mr. Green

Сигурна съм,че Зис много ще хареса новия ми подпис Flutter

# 374
Много са ти хубави и подписа, и аватара  Laughing Тез ми ти девичи очички невинни... Flutter

Общи условия

Активация на акаунт