Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е мнението на участниците за заглавието на темата?
Какви са мненията за завръщането на Къдрокоса в България?
Какви са препоръките за използване на слинг и как се използва?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е мнението на участниците за заглавието на темата?
-
Какви са мненията за завръщането на Къдрокоса в България?
-
Какви са препоръките за използване на слинг и как се използва?
-
Какви са мненията за преподаването на деца на български и английски език?
-
Как мога ефективно да управлявам различните езици в дома си?
тия дни ще пробвам да направя чушките.Обаче моя мъж не яде чушки, та приемам още идеи...Но пък аз много обичам и с удоволствие бих експериментирала...
.Не съм чела темата назад
Имай предвид, че е хубаво да избереш по-малки патладжани, защото аз бях взела големи, а човек просто не може да изяде цял! 
Милия толкова нещо му мина през главата...направо не е истина...рязаха го 3 пъти, от тестисите до гърдите, просто беше кошмар.
От една банална операция за херния направи кошмарна инфекция, доктора малоумник не разпозна инфекцията, въпреки че аз настоявах да му дадат антибиотик и го закарахме в септично състояние в бърза помощ! Това само 24 часа след операцията. Просто не ми се говори! Добре, че в крайна сметка завеждащия на клиниката го оправи, 4.5 часа операция му прави за да може да го изкара от това състояние, в което беше, изрязаха му сума мъртва кожа, направо не ми се приказва! 

(ако може да го видя)