Отговори
# 330
Ине, честит рожден ден! Много щастие и здраве!

Аелиа, честита годишнина!

Катче, готина изненада! От една страна разбирам лелките от яслата, но от друга не. Ако снаха ти се е постарала да научи детето да заспива следобед само не виждам защо от яслата да искат първо да го отбие и после да го води. Ако обаче тя не се е постарала да научи детето поне през деня да не е зависимо от кърменето, за него в яслата а и за другите деца ще е много трудно.  Peace

Дуци, за сайта за пазаруване от САЩ.

# 331
Забравих да ви разкажа за 3-те топчета на Катето  Crazy : запленена е от 3 малки топчета, които ни накара да извадим от едно търкалце. Та с тия 3 топчета е неразделна, буквално. Постоянно ги разнася, с тях спи, с тях яде и се къпе. Става проблемно, като ги изнесе навън, защото постоянно изпуска поне едното и трябва да го търся, не може да се държи на люлката, защото държи тях. Същото е и с шейната. Не дава да й слагам ръкавици, заради тях. Добре, че се позатопли.
Надявам се тази мания да я отмине скоро, че е много досадно постоянно да търсиш нещо  Simple Smile

# 332
Хахаха, Гниде, много познато ми звучи. Сами има две такива топчета и ги разнася постоянно. Манията му не е чак такава, но и той страшно ги харесва.

# 333
Честит рожден ден Ине -много здраве,успехи и благополучие!
Честита годишнина Аелиа-да се обичате винаги!

Имам две големи вази,които в момента са обект на най- голямо внимание от страна на Бора-всичко,което докопа се хвърля в тази с по-широкото гърло -открихме това докато си търсех телефона   Laughing
http://www.picvalley.net/v.php?p=u/2915/798244167755308240126643 … WfMnQQ34eS4j3.JPG
http://www.picvalley.net/v.php?p=u/2766/541367950203680460212664 … HdPDvNwCeahX1.JPG

# 334
Сема, забавно е с тези вази, моите две вече не са здрави.

Гнидка, а опитва ли да ги нанижеш на конче, поне да не ги търсиш...Сигурно ти е много трудно и з атях да се грижиш / за топчетата/
На една позната дъщеричката хареса едно от топчетата - бакугани на Момо и дълго се движи само с него. Mr. Green

# 335
  • София
NBM, яна е  hahaha

и мен ме е яд, че късно се разбира за протестите. миналия ден само имаше идея да се слеят и затова нищо не писах. разбрах, че  е решено едва късно вчера и веднага писах, но е логично да не успее човек да реагира.  Rolling Eyes

ЗА СЛЕДВАЩА ДАТА СЕ ГЛАСИ 28
! още не е 100%, но да си имате едно наум.

# 336
  • София
Пак да се върна на темата с яслата. Детето заспива само, ако майка му не е около него. Ако е наблизо без гърда няма никакъв шанс. И Маги беше така. Заспиваше без проблем с баща си, бабите, бавачката, леля и, включително и няколко пъти вечер като сме излизали. Обаче ако аз съм покрай нея, нямаше никакъв шанс.

Племенникът ми е по-зависим от майка си, не са се отделяли толкова досега. Но според мен е редно да му се даде шанс да свикне, а не при първия проблем да се вика майката. Ако те не знаеха, че още кърми, дали щяха така да реагират. А и самото изказване ми се стори грубо - "Който иска да кърми, да си гледа детето вкъщи". Сякаш кърменето е страшно зло! Пък и да отбиваш детето точно когато трябва да свиква с новата обстановка в яслата, няма ли да го стресира допълнително.

Скоро и мен ще започнат да ме тресат яслени вълнения. Дано да приемат Маги и да тръгне и тя от септември, пък аз да си ползвам бавачката за новото бебенце.

Утре ще разбера какво ще е то, нетърпението ми нараства с всяка минута! Нямам никакви предпочитания за пола, но пусто любопитство!

# 337
Катче, как те разбирам, аз цяла нощ не спах от вълнение, а в редките моменти, когато се унасях, сънувах, че Маркова казва, че е момиче Joy
Майката на племенникът ти не може ли да каже, че го е отбила, пък да си кърми, не е длъжна да им дава обяснения на тези компетентни лелки Crossing Arms

Джоли, сайтът е http://www.bgshopper.com/ Много пъти съм писала за него, люлката на Анна на Фишер прайз ми е най-голямата покупка чрез тях.

# 338
Привет!
Катче, аз пък някакси бях сигурна, че е момче и даже му казвах "мамин сладичък". А доктора все ме питаше от къде съм сигурна, докато не го видя на ехо-то. Но тръпката си я има и очакването не епо-малко.

Гнидка, това с топчета и при нас го имаше по едно време, но аз първо скрих едното, а после загубихме другото и се отървах Whistling

Вчера Здравко "умори" свекито Mr. Green. Тя лежи на спалнята, а той и вика"шшшт, шпи". Тя си отваря очите и той започва да и се кара- "аааааааааааа шпиииииии". И така доста време, докато на жената не и писна, и се отказа да го приспива Grinning

Приятен ден на всички! lovekiss

# 339
Мати днес става на година и половина, кога отлетя това време не знам  Party биха му Пентаксима, дано да няма проблеми както и при предните пъти...
имам въпрос към тези които са правили изследвания за ясла, търсих да прочета но не открих - колко време след като съм взела фекалната проба мога да я занеса в лабораторията?

# 340
Катче, подкрепям те за кърменето и яслата. Сами е същия - когато ме няма заспива без проблеми. Според мен детето просто е било разстроено от различната обстановка. За лелките - нямам думи. Аман от "компетентни", които осъждат кърменето като нещо лошо  ooooh!

Ние снощи заспахме рано - към 11, замаяни от изпитото вино. В 4 часа се събудихме и като се ококорихме, няма заспиване.  Shocked Какво беше това чудо, не знам. Гледахме облаците от леглото на отворен прозорец и по едно време Пламен вика "Сега остава само да запалим лампата и да почнем да чистим с прахосмукачка, а после да седнем да гледаме сериал"  newsm79 Егати пенсионерите.  rotfImaoУстановихме че без Сами леглото ни е огромно и не ни е комфортно като няма кой да ни гази, скубе и да ни бърка в очите. Crazy

# 341
Катче, супер изненада!
Роси, много се смях на репликата на Пламен.
Мацки, послучай 8-ми март ще има ли някаква организация?

# 342
Аеля, така е. Мечтая си за малко да съм без децата, но после ме наляга тъга и вина. Не че съм оставала сама без двете. Mr. Green

# 343
  • Варна
Здравейте момичета,
отдавна не съм се включвала, все нямам време за такива екстри като компютър...
Отскоро започнахме да ходим почти всеки ден на Капела в мола и цялата съм насинена от игри с Вики. Направо вече здраво място не ми остана.
За св. Валентин с мъж ми ходихме за три дни на спа хотел. Много добре ми се отрази, само дето беше много малко Cry
И така с тази моята дивачка, нямам време да се видя с вас.
Надявам се да се организираме за осми март, мъж ми е обещал да гледа Вики. Целувки на всички майки и бебета Heart Eyes

# 344
  • Sofia
Катче, подкрепям те за кърменето и яслата. Сами е същия - когато ме няма заспива без проблеми. Според мен детето просто е било разстроено от различната обстановка. За лелките - нямам думи. Аман от "компетентни", които осъждат кърменето като нещо лошо  ooooh!

Да не ми се разсърдите, но не виждам кой е осъдил кърменето като нещо лошо. Това, че според тях не е удачно кърмено дете, което видимо има проблем с адаптацията, да ходи на ясла е съвсем друго.
В правилника на яслите има изискване децата от групите, които са над яслена възраст, да са научени да се хранят сами и да ползват гърне. Това е просто изискване за определено ниво на развитие.
Нали сте съгласни, че справянето с група от 30 деца е трудно и е редно да признаем правото на градините да имат някакви организационни правила?

Общи условия

Активация на акаунт