Отговори
# 360
Леле, момичета, дойде ми и толкова силни болки имам все едно аха ще родя. Не можех да си направя сутринта кафе дори. Сега съм легнала и ме е страх да стана да не се засилят болките.

# 361
  • София
Леле, момичета, дойде ми и толкова силни болки имам все едно аха ще родя. Не можех да си направя сутринта кафе дори. Сега съм легнала и ме е страх да стана да не се засилят болките.

Hug Гадно, Джоли. А не си ли на работа. Що не пинеш но-шпа, например.

Мойте и двете кашлят, а Билянка е и със бонус - сополи Confused Изписаха им билков сироп - Ен-ти-тус, който е тъмен на цвят и мирише и изглежда много гадно. Билянка каза, че и на вкус е гаден. То не, че лекарствата трябва  да изглеждат добре и да са вкусни, но просто този е по-различен от всички, които съм виждала досега. А като прочетох , че страната на производство е Индия малко почнах с предубежденията ... Някой има ли впечатление от този сироп.

# 362
Дуци, много готина снимка. Това лилавото що ли ми се струва, че съм го виждала някъде Laughing....
Джоли, но-шпа ме оправя единствено в такива ситуации.
Нинче, сиропът е хубав. Свеки го пи и е много доволна. Това, че е индийски не трябва да те притеснява, а точно обратното. Grinning

# 363
  • София

Фактите май си ги проспала hahaha

Joy Joy Joy Абе загасна ми компютъра мамицата му, добре че пиша 2 изречениея и публикувам  Crazy Исках да кажа,че една кърмачка я защитават само др. кърмачки или скоро кърмили  Peace За всички други кърмене на дете над 6 месеца е извратено  CrazyАз лично бая упреци съм отнесла, предполагам и на вас ви се е случвало  Rolling Eyes А как мразя да ми се бъркаааатттт  Twisted Evil

Джоли, ама познах,  че на някой ще му идва, а  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 364
# 365
Хей, я по- слънчево Hug Колко е хубаво навън, чак не ми се прибираше.
Кети , и мойто комп току мигва и до там. Мъжо му се ядосваше вчера и може да се сдобия с новичък smile3508
Дуци, страхотна снимка! Да му се доще на човек да има коремче(бременно, де), само за да си направи такава.
Гнидка, много е сладичка ученичката!

# 366
  • София
Момичета, влизам набързо да се похваля, че ще си имам момченце Simple Smile Сакси, късметчето на Маги от твоите кексчета се потвърди!
Всичко с бебчо е наред, успокоих се и хукнах да му купя нещо.
Но за момчетата няма толкова интересни нещица, едва му избрах нещо. И Маги разбира се намаза, за момиченца ми харесаха много повече неща и нямаше как да не и взема Wink
Дуци, като напредна още малко с коремчето ще се радвам да ми спретнеш една фотосесия, много си добра!

# 367
E , Катче , браво   smile3501
Връщам се да чета, че доста съм изтървала , после пак ще пиша  Wink

# 368
Катче, много се радвам за теб Heart Eyes
И ще те снимам с удоволствие Hug

Последна редакция: сб, 20 фев 2010, 09:32 от Дуци

# 369
Катче, супер, много се радвам за вас  Hug

# 370
Ауу, Дуци, страхотни са снимките! Ти май ми забрави линка Simple Smile

Катче, честито! Сега твоят мъж е вече майстор-художник! Най-важното е, че бебчо е добре!

Кети, наистина позна Simple Smile Сутринта се престраших и станах. Парацетамола ми беше помогнал. По едно време в офиса пак стана зле, но пих още едно хапче и бях пушка.

Гнид, едно лятно ми стана като видях снимката на Катето Simple Smile

# 371
Джоли, сайтът е http://www.bgshopper.com/ Много пъти съм писала за него, люлката на Анна на Фишер прайз ми е най-голямата покупка чрез тях.

Ти май ми забрави линка Simple Smile

smile3533

# 372
Катче, честит ви пишок!  Mr. Green stork-boy Много се радвам че младежа е в чудесна форма!  Hug
Дуцка, снимките са страхотни! И моделът е красив, и постановките, абе чудни са! Много приятни емоции предизвикват. smile3501

Ето нещо да се посмеете: http://www.utre.bg/component/content/article/65-top-novini/5736- … e-nedostatuci-a-q

# 373
  • София
Kатче, честито!   bouquet  Много се радвам за вас Wink
Дуци, снимките са много хубави.

# 374
Дуци, извинявай   bouquet Много мерси за линка!

Общи условия

Активация на акаунт