Отговори
# 630
  • Варна
   ЧЕСТИТА БАБА МАРТА И ОТ МЕН!!!
http://www.kres.com/1st_march/  Wink

Успех с яслата на кандидатстващите.  Hug Ние ще чакаме август месец.

# 631
  • София
Ние за сега имаме някакъв шанс Общо са 16 деца за 15 места и ние в кюпа...обаче за 2 месеца, не се знае още колко с по 10 точки ще се запишат  #2gunfire Какви са тези с 10 точки беее, много ме дразнят,....даже не с 10.1, 10.2, а с 10+  Sick

# 632
  • София
Мммм да, разбрах. Дано да имаме късмет,  за сега спирам да разсъждавам по темата до 24-ти април.

Пропуснах да се оплача какъв зор виждаме напоследък след баня докато я облечем. Като каже "ньее" и иска да стои гола. Уж я оставяме с надеждата като и поизмръзне гъзеца да къндиса (така ли се пише?), но не би. Накрая все до рев се стига  ooooh!.

Рапунцел, как мина прегледа при доктора днес?

Оффф, последно за яслите... Като излезе класирането в какъв срок трябва да се запишат приетите?

# 633
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА,

много здраве и късмет.

Йоана, много обича да се къпе и има баня всеки ден, но не дава да й мием косата. Влиза в банята с уговорката "Мами, главата неее, къпи" Simple Smile)

# 634
  • София
Честита баба марта и от нас!! Да сте здрави, весели засмени.
Аз поразмътих водата с детските градини и да ви се оплача най-доброто ни класиране е 63-то място от 5 свободни места  newsm78 #Crazy май нямаме никъкъв шанс  ooooh!
Днес беше ден за скитане, приибрахме се благополучно в 7 без малко вечерта, а сме излезли в 9 сутринта!! Криси каталяса и се предаде бързо, но след като беше свършила сто бели.  Heart Eyes Heart Eyes Сакси, моля за снимки  Hug

# 635
  • София
Ето ги и моите мартенички Simple Smile
http://www.facebook.com/album.php?aid=2036514&id=1606642227

# 636
Нинче, много са сладки Heart Eyes Heart Eyes

# 637
Нинче, много са ти сладки мартеничките!
Ели, докторът я прегледа и каза, че всичо е наред. Тази хрема е чистене и не е притеснителна. Гърлото и гърдите са чисти. Между другото, само след като изпи един разтвор с хомеопатично и спря хремата. Не е истина тая хомеопатия какви чудеса прави!

# 638
  • Sofia
Наистина ми се струва, че нищо не четете за яслите.
Ей и Дуцка дето щеше да гърми някой, пък тя си е направо вътре, само трябва добре да си подреди нещата.

Изобщо не гледайте кое място ви пише пред името! Това няма значение в момента! Важно е:
1. Колко точки имате (и заявили ли сте всички точки, които ви се полагат).
2. Колко още човека са с толкова точки.
3. Колко човека с повече точки има/ще има пред вас.
4. Колко свободни места има в градината.

Като си сметнете тия 4 неща тогава смятайте шансовете си. Наистина миналата година преди класирането имаше показател от системата какви са ви шансовете, аз също си пренаредих желанията според него и се оказа съвсем точен (то и сами можете да си го сметнете според горните 4 точки).
Ползвайте 3-те точки за първо желание за тази градина, в която шансът ви е най-висок. Аз така направих, въпреки, че не е най-близката ми. Имаше хора кандидатствали с първо желание в градина с нулев прием. ooooh! Колко ви е шанса, при положение, че няма НИТО едно свободно място?! Естествено, че нула, щото просто никой не влиза. Така си изгърмяха трите точки и после губят шансове и за останалите.
Сега оглеждайте градините и списъците, крайния избор го направете точно преди класирането, защото сега хората си пробват това-онова и се местят насам-натам.

Кети, тези с 10 точки са деца със социални критерии. Честно казано мен не ме дразнят и се радвам, че не ми се налага детето ми да ползва подобни предимства, защото нали се сещаш за какви проблеми говорим при тези дечица.

# 639
Нинче, прекрасни мартенички си имаш Heart Eyes

Рапунцел, много се радвам, че на Ива нищо й няма  Grinning

Да се похваля  bowuu Вчера след обяд и вечерта Катето заспа без биберон. Нито го търси, нито пита  Simple Smile Даже тази нощ не се буди нито веднъж и още кърти, тъй че ще се пие кафенце на спокойствие.

# 640
Гледам, че градини и ясли ви вълнуват, аз все още съм далеч от тази мисъл.
Обаче нали със закъснение да се включа по темата за къпането. Лили има две различни козирки за баня (да не й влиза в очите вода като й мия косат), но и от двете пищи и реве и не дава да ги сложа Tired Обаче за сметка на това се къпе с шапка за коса, понеже гледа от мен hahaha Не че не си слагах и козирките, но нямаше такъв ефект. Косата с шампоан я мия вече само когато ми дойде музата, а това е рядко. Доста пъти я плакна само с вода. Не съм забелязала това да има някакъв особен ефект на омазняване, но не знам.

# 641
  • София
Благодаря момичета за хубавите думи за моите мартченички /и за във ФБ-ка/   Hug

Аз въобще не знам как се сформират точно точките  Embarassed При първото ми кандидатстване имахме 3,2,и 1 точки - съответно за първото ни, второто ни и третото ни желание. Сега имаме 8, 7,и 6 точки за същите градини. Сега от НБМ разбирам, че 3 точки се дават за първото желание. Не ползваме никакви привилегии, защото на Билянка не е ОДЗ, а е градина от 3 години.

Благодаря много за разясненията на Джули и НБМ   bouquet

При нас пък има 31 свободни места за наборите 2008-ма  Shocked И то в градината, която ни е първо желание, НООО ние сме под номер 77, като 66 човека сме с по 8 точки. По мои изчисления като бреброим тези преди  нас с повече точки, се получва, че 66 деца се борят за 13 места /към настоящия момент/ newsm78  
А на какъв принцип се класират деца с еднакъв брой точки  newsm78

Дея вече я къпем под душа и тя мнооого обича Simple Smile Даже не иска да излизаме от душ-кабината, като я изкъпем. Решила съм лятото да ги къпя и двете заедно под душа  Heart Eyes
Билянка също като малка имаше период, в който ревеше, като й се мокреше главата само, а иначе много обича и тя са се къпе.

Дея се е научила да казва "паднее" и сега само хвърля неща на пода и казва "паднеее"  Heart Eyes Или пък тя сама пада нарочно и пак си казва "паднее", както и когато си падне и без да иска Simple Smile Понякога и заедно с Билянка само падат нарочно и си повтарят "паднее"  Heart Eyes

Дуци, много са готини и твоите мартенички  Heart Eyes

Последна редакция: вт, 02 мар 2010, 08:48 от Ninche

# 642
Нинче не мога да ти видя мартеничките  Confused

Аз май ще успея да навия таткото за частна ясла  Mr. Green За всеки случай обаче, ще се регистрирам в системата, някога...   Rolling Eyes хич не ми се занимава с тази глупост  ooooh!

НБМ, Джули, тенкс за разясненията   bouquet

Днес времето е отвратително, дано поне спре да вали, че моето диване ще избеснеее вътре.

# 643
  • Sofia
При нас пък има 31 свободни места за наборите 2008-ма  Shocked И то в градината, която ни е първо желание, НООО ние сме под номер 77, като 66 човека сме с по 8 точки. По мои изчисления като бреброим тези преди  нас с повече точки, се получва, че 66 деца се борят за 13 места /към настоящия момент/ newsm78  
А на какъв принцип се класират деца с еднакъв брой точки  newsm78

Най-общо казано принципът е лотария с изтегляне на номера за всяко дете (автоматично от системата).

# 644
пп...
Евридика, много благодаря, че сподели за тази ДГ   bouquet Вече съм обнадеждена, че усилията които полагам за развитието на Бобо няма да са били напразни  Grinning Хич не ми се иска да го дам на държавна, където напъните ми за здр. хранене и по-различно възпитание ще са сериозно застрашени  Peace

Общи условия

Активация на акаунт