Родени 2004г.

• 54 096
  • 727
  •   1
Отговори
# 525
Морето на всички ви е на сърце!!! Е и на мене също така ми е на сърце и не бих го заменила с нищо друго. Лятото сме в Поморие т.к съпруга ми е от там. И във Варна е хубаво, но там е някакси по- шумно а аз харесвам по спокойните места.
Снощи ме зарадваха не с пролетни цветя а с орхидеи.Много далече София от тука, така че Софийската среща ще я пропуснем а и скоро не ми се очертава път на там, въпреки че сестра ми живее там.
А времето хич не е нормално, дано другата седмица се нормализира малко.

# 526
Малко със закъснение - Честит празник, мили дами!  Hug
Едно време се правех, че не го уважавам този празник, но сега всеки повод за посядане пред камината с чаша вино е добре дошъл! Party Вчера нямахме 5 часа ток в Банкя и камината ни свърши чудна работа  Laughing (като се заговори за камини да кажа, че за морето нищо не мога  Laughing )

# 527
Оооо, морето и аз го уважавам, а за Варна да не говорим Heart Eyes

# 528
Хи-хи! Кики, вашата работа е била малко на принципа, като няма хляб, яжте пасти!  Mr. Green Иначе много романтично трябва да ви е било!  Камина, вино, сняг......!! Ееех! Поне веднъж и тези от електрофикация да спрат тока в подходящ момент! Да им платиш навреме на хората, виж каква обстановка са ви създали за празника!  Mr. Green Naughty

# 529
  • Страната на чудесата
Вери, ето обещаните снимки от преди седмица от прекрасна Варна(Е, разбира се, момичетата от там имат много по-добри попадения, но Embarassed)
http://www.facebook.com/album.php?aid=16806&id=1000000907336 … &l=fbb9e55041

# 530
Честит 6-ти рожден ден на Алекс! Да бъде здраво и усмихнато дете, да дарява мама и тати с много обич и има най- безгрижното детство!

Джони, за теб

# 531
  • София
Мила Джони, да ти е жив и здрав рожденикът! Да е здрав, весел и да ти носи много радост!   bouquet

Момичета, да ви се оплача - от снощи Ивета я боли гърлото, през нощта й се запуши носът, а сутринта вдигна малко температура. Това след 1 седмица детска. Очаквам включване и от малката. По препоръка на Лулумба, ако не се лъжа, започнах да давам Инфлуцид. На Ивета по схемата за остри състояния, на Лиляна по профилактичната схема. Имам, обаче, въпрос, ако някой може да ми отговори - мога ли паралелно с Инфлуцида да давам ефералган, нурофен, капки за нос? newsm78

# 532
  • Страната на чудесата

Джони, честит ти Алекс!
Да ти е жив и здрав, щастлив, добър, послушен когато трябва и здравословно щур по детски! Много радост да ви носи и прекрасен празник днес!

Клер, можеш да даваш без проблем, само следвай указанията и не давай преди/след инфлуцида 30 мин.храна или други лекарства.

# 533
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА АЛЕКС! ДА РАСТЕ УСМИХНАТО И ЗДРАВО ДЕТЕ!

# 534
  • В светлината на слънцето
ДЖОНИ, ЧЕСТИТ ТИ ПОРАСНАЛ РОЖДЕНИК! ДА ТИ Е ЖИВ И ЗДРАВ АЛЕКС, ДА РАСТЕ СИЛНО И ДОБРО ДЕТЕ, ДА ТЕ РАДВА ПОСТОЯННО И МНОГО ДА СЕ ГОРДЕЕШ С НЕГО! И ВЕСЕЛО ИЗКАРВАНЕ НА ПРАЗНИКА!

# 535
  • Пловдив
Момичетаааааааа благодаря ви  Hug направо съм "размазана от кеф"  Mr. Green
А фрезиите на Дуци са върха, Рени  Hug и твоите са чудесни  Peace
Черпя вируално, а утре и снимки ще покажа Wink

По-късно ще се включа и с коментар за любимите градове  Wink Четох ви тези дни , но нямах време да пиша ooooh!
Вили - преди 4 год. на големия РД го празвувахме в Патланци /там се запознахме и с Лулумба  Heart Eyes/ след изпитите тази година може и да повторим - много ми се иска да ви видя всички виртуални дружки  Peace

# 536
Честит рожден ден на Алекс, щастливо и безгрижно детство !!!

Джони, а това е специално за тебе от любимите ти фрезийки  Hug

Вили - преди 4 год. на големия РД го празвувахме в Патланци /там се запознахме и с Лулумба  Heart Eyes/ след изпитите тази година може и да повторим - много ми се иска да ви видя всички виртуални дружки  Peace

за срещи винаги готов ... картоф   bouquet

# 537
  • В светлината на слънцето
Идеята за "Патиланци" хич не е лоша - хем бесотиите ще си побеснеят на воля, хем ние ще се видим на спокойствие.  Grinning
Лъки, страхотни варненски снимки  Heart Eyes

# 538
Честит рожден ден на Алекс! Да е много здрав и щастлив!

И за мама от мен една фрезийка Mr. Green :

# 539
Честит рожден ден на Алекс, много здраве и весели игри !

Общи условия

Активация на акаунт