Нещо почват да ми се изчерпват идеите за прекарване на свободно време
Днес ще ходя на разходка по магазините
Лек ден от мен
Понеже те бяха първият подфорум в Родени, като година, не знаех какво е решението и до кога ще ни "търпят". Надявах се да е до първи клас. Е, сега поне ми стана ясно.
Значи и ние сме до декември/януари, може би.
Не видях кога са ги махнали.
и вашите ли са така??

По едно време много беше замряло - току-виж наистина ни изтрили 
Стана една хриплива, даже се пробвах сама да му слушам гърдите със слушалка. Та днес док чу хрипове и каза да пие Вентолин и Мукоплант. Другата седмица отново в къщи
Няма лошо, ще си го гледам колкото трябва, обаче вече не мога да отлагам някои задачи - имам да събирам документи, да ходя по банки и счетоводители, да приключвам годината... ще го мъкна с мен
Иначе за спешни случаи сме викали Фандъков (на Полче лекарят и мъж на кметицата
)
Мислех, че само ще видим дали ще стане и после ще го разглобим, но след 5-часовото дупчене и гъзурчене, абсурд да го разваляме. Сега ще си се бутаме в него, а като дойде време трябва да го пренесем в другата стая и дано мине през вратата
Ще ми видите и първите по-момичешки покупки
Пък онлайн пазаруването трябва да ми се забрани, з'то съм станала неконтролируема 

А да те питам матрака за леголото на Габи какъв е като размер и от къде. Че на Ади леглото е същото и се оказа, че по поръчка трябва да е матрака. И реградата под матрака ли се слага?
) Лошото за БГ е , че като цяло жените работят, докато в Доха - не.
А нещо ще има ли на вратите?
Преградата има едни "крака", които се мушкат под матрака, но не се закрепят. Държи се на тежестта на тялото отгоре. Таиз сме я взимали от Хиполенд, но през уикенда я видях и в Айко. В Джъмбо има едни като мрежи, но са по-скучни.
Само че майките, които не работят не са много