Аз не залагам, ще чакам ехографът да каже или по-точно докторът зад него. 
Добре си дошла и чакаме с нетърпение разказа със снимки.

Роси и за теб една
, че голяма е бъркотия около теб.
Аз не залагам, ще чакам ехографът да каже или по-точно докторът зад него. 

, че голяма е бъркотия около теб. 

Друго си е да се моткаш сутрин и да ти е лошо на спокойствие
Сега вечер се радвам, че е минал още един ден, както когато ми беше най-зле 
прецени там кой ден ще ти е най-удобно 

На Мариската й е лошо, но е оптимист, че всеки ден е за последно, Съни ни вкара в малкия джоб

Точно така си мислех и аз в началото, но бебетата толкова бързо догонват големите, че в един момент започнах да вадя директно от шкафа на Дарко и да обличам на Руси.
Как пък не гръмна тоз вулкан три дни по-рано да си постоим още малко в Европата
Маах гащи по търговските улици на Виена, нагледах се на парцалки, шаренийки на цени и ценички
Като цяло не останах капо с едни обувчици, на децата две тениски. НО пък ходех като Убава жена по улиците. Бях на гости на сестра ми и наистина изкарахме много ползотворно. Много от забележителностите бях виждала на снимки, но на живо определено са впечатляващи. Още повече ми олекна като видях, че и европейците правят боклук, хвърлят фасове, тийнейджърите (някакви странни Емута) си повръщат на воля из центъра. Разликата е в това, че едни чичковци минават и чистят непрестанно. Един даже бършеше прах вътре в ел.таблото на улицата
казват й Цвикел, и стиснатите австрийци не я пишат в менюто, трябва да си местен, за да си я поръчаш - прясна, вкусна, мммммм. И едни хлебчета, брецел, не са за пропускане. Дарко се държа много мъжки и устиска на времето, дъжда, ходенето и всичко, просто беше душица. Руси, на мама кюфтето, и то милото кротувало. Оставих го много болничък, с бронхит и това помрачи до голяма степен разходката ми, но СЛАВА БОГУ, всичко е било добре тук
Аз нямаше да замина, но майка ми буквално ме изрита, бяхме купили билетите 3 месеца по-рано и ме изнудиха да потеглим. Е, веднъж и аз късмет да извадя и да не ми се обърка всичко 
неочаквано шокираща комбинация
) Обувките задължително ниски, тесни панталони, едноцветни блузи и върху тях дълги потници. Много тичат тези хора, по всяко време и навсякъде, без значение градинка или улица. И всичко, което е био е на мода. Био кафе, био мляко, всичко био, а цените - мамма миа
Младите хора по принцип водят скучен, уединен семеен живот, без много гостита, срещи, купони. За тези неща се сещат в млада пенсионна възраст.