На мен Лилия ми е много лесна за гледане, стига да я гушиш постоянно

С взимането от градина, с магазина, с филмите за гледане, с всичко. Сега новата игра е да мие чиниите. На мен ми е уморително да събирам водата после и гледам да се скатая. Та онзи ден, идва той от градина, аз го чакам долу пред блока и баш пред най-голямата клюкарка на квартала ме пита с един поглед, изпълнен с надежда и благоговение: МАмо, оставила ли си ми чинии за миене
всеки луд с номера си 
всеки луд с номера си 
, аз като казвам ,че съм пощуряла хич не се шегувах 
до простора и простираме заедно - винаги , каквото и да прави има ли дрехи за простиране -той е там
/ с добро разпределение вътре.И бюро-задължително. Скоро ставаме ученици
/ -изтягаш се на дивана, гледаш ТВ и т.н. Мястото ти е достатъчно.
Имам приятел, който като яде пилешки крилца, си подрежда кокалчетата по точно определен начин. Вечер се прибира мъртво пиян, но преди да заспи на пода, з'то не се е добрал до леглото, си подрежда часовника, телефона и верижката върху едно каренце, успоредни, изпънати...
Габи също си държи тертипите: сутрин го питам "какво ще закусваш", а той "днес на градинка ли съм", аз потвърждавам и той казва "тогава топченца". Като се ходи на градина, се ядат топченца
Редът им създава комфорт. Аз също имам своите "изцепки". Някои познати мис е подиграват, че съм като Монк 
Ужас просто
Габче ми е такъв, а всички момиченца около него са леко дивички, та не знам какво ме чака
За третото, ще ти споделя "формулата", но ти винаги си била толкова нежна бременна
BTW, насторйвам се все по-положително за кърменето, че много лесно пусто 

Той леглата "сандвич" не ги харесва, а и с разнополови деца ще е по-трудничко в една стая. Ще имаме 2 години да мислим и събираме мнения.
Когато-тогава
Имам приятел, който като яде пилешки крилца, си подрежда кокалчетата по точно определен начин. Вечер се прибира мъртво пиян, но преди да заспи на пода, з'то не се е добрал до леглото, си подрежда часовника, телефона и верижката върху едно каренце, успоредни, изпънати...

Да, кажа строга съм, като кажа не е не. Но преценявам според ситуацията. Не се карам, не удрям, само говоря. От време на време се изпускам с едно "пикльо" и ми идва да се плясна през устата. Малчо много се засяга.
Когато зададе въпрос иска не отговор Да или Не , а с цяло изречение. Абе, трудничък си ми е той, за разлика от брат му.
Тео е същият, има си правила детето за всичко. Преди няколко дни взех нова кутия с лего. Реших да ги смеся със старото, да за на едно място пък и с толкова много части такива неща се строят... Да, ама Тео се развика и цял ден рева, че не можел сега да раздели старите от новите части. Ми как ще може, като са еднакви... И едно обвинение падна... Вече не купувам и панталони или обивки с връзки,з ащото никога не е доволен от начина, по който са вързани - или са твърде дълги връзките или нещо друго им куца. След като връзвах и развързвах едни кецове половин час, за да са според изискванията се отказах и мога да ги подаря на някой, ако ги иска. Сиви, със спайдър мен са 
Тео направо ме шашна с тази рок-опера 
говорим си по половин час, че е невъзможно да се върне обратно, ама диването си е диване...
пееме с нея че според нея сме пели фълшиво.Тя била кралица и тя казвала какво да се прави ама пред мене тия не минават.Иначе това което казвате за ваще деца е същото и при нас.АМА няма как такива са си .Най обича тя да подрежда масата за ядене и така я подрежда по конец всяка вечер,ако случайно нещо преместиме с баща й започва да крещи и да се тръшка и накрая го прави пак както е било преди.
след две безсънни нощи но до два дена ще пробият и отгоре.Постоянно иска да е прав и да ходи с някой за ръчичка и си мисля че до рождения си ден на 12 може и да проходи.А вече и той почна като кака си да мумоти.Казва тата,кака и баба а мама е само когато е осфирепял от глад.ВИнаги когато излизаме врещи татаааааааааааа какаааааааааааа да не би да са излезнали без него и да не са го взели .Направо в къщи е лудница но не се оплаквам.На всичките тези хубави неща и случайно ни приеха в яслата в която е била каката и сега съм в чуденка дали да го запиша от септември на ясла.Тогава ще е на 1година и 4 месеца близо.От една страна ми се иска но от друга не.ИСка ми се да си го гледам още 1 година през която ще го науча да ходи на гърне и да е поне без дневен памперс ама ще видиме тази работа.А друга ми се иска да го дам зада е сред свой но като знам как лелките от яслата се караха на ронката че на 2 годинки още не е махнала дневния памперс и не ми се ще и второ не ми се връща в Ти би ай на работа а искам за себеси да работя.Лошото е че като им кажа на шефовете те ще ми отрежат майчинството и платената отпуска.затова няма да го запиша на ясла и ще си ползвам майчинството до край и догодина май ще видя колко дни съм натрупала за тези две години и ще ги накарам да ми ги платят.До тогава ще си се гледаме .А евентуално от септември 2011 да тръгнеме на ясла а аз ще си направя детско клубче с помощта на съпругами.ДАже днес с мъжа ми видяхме в един сайт обява че продават детско клубче в Младост 3 са се оборудването само 780 лв трябва да плащам наем на месец.Та ще видиме ама засега ще си се гледаме ,щото вече на бабите не мога да разчитам че както са болни и кекави не мога.Ще се оправяме накак си надявам се де.
. За Добри хубаво си решила, и аз не бих пуснала толкова малко дете на ясла. Дано и догодина имате късмет, че с тези градини е ад. Илия също е приет и аз съм на седмото небе от щастие 
За третото, ще ти споделя "формулата", но ти винаги си била толкова нежна бременна
BTW, насторйвам се все по-положително за кърменето, че много лесно пусто
Много ти се кефя да знаеш 
ние ползваме предимство от Ели, ама знам ли какво могат да измислят до тогава 

толкова добре те разбирам за връщането на работа след кратка почивка и искрено съчувствам за промяната. На мен още ми е трудно да свикна с промените, които настъпиха на работа през февруари и съм толкова уморена
Искам да спя една седмица, без никой да ме събужда
още колко има да почака преди да се прибере?