Къде в Пловдив??? - 10

• 68 146
  • 745
  •   1
Отговори
# 570
Къде във Пловдив мога да намеря акумулиращ мотор или кола за 2-3 годишно момче? Praynig
Много благодаря Hug

# 571
Клиентът има идеален начин да си изрази мнението- повече не ходи там, където не му изнася...

Абсолютно вярно! Но има още нещо - клиентът винаги е прав, което, за съжаление е на светлинни години от истината в БГ!

Пак си говорим извън темата, за което се извинявам, но просто се чувствам длъжна да кажа, че и това не винаги е така дори и в Щатите. И ние сме поживяли и поработили там, но освен в култура на обслужването сме още по-назад в клиентската култура.
Като си говорим за Щатите - там си има правила и никой не си и помисля да ги наруши. Пример промоция за тези и тези артикули и край за тях е ясна промоцията, на никой няма да му хрумне да търси в промоцията да смени артикул с друг и да пита най-невинно "ама защо да не може?" или да има надпис не се допускат кучета, не се пуши и тн т и постоянно да идват да питат "ама защо да не направите едно изключение?" ами тогава защо да ги пишем правилата като постоянно ще им правим изключения....
Точно онзи ден пак с един господин, който ми се обажда да ми иска изключение и му обяснявам пак отначало за правилата най-културно и спокойно, който ме познава, знае, че съм изключително спокойна с клиентите си и го питам "добре, вие във вашата работа позволявате ли да се нарушават правилата?", отговор "всеки ден".... е, как да му обясня тогава, как да се разбера с него.

И точно в Щатите съм научила, че проблемните клиенти ти отнемат времето и енергията, които трябва да посветиш на клиентите, на които наистина си длъжен. И пак няма да са доволни първите.
Но това е друга тема, просто трябваше да кажа, че клиентът не винаги е прав... За съжаление.
Което не значи, че в конкретната ситуация не е било точно така както си си го написала.
Аз отдавна съм спряла да се впечатлявам на обслужване и гафове, мога роман да напиша, повече от роман, трилогия мога...
Но няма смисъл.

# 572
Къде във Пловдив мога да намеря акумулиращ мотор или кола за 2-3 годишно момче? Praynig
Много благодаря Hug

Във всички големи магазини продават Хиполенд, Вис Виталис, Джъмбо, на Пег перего са скъпи и качествени, те се продават от вносителите до пешеходния мост им е магазина! В Метро също има! Зависи колко пари си решила да отделиш, но лично аз мотор не се съветвам за тази възраст, особенно ако са само с копче за движение напред и назад, лесно се обръщат като даде рязко детето газ и не са стабилни от личен опит го казвам!
Вземи кола, да е с 4 гуми и да си спокойна, че няма да се обърне или падне детето, ако не си наблизо и кара само!

# 573
Благодаря за отговора, трите магазина ги знам къде са( не съм от Пловдив), ще проверя. Peace Наистина май кола ще е по-разумната покупка. около 200лв сме заделили, надявам се да стигнат. Praynig

# 574
Благодаря за отговора, трите магазина ги знам къде са( не съм от Пловдив), ще проверя. Peace Наистина май кола ще е по-разумната покупка. около 200лв сме заделили, надявам се да стигнат. Praynig

Ами може да се намерят и на тази цена, ето тук поразгледай да се ориентираш http://www.kasidabg.com/akumulatorni-koli.html, не са всички видове, но все пак е нещо!
Този онлайн магазин имат на главната улица също магазин от известно време!  Peace

# 575
Здравейте.
Може ли някой да ми препоръча заведение в района на църквата Св. Петка, което да става за отпразнуване на кръщене за 20-30 човека.В голяма чуденка съм  Thinking
Благодаря предварително.
Освен Авери и Даяна не се сещам в момента за други.

# 576
Може и италианския, който е пресечка на Петко Д Петков, ако етното й идва в повече на авери и даяна

# 577
  • Пловдив
Здравейте.
Може ли някой да ми препоръча заведение в района на църквата Св. Петка, което да става за отпразнуване на кръщене за 20-30 човека.В голяма чуденка съм  Thinking
Благодаря предварително.
Също така и р-т Посейдон-на Трапезица.Води се рибен,но имат и др.кухня  Peace

# 578
  • Майничка
Или ресторантчето на "Митрополит Панарет", от Понеделник пазар към Шахбазян (не му помня името).
На "Леонардо да Винчи" имаше един "Авери", ама не съм сигурна дали функционира още.

# 579
  • Пловдив
За кръщене най-добре е в Даяна  Peace
Ресторант Рая също не е лош: http://www.raia.bg/index.php

# 580
  • Майничка
Вярно, Рая е много добре, особено с отделната зала след ремонта!

# 581
  • Пловдив
Някой може ли да ми каже работи ли още магазина на КЕВ. Става въпрос за този в Кичук Париж. Моля да ми кажете и на коя точно улица се намира защото само съм чувала, а не съм ходила там.

# 582
Може и италианския, който е пресечка на Петко Д Петков, ако етното й идва в повече на авери и даяна
Кой е този, че нещо не се сещам?

Каква е тази нова зала в Рая? Там не съм ходила от лятото.
Авери почти съм сигурна, че работи. Поне преди 1 седмица видях нова табелка с името отвън.

То и на нас ни предстои кръщене, но в Св. Марина и съм оставила на свекъра да избере ресторант за 40 души Simple Smile

# 583
Да ми препоръчате фирма за врати ? Ама да не чакам 2 месеца. #Cussing out

# 584
  • до Пловдив
Да ми препоръчате фирма за врати ? Ама да не чакам 2 месеца. #Cussing out
нащи ги поръчахме във Редо поръчахме ги на 10,02 и сега в петък на 5,03 бяха готови горе долу за 20 раб. дни и то при условие че половината са в стъкло иначе ако няма стъкло може и по бързо да станат

Общи условия

Активация на акаунт