Къде в Пловдив??? - 10

• 67 321
  • 745
  •   1
Отговори
# 735
  • Пловдив
Минимо, мога да помогна само за мрежите за прозорци: комарниците, които се слагат на ал. и пвц дограма стават идеално и на дървената. Нали мъжо с това се занимава, та знам... Mr. Green
Поръчваш някъде, където правят ал. и пвц дограма. Мисля, за прозорец излиза комарника около 30лв., а за врата - около 50лв.

# 736
Да попитам и аз, къде в Пловдив мога да намеря най-евтино (до към 5лв.) едноцветни памучни тениски за 8-10 годишни? Не ми трябват някакви количества, 2-3 стигат, обаче комбинацията едноцветни и памучни нещо не я нацелвам.

Зад хотел Лайпциг има в уличката на ъгъла магазин за работни облекла - тениски детски и за големи всякакакви цветове по 3 лв броя. Има и на други места по 2 лв, качеството не е лошо, но това е най-лесно за намиране и винаги имат налични всички размери и цветове.
По-лесно за намиране - караш по Руски, веднага след Лайпциг вдясно, караш направо, магазинът се пада на ъгъл - пише Работно облекло или нещо подобно.

Предстои ни ремонт и ми трябва помощ.
1. От къде и каква хубава блажна боя . И латекс също. Къде има най-голямо разнообразие от цветове - освен местата където тонират.
2. От къде плъзгаща стъклена врата  - трябва ми за банята.
3. От къде да си поръчам мрежи за прозорците с рамка , която да се закрепя към дървена дограма.
4. По интересни и нестандартни лампи.
За сега това се сещам. Не ми се обикаля , защото съм с малкия по цял ден , а с него ми е невъзможно.

Боя - в Къщата, до Иконома или в магазина на около 300 метра след Авеню, посока Полиграфия, или Карпетмакс в момента вкарват много хубави и качествени бои, можеш да ги видиш срещу Метро.
За мрежите забравих името на фирмата- ако никой друг не каже, ще се сетя
За врата - не знам
За лампите - зависи какъв стил гониш, ако е класическо мога да кажа, ако нещо модерен стил - не ги знам.
Общо взето ако имаш пари в повече - Итамодалуче, на мен там ми изтекоха очите, но нямах 10 000 лв за осветление, иначе и отстъпки правят хората, но парите да имаш... Има един магазин Орион - много хубави италиански, чешки и тн т - но той е пак предимно класически модели.

# 737
  • Пловдив
След този строително-ремонтен въпрос и аз имам такава питанка  Mr. Green
Издирвам добре зареден магазин за теракота и фаянс, който предлага качествени неща на сносни цени  Mr. Green Мога да си позволя интервала 20-30лв ама ако може да е близо до долната граница ще е чудесно  Blush
До сега съм преслушала Ивест - на 6-ти септември и на В.Апрлов, Досев, Изида-до стъкларския, един на Кукленско (не знам как се казва), един голям магазин преди Войводиново...
Дайте идеи къдо още мога да разгледам  Peace

# 738
Терис срещу Полицията на Васил Априлов можеш да разгледаш
Киров и Син също имат нисък клас
Рум Нева - отстрани и отдолу
Едно време имаше и един по пътя за Прослав, отстрани на ресторант Чадърите

# 739
  • Майничка
Каспър, мерси  bouquet, точно от магазин за работно облекло взех за по-големите, а за по-дребните - от детското магазинче до Душото, пак са по 3 и нещо.

# 740
След този строително-ремонтен въпрос и аз имам такава питанка  Mr. Green
Издирвам добре зареден магазин за теракота и фаянс, който предлага качествени неща на сносни цени  Mr. Green Мога да си позволя интервала 20-30лв ама ако може да е близо до долната граница ще е чудесно  Blush
До сега съм преслушала Ивест - на 6-ти септември и на В.Апрлов, Досев, Изида-до стъкларския, един на Кукленско (не знам как се казва), един голям магазин преди Войводиново...
Дайте идеи къдо още мога да разгледам  Peace

Всичко у нас - теракот, фаянс, гранитогрес дори и душкабината взехме от Керамик центъра преди Войводиново. Доволна съм, според майстора българския фаянс е по-качествен от испанския ... говоря за първото качество.
Имай предвид, че много магазини в града зареждат именно оттам.

# 741
Благодаря , момичета   Hug  Все пак , ако се сетите още нещо ще се радвам да споделите.

# 742
  • Пловдив
Момичета, пак дойде ред да се местим в НОВАТА ТЕМА

# 743
  • Пловдив
Момичета, знам че има отделна тема за училищата, но сещате ли се за други УЧИЛИЩА, които имат и ПОДГОТВИТЕЛНА ГРУПА, за се сещам само за П. Славейков - зад Чайка Фарма, Софроний Врачански - в Тракия, Никола Вапцаров - на ул. Дилянка и Душо Хаджидеков. Предварително благодаря, в случай че ми дадете и други идеи. 

# 744
Момичета, пак дойде ред да се местим в НОВАТА ТЕМА

# 745
Момичета, ще може ли някой да ме упъти, къде да търся мястото, на което сте говорили за претапициране на мебели? Ще ви бъда супер благодарна!

Общи условия

Активация на акаунт