Къде в Пловдив??? - 10

• 67 354
  • 745
  •   1
Отговори
# 690
  • Пловдив
tanzen, ако търсиш козметика за атопичен дерматит и суха кожа - дъщеря ми като беше малка имаше такъв проблем и освен от Стелатопия, бех доволна и от "А Дерма" - също много добре действа, с овес е и има пълна серия за атопична кожа. Препоръчвам ти я. Peace

# 691
  • Лондон/Пловдив
Къде е най изгодно да направя на един документ превод и легализация, досега не ми се е налагало и не съм наясно хич с тези неща .

# 692
Къде е най изгодно да направя на един документ превод и легализация, досега не ми се е налагало и не съм наясно хич с тези неща .

На какъв език?
Немски- ЕТ "Попова" на бул "6-ти септември" близо до Обласна управа.Добра е.Правила ми е преди години превод и легализация на диплома.Бързо изпълняваше поръчки, а и я познават навсякъде.

# 693
  • Лондон/Пловдив
Става въпрос за английски език и за докумен от КАТ ,че мъжо няма нарушения през последните 5 години .

# 694
Става въпрос за английски език и за докумен от КАТ ,че мъжо няма нарушения през последните 5 години .
Преди няколко дни мъжо търсиха същото - по-малко от 80-90 лв за превод + легализация не намериха.. Легализацията е скъпата част, превода е 10тина лв.. Обиколиха сигурно на 20 места.. ем толкова..  Rolling Eyes
Добре, че накрая се оказа, че не им трябва легализация, а само превод  Sunglasses

# 695
Здравейте. Моля за малко помощ за интернет доставчици в Пловдив.
Живея в района на Военна болница. В момента сме с Евроком. Но мисля другия месец да ги сменя. Моля ви споделете кои интернет доставчици знаете. За кои сте чували или лично имате добри отзиви като скорости, стабилност на интернета.
Благодаря предварително.

# 696
Съвсем скоро ги коментирахме. Виж малко по-назад в темата.
Ние сме с Кулбокс и сме много доволни. Нямаме забележки.

# 697
И ние сме с Куулбокс-препоръчвам интернета.Виж за телевизията има над какво да поработят още. Peace

# 698
  • ПЛОВДИВ
От края на Ноември месец сме на ДСС тази Асеновградската фирма и сме много доволни.
Ползваме услугите за кабелна+цифрова+Интернет.
Не знам дали е редно да спомена цени но мога да го направия на ЛС по-късно.

# 699
Благодаря за съветите. Аз разрових и назад в темата. Май наистина се очертават тези Coolbox.
Чувам сега и за едни Trix bg. Някой знае ли нещо за тях?
DCC поначало ги знам като вариант, но в центъра имат ли  Thinking При DCC единствено ме притесняват глобите им в случай, че не си платиш навреме. Преди беше май 5 лева. Сега не зная. А на всеки може да се случи. Но резонното е ако закъснея просто да ми изключат нета, не да ме глобяват. Така или иначе нали е предплащане? Ако е следплащане да ме изключат е разбираемо, но инак...

# 700
А ДЦЦ оптика ли е?

# 701
  • Пловдив
С две ръце съм за DCC  http://www.dcc.bg/  не знам дали другите предлагат гледането на няколко часа назад, което е супер удобно Peace

Момичета, представители на организацията 4лапи са в Пловдив от 1 до 28 март, за да преглеждат, обезпаразитяват и кастрират бездомните котки и кучета, всеки който има около блока или къщата си такива животни може да се обади на тел 0884738515   Peace

# 702
Момичета къде в близост до Полиграфията или пък в Тракия има козметика на Манхатън?Във Форума дали ще има?Интересува ме антибактериалната пудра  Rolling Eyes

# 703
  • Пловдив
Момичета къде в близост до Полиграфията или пък в Тракия има козметика на Манхатън?Във Форума дали ще има?Интересува ме антибактериалната пудра  Rolling Eyes

Със сигурност има червила на манхатън,но за пудра не съм сигурна.

# 704
  • София
Кажете ми, моля ви, къде да намеря часовника на Бен Тен? Нямам си на представа дори как изглежда, ако скоро сте виждали някъде, споделете.

Общи условия

Активация на акаунт