Мадам Ленорман или Сбъднати Предсказания -4

• 46 040
  • 781
  •   1
Отговори
# 540
Embarassed rotfImbo rotfImbo doh  Олееееееееееееее голям съм шемет Embarassed    имах впредвид дърво , но понеже бях  отворила в един сайт на  облак  съм  написала и тук  облак rotfImbo
Е в тъкъв случай нещата се променят към по добро   но  желанието  за контрол според мен остава   .
Сладурана  Hug
Попитах и в крайна сметка какви отношения биха имали:

Мисля си че в първата подредба се даваше само някакво начало, нямаше отговор, мъжът се колебае, може би точно, защото в момента на 1во място е работата.
Тук ми се струва, че ще има приятни срещи, май избира да се отдаде на емоцията. Тази къща до жената я представя като стабилен човек, а може и като признак на неподвижност, че той ще предприеме първата крачка.

Последна редакция: пт, 26 фев 2010, 16:55 от ЛУНА 7

# 541
Embarassed rotfImbo rotfImbo doh  Олееееееееееееее голям съм шемет Embarassed    имах впредвид дърво , но понеже бях  отворила в един сайт на  облак  съм  написала и тук  облак rotfImbo
Е в тъкъв случай нещата се променят към по добро   но  желанието  за контрол според мен остава   .
Сладурана  Hug

Мисля си че в първата подредба се даваше само някакво начало, нямаше отговор, мъжът се колебае, може би точно, защото в момента на 1во място е работата.
Тук ми се струва, че ще има приятни срещи, май избира да се отдаде на емоцията. Тази къща до жената я представя като стабилен човек, а може и като признак на неподвижност, че той ще предприеме първата крачка.

Определено ще има отношения , дори мисля ,че ще живеят заедно или жената е с нагласа за дом  Simple Smile)) Виж само колко интимни мигове се дават. тези лилии и звездиSimple Smile)

Последна редакция: пт, 26 фев 2010, 17:11 от azadi

# 542
Може наистина да има някакво съжителство, но пък тя е с гръб към къщата, някак е далеч от всичко, май мъжа доста ще трябва да се потруди.
Как си Азади?   bouquet

# 543
Жената сякаш "бяга" от дома си на среща с този господин, устремена е към него, но няма да получи нищо повече от приятна компания по вечерто време  Wink

# 544
Момичета, помагайте за една подредбичка, трудни са ми картите, а ми се иска да ги чуя какво казват. Въпроса е за взаимоотношения при мъж и жена
23 Мишки 35 Котва 31 Слънце
30 Лилии 3   Кораб   27 Писмо 
9  Букет    34 Риби    20 Градина

Първа хоризонтала- мисли (психично ниво) Втора хоризонтала чувства (емоционално ниво) Трета хоризонтала - събития което се случват
Първа вертикала- минало, Втора вертикала- настояще, Трета вертикала- Бъдеще
Този Кораб като централна карта не ми беше достатъчен. попитах в каква посока ще бъде пътуването- положителна, отрицателна или нещо друго. Изтеглих Кръстта.
Моля за помоща ви, точно тези карти в тези съчетания не са ми говорящи  Satisfied

# 545
Може наистина да има някакво съжителство, но пък тя е с гръб към къщата, някак е далеч от всичко, май мъжа доста ще трябва да се потруди.
Как си Азади?   bouquet

Привет Луна Simple Smile) Благодаря, добре съм!! Да изпием по кафе тука.

# 546
Жената сякаш "бяга" от дома си на среща с този господин, устремена е към него, но няма да получи нищо повече от приятна компания по вечерто време  Wink

МНОГО си права Нощно желание Simple Smile)  Уж гледах ,  а тези детайли съм ги пропуснала ..
Да, сякаш наистина бяга от дома си Simple Smile)

# 547
Как си Азади?   bouquet

Привет Луна Simple Smile) Благодаря, добре съм!! Да изпием по кафе тука.

Ок, Азади, аз днес съм на чайче.

МНОГО си права Нощно желание Smile)  Уж гледах ,  а тези детайли съм ги пропуснала ..
Да, сякаш наистина бяга от дома си Smile)
 Да бяга, но в обратна посока, ако беше къща-дама........(ха-ха, ама тя тогава щеше да си влиза в къщата, тотално се обърках), абе колкото можахме рагадахме. Simple Smile)

Последна редакция: сб, 27 фев 2010, 11:47 от ЛУНА 7

# 548
здравейте момичета утре заминавам имали някой желание да ми метне карти как сте мине патуването ми   bouquet

# 549
здравейте момичета утре заминавам имали някой желание да ми метне карти как сте мине патуването ми   bouquet
Първо да ти пожелая успешен път и бързо решение на въпросите ти Simple Smile)
картите ти са чудесниSimple Smile)
25 пръстен +2 детелина +мъж+5дърво +20градина.

Изглежда имаш връзка с човека при когото отиваш. Няма от какво да се притесняваш Simple Smile)
Стабилност и навярно помощ от мъж Simple Smile)

# 550
азади благодаря ти наистина там ме чака мъж ,но чесно казано не ми е по сърце иначе се надявам всичко да е както трябва ,разбирасе това не означава че няма даси пиеме сутрин кафето заедно   bouquet

# 551
азади благодаря ти наистина там ме чака мъж ,но чесно казано не ми е по сърце иначе се надявам всичко да е както трябва ,разбирасе това не означава че няма даси пиеме сутрин кафето заедно   bouquet

Това са радостни новини . Ще чакам с нетърпение да кажеш как е минало пътуването и как ти се нарежда живота Simple Smile)
Коя е дестинацията Ирене??

# 552
Здравейте има ли желаеща да ми хвърли едни карти за това какво ме очаква в любовта занапред  Praynig

# 553
Здравейте дами и в неделния ден!!

# 554
Да ви пусна една подредба. Въпросът е какви ще са отношеният м/у мъ и жена, ако са близко един до друг.

Само тези мишки объркват картинката.
Малко със закъснение и аз да кажа ккаво мисля ,Значи аз тълкувам според въпроса , според мен човека иска по стабилни отношения с жената и търси начини това да стане.отношенията за в бъдеще схпоред мен ще се лутат между надежди ,емоции светла и тъмна страна.Има нещо което не достига за пълното щастие.Покарти излиза че причината е в жената, нещо не е ориентирана добре , нещо търси в миналото,депресивен период .емоционабни калебания има при жената.

Според мен ако жената спре да се колебае и мисли много , могат да се получат добри отношения ,дълбоки чувства.Взаимност.Могат да имат зедно доста развлечения , буквално нощно време , интересно е че щебъдат одобрени от приятелите или  роднините.

Последна редакция: пн, 01 мар 2010, 08:48 от zimma

Общи условия

Активация на акаунт