Мадам Ленорман или Сбъднати Предсказания -4

• 46 037
  • 781
  •   1
Отговори
# 660
ще ти хвърляSimple Smile)

Не са добри картите ::
 23  мишки +32луна+5 дърво +19 кула +36кръст

Виждам някакви страхове . До един лунен месец ще се стабилизират нещата при теб..
Но май ще лежиш в болница... След това ще имаш кардинална промяна в живота си .

Не знам дали ти бях полезна , но това излезе.
Моля, и др. ддами да коментират. Благодаря ви!!

# 661
  • зад кестените
di25 ето и една моя подредба за теб
писмо   планина   кула     птици   метла
 Мдааа...наистина работата ти вече не е това което искаш има някакво забавяне във  всичко ограничения също и колектива въобще не ми харесва вихрят се някякви интриги ....След една седмица ме подсети да ти гледам наново.

# 662
ще ти хвърля:))

Не са добри картите ::
 23  мишки +32луна+5 дърво +19 кула +36кръст

Виждам някакви страхове . До един лунен месец ще се стабилизират нещата при теб..
Но май ще лежиш в болница... След това ще имаш кардинална промяна в живота си .

Не знам дали ти бях полезна , но това излезе.
Моля, и др. ддами да коментират. Благодаря ви!!
          благодаря азади,но каква е тази болница?а промяната поне за добро ли ще е ?

# 663
di25 ето и една моя подредба за теб
писмо   планина   кула     птици   метла
 Мдааа...наистина работата ти вече не е това което искаш има някакво забавяне във  всичко ограничения също и колектива въобще не ми харесва вихрят се някякви интриги ....След една седмица ме подсети да ти гледам наново.
           благодаря и на теб цуре.ох защо така кофти карти излязоха?ще те подсетя  след около  седмица пак

# 664
мисли:
чувства:
събития,които се случват:
минало:
до момента:
бъдеще:

казвам само с 2 думи,защото наистина нямам време,но мисля че ще има положително развитие  в тези отношения,предложение,въпреки че в момента има страх дали или не....Но за мен нещата ще се развиват благоприятно  Peace Нека и другите се изкажат моля ви Praynig
момичета има ли желаещи за коментар по моята подредба

# 665
Azadi Simple Smile
Ето и обещаното, тълкуването след малко.

Евентуално, ако ви е малко размазана, свалете я и я увеличете малко, всичко се вижда.
Нервичките ми се взривяват с другото на всяка карта снимка и тн Wink
Въпросът е зададен много общо просто " за теб", защото толкова неща те интересуват, че не знаех какво точно да попитам Simple Smile

Мисли и емоции :
Конник : Тази карта може да означава добра новина. В зависимост от разстоянието от картите на основния въпрос, може да е съобщение от свой познат или непознат отдалеч. Важна новина. Той може да посочи един пост, електронна поща, телефонно обаждане, изпращане или посещение на гости. Естеството на новини, за успеха или провала зависи от съседните карти. В позицията на бъдещето Rider "дава основание за надежда - съобщение на пътя. Ще научите за бързо решение. Появата на нови идеи и мисли в бизнеса на живот. Карта може да символизира ново начало.

По въпросите на отношенията. В зависимост от околните карти - или съобщение, или бързо развиващите се събития.
В бизнес въпроси. Въвеждане на нова важна информация, телефон, куриер или човек, който работи в институции.  Според мен очакваш някаква важна новина, мислиш за нея, за да знаеш какво да предприемеш по нататък. А конник плюс детелина означава, че се надяваш на някакъв късмет, стечение на обстоятелствата, нещо за което да се хванеш и да ти донесе надежда и яснота.  Детелината с нейните 3 листа е символ на Света Богородица, тя е символ и на любовта. Тази карта означава насърчаване и поражда оптимизъм. Тя дава кураж и увереност, отчаянието и депресията отстъпват място на надеждата. Щастието ти се е завърнало. Всичките ти мечти са  изпълнимо, дори най-невероятните. Детелина, като диви цветя, носи просто, не са засегнати, тихо земното щастие. Мир и комфорт. Сила - в простотата и естествеността. Това заедно с новините са твоите скрити мисли и надежди . ази карта е насърчаване и поражда оптимизъм. Тя дава кураж и увереност, отчаяние и депресия отстъпление. Щастието ти се е завърнал. Всичките ви мечти изпълнимо, дори най-невероятните. Детелина, като диви цветя, носи просто, не са засегнати, тихо земното щастие. Мир и комфорт. Сила - в простотата и естествеността. Освен това говори за самота вътре в теб и че имаш нужда да излезеш сред приятели и хора. Разгледана до карата "Дом" означава благоприятни стечения на обстоятелствата в семейството. Дом :
В къщата на психологическото ниво може да символизира силен механизъм за самозащита. Появата на тази карта увеличава самочувствието дава смелост и кураж да отстояват своите убеждения. В обичайния смисъл - дом, семейство, ежедневни грижи.

В духовно отношение къща - символ на мира, самочувствие, въз основа на опита и знанията, способността да се чувстват "у дома" в системата на връзки. По въпросите на отношенията. Стабилност, стабилност, традиция. Сериозни намерения да създадат семейство или силното влияние на родителските нагласи на човешкото поведение.

В бизнес въпроси. ДОМ може да показва стабилна ситуация, стабилно положение. Понякога - недвижими имоти.
Да обобщя мисли и емоции : надяваш се на някаква новина, да дойде и да внесе яснота по въпроси свързани със семейството и домът ти.

Котва - единствената гаранция за сигурността на кораба в буря. Това го прави символ на надеждата и просперитет.
В древен символ на надеждата, особено в областта на човешките отношения. Вашата мечта ще се сбъдне, казва тази карта, защото отношенията ви с другите са изградени върху солидна основа за вярност и приятелство.

Тази карта е символ на доверие и постоянство. . Ако тази карта е в близост до къщата, вероятно промяна на местоживеенето. Ще постигнете целта си. Тази карта винаги ще бъде благоприятна, независимо от околната среда. Това важи и за професионалните и бизнес въпроси. Вие ще успеете. Погледнете съседните карти. Да бъдеш далеч от вносителят или картата в неблагоприятна среда, тя говори за нестабилност и непостоянство на мнение. По въпросите на отношенията. Лоялност, доверие. Стабилността, нищо не може да разруши вашия съюз. Близо до нежелани карти - скуката и ситост.

В бизнес въпроси. Силна икономика, здрава основа, добра материална база.
Древните снимки, особено тези, свързани с ранното християнство, на котва разкрива тясна връзка със символите на кръста и на тризъбец.
Съчетана с картата жена и пръстен според мен се надяваш на предложение за брак и смяна на местожителството си.

Минало
Някаква важна информация е дошла до теб, вероятно от далече. Тази новина ти е донесла сериозна травма. Предполагам психическа по-скоро от колкото физическа.
Настояще
Надежда за промяна. Вяра и оптимизъм. ДО сега си имала временни разочарования и песимизъм, но проблемите започват да се разтушават един по един. Трябва ти спокойствие и вяра. Отварят се нови преспективи и възможности.
Бъдеще
Появяват се семейни отговорности. Според мен наистина ще сбъднеш някакви планове свързани със бъдещето, с бъдещият ти живо и смяната на местожителството ти. Не зная дали на това се надяваш и тъй като всичко е зададено много общо само това ми хрумва на първо четене. Брак. В позицията на миналото - един завършен, в позицията на бъдещето - идва.

Тази карта ни разказва за начините, по които ние поема никаква отговорност. Изисква отговорност и сериозност.

Ако сте изучаване на ежедневната работа на чисто или бизнес дела, пръстен ще означава сключване на споразумение, основано на доверие и взаимна симпатия. Ако няма опровержение от съседните карти - успешни партньорства.

Ако пръстен до картата питам - това е добра поличба. Това може да е намек за чувство на любов.

Пръстенът е символ на вечността, вяра и принадлежност към всяко общество. В древните традиции на кръга е символ на мир, слънце, надежда и щастие. Крак означаваше, че небето, част (дъга) - Луната. Нула, този прекрасен символ на нашата математика, дойде при нас през Средновековието от мюсюлманите, но няма нищо като кръг, очертаване на пустотата, нищото. Съответно, пръстен с точка в средата представлява Слънцето в астрологията, в химията - злато, и Rosicrucians - на императорската власт, която се намира в центъра на творчеството, което придава значение на всички обкръжение.

В номади, които мигрират към подножието на Алпите, т.е. областта между Бавария, Бургундия и Прованс, разбира от кръга е нещо съвсем различно - а именно, че изискването за движение, движение в други области. Експерти смятат, че е признак за символ на вечното движение, постоянно движение на номади. Те са безкрайно, или, с други думи, завършва в същото място, от което започва днес. Символът на движението в кръг.

Заобиколен от добри карти пръстен означава успешен брак или доходоносни договор с надеждни партньори.
А заедно с ключ - договор или брак, който открива нови възможности.

Последна редакция: нд, 14 мар 2010, 21:22 от sanitkata

# 666
Благодаря Simple Smile)) newsm20 newsm20 smile3525 newsm51 smile3525 newsm51

Санитка

# 667
Моля, моля, извинявай, че забавих толкова много тълкуването Simple Smile
ПС
Ако някой има желание и време бих помолила за едно гледане. На предишната молба се отзова само Зимма, на която съм й много благодарна за готовността,  но явно поради липса на време ми драсна само един два реда, а ми се иска някаква по-основна информация.

# 668
Санитка,само ти днес не си ми хвърлила карти по моя въпрос за работа.Моляте ако искаш  Praynigвиж какво ще излезе при теб.Много кофти са ми картите при вси4ки. БЛАГОДАРЯ ТИ предварително

# 669
  • плевен
Цвете,моля те  хвърли едни карти за моята работа-ще потръгне ли, или ще съм в затои? Praynig

1—2—3—4—5
1.Близко минало на фона на този въпрос
2.Помощ  на някого(ако картата е неблагоприятна-врагове,препятствия)
3.Характеристика на въпроса
4.Планове,желания,а понякога и съвет
5.Бъдеще,краен резултат

Работила си честно,с дух,борбено,с възможности за още и още.Сякаш някакъв документ,писмо,призовка,договор ти е помогнал.Желаеш да работиш в приятна компания,приятна средаи нещата да се развиват добре занапре.Незнам този мъж дали ще помогне или мъж  помогнал.Или дори съветът може да е да разчиташ на мъж за издигане.Сякаш настъпваш в нова сфера с неясни и непълни знания но не е късно да се научиш и усъвършенстваш  Peace Дано да съм била полезна

Последна редакция: нд, 14 мар 2010, 23:36 от cveteto_2009

# 670
  • плевен
Добро утро.Картите за днес:

какво ли ме очаква с тази змия newsm78

# 671
Здравейте приятели,
Казвам се Илияна Маринова и през 1997 г. издадох картите на Мадам Ленорманд.
Тук ви показвам линка на който се виждат тези карти, ако някой има от тях на гърба на карта № 1 може да види печата на моята фирма: ЕТ "ЮПИ - Илияна Маринова"
http://media.snimka.bg/3612/013480316.jpg
По-правилно е да се каже , че преиздадох тези карти, защото имах такива, много стари, издадени още през 1947 г.
Тези, старите ги имам още от 1980 г. Тогава бях само на 17 години, но ми направиха много силно впечатление и взех мисля едно от най-важните решения в живота си: да преиздам и разпространя тези карти, което и изпълних, въпреки със седемнадесет години закъснение.
Сега, когато чета този сайт, много се радвам, че съм успяла в това си начинание, защото виждам, че дори и след толкова години тези карти предизвикват голям интерес.
Поздрави от мен на всички участници в сайта и ако мога да помогна с нещо пишете ми!

поздравявам те ИЛИЯНА.

а КАКВО ЩЕ КАЖЕШ ЗА ПОДРЕДБИТЕ  как използваш картите , как ги тълкуваш и въобще практикуваш ли с тях ?

# 672
Добро утро !! Успешна нова седмица на всички!

# 673
Цвете,моля те  хвърли едни карти за моята работа-ще потръгне ли, или ще съм в затои? Praynig

1—2—3—4—5
1.Близко минало на фона на този въпрос
2.Помощ  на някого(ако картата е неблагоприятна-врагове,препятствия)
3.Характеристика на въпроса
4.Планове,желания,а понякога и съвет
5.Бъдеще,краен резултат

Работила си честно,с дух,борбено,с възможности за още и още.Сякаш някакъв документ,писмо,призовка,договор ти е помогнал.Желаеш да работиш в приятна компания,приятна средаи нещата да се развиват добре занапре.Незнам този мъж дали ще помогне или мъж  помогнал.Или дори съветът може да е да разчиташ на мъж за издигане.Сякаш настъпваш в нова сфера с неясни и непълни знания но не е късно да се научиш и усъвършенстваш  Peace Дано да съм била полезна
    благодаря ти цвете.като цяло е по4ти така.наистина работя с мъж.-музикално дуо сме и работим в ресторант и наистина не е ясно за идните два месеца работата ни-знаеш-криза.

# 674
Темата е за коментари, за обмяна на опит.
Нека дамите които така или иначе имат постоянни въпроси, поне почетат малко за тези карти.
Колко подредби трябва да се наредят от различни хора за едно и също за да бъдете доволни от резултата?! Thinking
Прекалявате!!!

Общи условия

Активация на акаунт