Мадам Ленорман или Сбъднати Предсказания -4

• 45 235
  • 781
  •   1
Отговори
# 720
Praynig Момичета ще може ли някой от вас да ми пусне една наредба .Другата седмица трябва да се срешна и да разговарям с една позната във връзка с много близак човек .Каза че  има да ми казва нещо много важно и че разговорът не за телефон.Тревожа се какво има да ми казва и какво всъшнос ще иска..............

Цуре изтеглих ти карти  излязохалисица-книга-пръстен-ковчег-куче Съжалявам че не зная как да ги качвам картите Sad щеше да е по нагледно Според мен ще научиш нещо за някаква тайна връзка ,която вече е приключила и може би твоята позната ще потърси съвет от теб. Но да знаеш аз не съм от много компетентните с картите.....сега ги разучавам

Съгласна съм с теб Simple Smile)
защото и аз и изтеглих почти същите карти Simple Smile)
книга +лисица + куче 
А възможно ли е познатата да излъже и да забърка интрига пред Цурето?

# 721
Честита Първа Пролет дами!!
Да сте много харесвани, обичани и по- често да ви се случват хубави неща!! newsm51 newsm51 newsm51 newsm03 newsm03

# 722
МИЛИ МОМИЧЕТА МОЛЯ ВИ МНОГО ДА МИ ПОМОГНЕТЕ. ИМАМ ГОЛЯМ ПРОБЛЕМ И ИИСКРЕНО СЕ НАДЯВАМ НЯКОЯ ОТ ВАС НА ДОБРА ВОЛЯ ДА МИ ХВЪРЛИ КАРТИ.МАЙКА МИ Е ЗАБЪРКАЛА ГОЛЕМИ КАШИ СВЪРЗАНИ С ПАРИ.С ТАТКО МОЖЕМ ДА И ПОМОГНЕМ САМО АКО ПРОДАДЕМ ЕДИН ИМОТ И ИСКАМ ДА ЗНАМ ДАЛИ СКОРО ЩЕ ГО ПРОДАДЕМ И ДАЛИ ЩЕ ОПРАВИМ НЕЩАТА.МНОГО СЪМ ОТЧАЯНА ЗАЩОТО МНОГО ОБИЧАМ СЕМЕЙСТВОТО СИ.ПРЕДВАРИТЕЛНО ВИ БЛАГОДАРЯ. Praynig

нареждам карти,но не съм в състояние да тълкувам....дано момичетата помогнат
попитах дали ще има продажба до 1 месец

Според мен няма да стане до един месец. Ще има спорове за този имот. Сигурно ли е , че няма и други собственици?

ИМА МАЙКА И ТАТКО СА СОБСТВЕНИЦИТЕ НО МАЙКА В МОМЕНТА Е ВЧУЖБИНА НО КАТО ИЗЛЕЗЕ КУПУВАЧ ЩЕ СЕ ПРИБЕРЕ.БООЖЕ НЕЩАТА ДАЛИ ЩЕ СЕ ОПРАВЯТ!!!

# 723
  • зад кестените

Честита Първа Пролет момичета Hug
 HugБлагодаря за отговорите които дадохте ,  неприменно ще ви дам обратна бръзка след като се видя с въпросната дама.
Praynig Момичета ще може ли някой от вас да ми пусне една наредба .Другата седмица трябва да се срешна и да разговарям с една позната във връзка с много близак човек .Каза че  има да ми казва нещо много важно и че разговорът не за телефон.Тревожа се какво има да ми казва и какво всъшнос ще иска..............

Цуре изтеглих ти карти  излязохалисица-книга-пръстен-ковчег-куче Съжалявам че не зная как да ги качвам картите Sad щеше да е по нагледно Според мен ще научиш нещо за някаква тайна връзка ,която вече е приключила и може би твоята позната ще потърси съвет от теб. Но да знаеш аз не съм от много компетентните с картите.....сега ги разучавам

Съгласна съм с теб Simple Smile)
защото и аз и изтеглих почти същите карти Simple Smile)
книга +лисица + куче  
А възможно ли е познатата да излъже и да забърка интрига пред Цурето?
Дааааааааа, Thinking определено ситуацията е иитересна и идея си нямам какво става и аз си изтеглих едни картии и нещата са в същия дух...
дете  дърво  букет пътеки   метла
Ще има май многооооо да мисля и да се чудя след това newsm78

# 724
  • плевен
здравейте и от мен,ще ми помогнете ли,защото не мога да си отговоря на въпроса"ще има ли разговор до края на седмицата"

Ето резултата,макар малко късно-среща имаше,даже 2 в зададения период.Разбраха се много истини,изплакаха се много сълзи,казаха се много неща,обещаха се други неща.....с две думи хем приятна среща защото се зароди нещо ново,хем най-кошмарната заради болезнената истина.Общо взето е това Peace

# 725
  • плевен
Ето и днешните ми карти...значи ли край на любовта или преминаването й в нови форми  newsm78

# 726
МИЛИ МОМИЧЕТА МОЛЯ ВИ МНОГО ДА МИ ПОМОГНЕТЕ. ИМАМ ГОЛЯМ ПРОБЛЕМ И ИИСКРЕНО СЕ НАДЯВАМ НЯКОЯ ОТ ВАС НА ДОБРА ВОЛЯ ДА МИ ХВЪРЛИ КАРТИ.МАЙКА МИ Е ЗАБЪРКАЛА ГОЛЕМИ КАШИ СВЪРЗАНИ С ПАРИ.С ТАТКО МОЖЕМ ДА И ПОМОГНЕМ САМО АКО ПРОДАДЕМ ЕДИН ИМОТ И ИСКАМ ДА ЗНАМ ДАЛИ СКОРО ЩЕ ГО ПРОДАДЕМ И ДАЛИ ЩЕ ОПРАВИМ НЕЩАТА.МНОГО СЪМ ОТЧАЯНА ЗАЩОТО МНОГО ОБИЧАМ СЕМЕЙСТВОТО СИ.ПРЕДВАРИТЕЛНО ВИ БЛАГОДАРЯ. Praynig

нареждам карти,но не съм в състояние да тълкувам....дано момичетата помогнат
попитах дали ще има продажба до 1 месец

Според мен няма да стане до един месец. Ще има спорове за този имот. Сигурно ли е , че няма и други собственици?

ИМА МАЙКА И ТАТКО СА СОБСТВЕНИЦИТЕ НО МАЙКА В МОМЕНТА Е ВЧУЖБИНА НО КАТО ИЗЛЕЗЕ КУПУВАЧ ЩЕ СЕ ПРИБЕРЕ.БООЖЕ НЕЩАТА ДАЛИ ЩЕ СЕ ОПРАВЯТ!!!

cvteto а дали нещата ще се оправят иэобщо с майка Cry

# 727
# 728
по тези карти за mar11ka
Цитат

по тези карти според мен ще има продажба , но не мисля че ще е до месец.ще се наложи проверка на някаква информация , нещо ще липсва , но след това има добра хармонична карта , коят ме навежда на мисълта че ще има продажба.Да кажем примелно до 6 месеца.

попитах дали ще се оправи майка ти от тези проблеми -
облаци-пръстен-ключ , ами как дати кажа има оправяне от ситуацията , но като че ли ще продължи още изведстно време , пак щ ес езавъртят неясноти преди намирането на решението. Но отговора е че ще се оправи в тази ситуация , ще се намери изход

Последна редакция: вт, 23 мар 2010, 14:25 от zimma

# 729
zimma благодаря ти от цяло сърце!

# 730
  • зад кестените
Здравейте мили дами чух се с моята позната , беше ми искана информация за един млад човек, но не мога да кажа че се оказах полезна в случая smile3530

# 731
Здравейте мили дами чух се с моята позната , беше ми искана информация за един млад човек, но не мога да кажа че се оказах полезна в случая smile3530
[/quote
АМИ ТЕ КАРТИТЕ СА ГО НОКАЗВАЛИ С ТАЗИ ЛИСИЦА И КНИГА (ЛИСИЦАТА -ЖЕНАТА И КНИГАТА- ИНФОРМАЦИЯТА, КОЯТО ИСКА ДА ПОЛУЧИ ),НО ИНТЕРПРЕТАЦИИТЕ СА ВИНАГИ МНОГО ЗА ДА НАЛУЧКАШ ПРАВИЛНАТА #Crazy

# 732
Момичета, от известно време не мога да разчитам картите правилно.. ooooh! ooooh! Thinking Thinking
На вас случвало ли ви си е??
Аз няма с какво да се похваля , затова понякога само чета...

# 733
  • зад кестените
Момичета, от известно време не мога да разчитам картите правилно.. ooooh! ooooh! Thinking Thinking
На вас случвало ли ви си е??
Аз няма с какво да се похваля , затова понякога само чета...

Това ми се случва когато съм силно пристрасна към въпроса, тогава ми излизат карти показващи  как   искам да са нещата, а не каквито са в действителност...... Затова  за много близки хора аз не мога да дам точен отговор .Е, понякога се случва и   да улуча Mr. Green ама то е било за по леки случаи затова за близките моля някой да помага  Hug

# 734
  • зад кестените
[/quote
АМИ ТЕ КАРТИТЕ СА ГО НОКАЗВАЛИ С ТАЗИ ЛИСИЦА И КНИГА (ЛИСИЦАТА -ЖЕНАТА И КНИГАТА- ИНФОРМАЦИЯТА, КОЯТО ИСКА ДА ПОЛУЧИ ),НО ИНТЕРПРЕТАЦИИТЕ СА ВИНАГИ МНОГО ЗА ДА НАЛУЧКАШ ПРАВИЛНАТА #Crazy

Напълно съм съгласна с теб, интерпритациите са много .

Общи условия

Активация на акаунт