Пролет топла наближава, августинчето на воля шава!

• 27 449
  • 742
  •   1
Отговори
# 135
здравейте,Марина аз също ходих в св.Марина за БХС и ми взеха 28лв,казаха ми да им се обадя в сряда да ми кажат дали са готови резултатите.

# 136
Хайде и аз да се цопна в темата. Не съм писала отдвана, но за сметка на това ви чета постоянно. Надявам се вече да съм по дейна. Мина изпита, днес ще обавя в офиса и се надявам малко да ме разтоварят, че нямам сила  ooooh!. Ние в петък бяхме на преглед и едновремнно с това пуснахме и поръчката за МД за БХС. В сряда чакам резултат. Надявам се всичко да е наред. Иначе изследванията са ми като  "слънце", както каза моя доки.  newsm44. Всичко си било наред с младежа  smile3521. Даже ми се смее, че съм толкоз убедена че е младеж. Мале ако излезе девойка как ще ни изненада  smile3532. Страх ме е да кача на кантара, че май бая съм нашишкала. Та съм решила тази семдица да мина на повечко плодове и зеленчуци. По повод дрехите за бременни. Моето злато ходил в Дева и ме обурдува с един гащеризон. Родих се направо Ви казвам. Не ме убива и стиска нищо никъде. Направо е супер. Имам и 3-4 поли на ластик. По нататък и с една две рокли ще се сдобия и съм готова. Хайде целувам Ви всички. Аз започвам да работя, че нали шефката още незнае. А и вече смело искам да се запиша на първата страничка на кой да пиша на лични?  Успешен ден! smile3525

# 137
Добро снежно утро момичета!
Red shoe, извинявай за късния отговор - не съм сядала пред компа от петък следобяд. Та- кистата ми 4*5 см. според неговия апарат. На апарата на следящата ме докторка беше 4,5 см. т.е. няма разлика съществена. Не се е увеличила, но и не е намаляла. Тъй като аз го разпитвах подробно относно вариантите явно за това ми обясни че се надява да започне да намалява, но не изключва  и вариант операция. За моя радост, каза че според него изглеждала на киста от типа /съжалявам не запомних името/ на тези които сами започват да намаляват. Също да се пазиш много - да не вдигаш  тежко - не повече от 2 кг., също да не правиш въртеливи движения с областта на ханша/в смисъл да извърташ тялото от талията на горе/- звучи смешно, но се предпазваш от вариант усукване и изместване на кистата;да не подскачаш,тичаш, спортуваш и т.н.Изобщо яко пазене. Което в този прекрасен снежен ден ме натъжава заради малкото ми момче, но...ще издържим -ще има и други зими.
Извинявам се на другите момичета, които не ги касаят тези неща - red shoe -следващия път на лични Grinning
Желая ви лека и хубава снежна седмица   bouquet

# 138
Charr, благодаря за отговора  Hug

# 139
  • софия
Момичета, здравейте, лека и успешна седмица на всички Hug Hug Hug

Аз се регистрирах в ЖК и ми пуснаха изследвания-единственото, което ме притеснява е, че утайката(СУЕ) ми е височка-63, а като изключим гаденето, нямам никакви оплаквания.Прочетох, че при бременни утайката се качвала заради бебето и се поуспокоих, но все пак при вас колко беше, особено при близнашките мами?

Иначе за стволовите клетки и аз съм много "За", но предвид това, че са близнаци, няма да ни е по финансовите възможности за съжаление, иначе според мен си заслужава

# 140
хора имам проблем поне аз така мисля .като ставам да ходя някъде и като вурвя ме боли ниско долу като седна пак спира . в един сайт пише че в четвъртия месец се разширява повече матката и усещаме тожа но е много странно ако е така как ще ходя на работа вие имате ли такъв проблем . Cry Cry
Не се притеснявай и аз съм така.По скоро го чувствам като тежест.Дано да е временно.По въпроса за стволовите клетки съм много ЗА,но мисля 4е няма да имам финансовата възможност да го направя. Sad
Исках да ви попитам изморявате ли се? Аз ако ми се наложи да изкачвам стълби или да вървя по нагорнище много бързо се задъхвам.Дори да вървя бавно.Някой забелязал ли е подобно нещо?

Първите около 10-11 седмици всяко действие ми изискваше адско усилие-дори сутрешното къпане-бях разбита след това.А предвид факта че сме на 5 етаж без асансъор-няма да ти казвам как съм се катерила нагоре-един етаж за 5 минути,сега вече ми мина тази нечовешка умора и се чувствам значително по добре от към умора.

# 141
Добро утро и от мен!(то макар че си стана направо за Добър ден,де....)И аз доста се задъхвам,като изкачвам стълби,а и по принцип вървя пеш до 6 етаж,защото много ме е страх от асансора.Иначе гаденето на моменти още ме мъчи,почти не ми се яде,ама ще трябва,за да расте мъничето!В четвъртък сутринта тръгваме за София,в Майчин дом ще ме преглеждат,моля ви за едни стиснати палчета,момичета!Като се върна,ще пиша,дано новините да са добри!

# 142
Всички ти стискаме палци, tolinka
и на мен още ми става лошо,уикенда и двата дни повръщах.. Sick

# 143
  • София
Здравейте момичета. Много е снежно днес. Сутринта валеше такъв сняг, какъвто скоро не съм   виждала да вали. По принцип много обичам снега, тъй като съм запалена скиорка, но тази година, ако можеше да мине без щеше да е по-добре.  Mr. Green Сега само се дразня.
Red Shoe благодаря ти за споделената информация от д-р Кременски. Много се чудих какви са тези два биохимични риска и никъде не намирах информация. 
И мен продължава да си ме боли таза. Минала нощ даже се събудих от болки. Това взе да не ми харесва никак. Ще отида на лекар да видим, дали може да ми изпише нещо. Ако продължава така до 9м. няма да мога да ходя.
Charr  една моя приятелка имаше киста по време на бремеността си и наистина много се пазеше. Роди секцио, за да може да съчетае операцията с премахването на въпросната киста.
И според мен замрязяването на стволовите клетки са добра инвестиция на пръв поглед погледнато, но ми се иска да събера повече информация относно самата процедура по замразяване и после не дай боже по размразяването. Гарантирано ли ще бъдат годни тези клетки след х-брой години, ако се наложи да послужат на някой от семейството и каква е вероятността да се окаже, че са несъвместими с нуждаещия се и на практика безполезни.
tolinka имаш стиснати палци и от мен. Мисли положително. Всичко ще бъде наред.

# 144
  И аз доста се задъхвам и бързо се изморявам.
 tolinka имаш стиснати палци и от мене Praynig

# 145
  • София
Момичета, здравейте, лека и успешна седмица на всички Hug Hug Hug

Аз се регистрирах в ЖК и ми пуснаха изследвания-единственото, което ме притеснява е, че утайката(СУЕ) ми е височка-63, а като изключим гаденето, нямам никакви оплаквания.Прочетох, че при бременни утайката се качвала заради бебето и се поуспокоих, но все пак при вас колко беше, особено при близнашките мами?

Иначе за стволовите клетки и аз съм много "За", но предвид това, че са близнаци, няма да ни е по финансовите възможности за съжаление, иначе според мен си заслужава

Моззи, аз още не съм правила изследванията, насрочени са ми за 22.02., така че мила за момента не мога да съм ти полезна  Thinking
Оправяй се по-бързо...аз сутринта като лудите запалих колата и се помъчих да стигна до офиса, естествено неуспешно и си се прибрах с подвита опашка, щото мъжлето ми се накара сутринта къде съм тръгнала в това време, ама аз нали съм инат, по гръб не падам...абе овца... Flutter та сега си седа пред компютъра в къщи и си свалям филмчета...днес ще гледам анимация, май съм на такава вълна... Blush
Хайде весел ден от мен... Hug

# 146
Добро утро!
tolinka, стискаме палци. Всичко ще е наред!
За стволовите клетки и аз съм по-скоро за. Доколкото разбрах ги пазят на няколко места, за да не размразяват всички при нужда. За съвместимостта не са ми много ясни нещата, но все си мисля, че поне за човека, от който са взети, би трябвало със сигурност да са съвместими. Притеснява ме факта, че май никой не е използвал клетките след 20 години и не се знае дали наистина са годни. По принцип аз също съм се насочила към Cryo Save. А дали някой знае за извършена операция в България, при която са използвани такива клетки?
Има поне още мнооого време за информация.
Довечера съм при Даскалов на ранна ФМ, моля за едни палчета и аз:)!
Хубав ден и не мърдайте много много, че аз толкова сняг не съм виждала в Пловдив от детските си години Laughing

# 147
  • София
tolinka - имаш и моите стиснати палци Hug
Винаги съм вървяла,много бързо,майка ми все ми се караше,че не може да ме настига.Сега тя се видя в чудо,защото сега аз и се карам да намали темпото,иначе много лошо се задъхвам.

# 148
Jenap, защо не се обърнеш към хомеопат? Разбира се направи и консултация с твоя лекар, но вероятно има някакъв проблем вследствие на бремеността. Аз съм привърженик на алтерантивната медицина и вероятно някакви бани или масажи - леки разбира се, биха облекчили състоянието ти.
А относно раждането - все още не се знае - има много време/а и аз съм впрегнала мисловните си процеси в утвърждения как кистата ми намалява  Laughing/ така тайничко се надявах/м/ и си бях обещала ако бременея пак да родя във вода...но каквото е решила съдбата.
tolinka - желая ти успех в изследванията   bouquet

# 149
tolinka

и от мен ГОЛЕМИ ПАЛЦИ   Hands Thumbsup  Hands Thumbsup Hands Thumbsup(защо ги няма палчетата емотикони??? newsm78)  
УСПЕХ и вярвям ,че ще ни зарадаш с най-хубавите новини за бебчо    jumpuu    newsm32   jumpuu
Кога ще се връщате от София?

Продължава да ми става лошо,да съм постоянно изморена и сънлива,такова спане никога не е било...... Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Поне се успокоявам,че това е показател,че всичко е наред с бебчето baby_neutral.
Чудих се....чудих се...и реших ,че тази седмица ще посетя д-р Балев за ранната ФМ-убедихте ме Peace,дано само да се вредя,ще разбера по-късно през деня  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт