Февруарче вече плаче, кой на ред е - да не чака! (44)

• 22 098
  • 752
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Лелеее....колко бебета Mr. Green
Честито на всички!!!
НЕ съм ви чела от седмица, но ще наваксам. Видях само кои кога родил. Ех.....на най-нтересното останах без нет.
Аз не съм родила, в ноевото жилище сме вече. Да се оплача все пак Laughing. С анемия съм, непрекъснато повръщам и се чувствам доста зле. Много съм разочарована от моя доктор.  #2gunfire Няма да влизам в подробност, но приключих с него и измислените му консултации.

А сега отивам да прочета тази тема от началото. Да влезна малко в час.

# 91
Лелеееее,[size=14pt] честити рожбички на МЯУ и Кукла[/size][/glow] Живот и здраве им желая и много много късмет  Hug
 smile3525 smile3525 smile3525

Колко много бебчета...  Praynig дано всичко е наред с всички ни  Hug

Моят домашен доФтор взе ,че се разболя и направи бронхит  Cry Та от три дни едва го съживявам,мачка ми дивана ,пазарувам,чистя,готвя,пазя детето от него и чукам на дърво да не взема да родя тези дни,че кой ще кара малката при баба й ,кой мен ще кара до болницата ,кой ще монтира легла и колички ...просто не знам  Cry
Само преди месец си мислех,че няма как да ми стане по-тежко и трудно, а то - първо варицелка за мен и за детето, а сега още едно болно и капризно бебе вкъщи  ooooh!
Извинявайте за мрънкането  Embarassed

# 92
Ха здравейте Hug
Честити  бебоци  на Харемчето,на Мяучето и на мама Кукла HugНека растат здрави,умни,послушни и готини дечица Hug newsm51
Ради и тебе те чакаме скоро с хубави новини Peace
От Варненките оставаме все по малко,аз Стар и Понякога май Peace
Успех на всички преглеждащи се днес,мойто секцио е другата седмица и нямам търпение вече да идва момента Praynig

Последна редакция: пт, 05 фев 2010, 15:11 от megelina

# 93
  • София
Вие спирка нямате!  newsm68

Честити бебчета на Сашкова, Харемче, Мяуче и Кукла! Страшно много се радвам за вас! Пожелавам ви бързо прибиране по къщите и много радости с малките бебоци!

Мамите с болежки и контракции да се ориентират към раждане, че да им олекне!  Hug

Останалите да си чакаме реда по към края на месеца!  Crazy

# 94
Айде честито и от  мен на всички!!!!  bouquet

Тъкмо реших да вляза да ви видя какво правите, а вие.......Определено действате, не скучаете!
Успех на всички чакащи мами и стиснати палчета от мен за безпроблемно раждане Simple Smile

Аз се чувствам доста уморена, дано скоро време малкия се откаже от нощното хранене, че направоооо незнам.
Иначе и аз като Кики кърмя и от времне на време давам АМ, като се притесня за нещо и кърмата ми намалява драстично, после като се успокоя, нещата се нормализират.Малкия започна да си показва характера, нали е рогато (козирог) ама ще видим дали ще го огрее.Като идва майка ми на гости само го държи на ръце и после като си тръгне...жална ми майка на мене.За това от днес имам ново правило-до като не се разреве найстина Калоян, няма вдигане от леглото,само трябва да следа срикно за това, че някой хора си мислят, че като са изгледали три деца, всичко им е ясно и техния метод е най- правилен.Ама да не ви занимавам с глупости.

От мен един съвет-СПЕТЕ СЕГА!!!!ако сте поспалани като мен, ще ви е доста кофти.Много ми липсва късното лягане и късното ставане Rolling Eyes  ама както казва баща ми- Правенето на деца е къде, къде по-лесно от гледането на деца Simple Smile

# 95
Привет и от мен!  bouquet

Честито на всички за родените бебчета: на  Amica бебе Мартин; на Шаманката бебе Матеа; на Daniela Kolarova бебе Максим; на Sashkova бебе Мартин;
на Харем стил бебе Габриела; на Мяуче бебе Людмила; на кукла бебе Момчил! Да си ви живи и здрави и да радват много мама и тати! а на майчетат желая бързо възстановяване!  Hug

Влизам да се отчета, че още съм на линия, че изкарах пак тежка нощ. Сега съм по добре и лежа в леглото. Гадното е че нашия татко ще пътува за София на изпити и беше голяма дилема кой ще гледа Райчо. Но добре че е майка ми утре ще дойдат от Разград да го вземат, поне докато се върне таткото от София. Може би това малко ме успокои и за това ме отпуснаха болките и влязох да драсна няколко реда.

Прегръдки на всички!  Hug

# 96
А да попитам вече родилите мами - забелязали ли сте да е посиняла едната петичка на бебето? Аз видях, че му е синя на втория ден след като вече беше идвала в нас педиатърката, та не можах да я питам. Чудех се дали не са ги боцкали за кръв или за друго в петичките. На нас последните две вечери ни слагаха някакъв калций, но така и никой не ми обясни защо и дали е на инжекции.
Моля ако някой знае нещо по въпроса да каже.
Благодаря

# 97
Здравейте момичета!
Първо честито на всички за бебоците да са ви живи и здрави и много да ви радват!
Аз бях в Шейново за високо кръвно та днес ме пуснаха,надявам се следващото ми посещение там да бъде за раждане!
Няма да мога да изчета всичко изписано за тези 5 дни ,такаче ме извинете!
Иначе ние с бебчо сме добре,тоновете са чудесни,водите също,имам 2 см. разкритие но за сега нищо друго!
 Wink

# 98
Sunny76, от петичката взимат на всички бебенца кръз за някакви генетични изследвания. Това го правеха и още когато родих голямата и сега продължават. Може и от боцването да е посиняло.

# 99
  • в бяла къща с голямо дворче... след софийското околомръсно
Мяуче, честито, душа. Аз те търся в скайп, пиша там, викам си сигурно лежиш, а ти... Joy
Кукло, честито и на теб, мацка Hug!

Леко раждане желая на всички мътещи и здрави и красиви бебета Crazy Peace!

# 100
Юхуууу, нови бебоци  Hug !

Честито на Мяу и на Кукла  Heart Eyes ! Девойки, да са ви живи и здрави слънцата   bouquet !

Аз бях на консулт, всичко е ОК, ама ми се изчака чакането  Crazy. По едно време си мислех да избягам  Joy, викам си - и да пропусна тая седмица прегледа к`во  Whistling....ама устисках де !

На момичетата с контракции и болки , явно близката среща предстои, стискам палци  Grinning !

На завърналите се , добре дошли, веднага да се отчетете със снимки ! Ро, без тия да се очовечело детето, сигурно е голям сладур  Heart Eyes !

# 101
Честити бебчета на всички мами и по- специално на една бивша мама декемврийка с която имахме еднаква съдба, но ето, че сега и двете имаме бебчета!

harem_style честито бебче Hug

Venivet на теб  също Hug

# 102
  • София
Ех, че хубави новини!

Мяуче, да ти е жива и здрава Люси, бързо възстановяване на теб, голяма изненада ни направи ти тази сутрин! newsm51 newsm51 newsm51 Доквича ми се.

Кукла, да ти е честит Чико! Бъдете много здрави и щастливи!    love001

# 103
  • София
Хей, честити бебчета на всички! Да са ви живи и здрави!
Hug Hug Hug

На мен ми се изчака чакането, ама няма какво да направя. Rolling Eyes Термина ми беше на 01.02. Поне до понеделник ще чакам още. После с багажа - и дано ме приемат за предизвикване. Пък така исках нещата да са си естествени... Tired Ама хем не ми се чака, хем ми е тежко, хем и на мен почна да ми притиска нерви... искам си бебето вече!  Grinning Освен това съм последна степен на зрялост на плацентата и силно намалели води, та не можем да чакаме безкрайно. Обаче ми казаха, че ако постъпя преди 7ми ден преносване може и да не предприемат нищо, а просто да си вися в болницата. Та засега остава 08.02 като дата за постъпване пък ще видим какво ще ми измислят.
И с ходене опитвам, и секс (доколкото може, че мъжа ми се чувства много неловко от бебето Crazy ) ама никакво развитие...
Мрън....  Tired

# 104
  • София
Ради, ти отказа ли се днес да постъпваш, миличка?

Общи условия

Активация на акаунт