Притежатели на зоопарк в MondoZoo! 13

• 28 402
  • 728
  •   1
Отговори
# 75
bebka2304, катерицата е разпространено животно. Пробвай да продадеш 1 разпространено на WAF. Трябва да стане, ако не дари 10000 лол. Но според мен не си харчи лол - четата, а продай 1-2 животни от родилното на WAF. Успех с ориксите!
Момичета, честит празник! Желая на всички много любов!!! lovekiss

# 76
А колко пари да събера горе долу за да мога да имам за 3-4 орикса 10 мил или по малко

# 77
Мм, много труден въпрос! Зависи колко сте на търговете. Аз мисля, че около 6-7 млн ще стигнат за 1 двойка. Моят съвет е да се включиш в търговете направо с висока цена, забелязала съм, че се наддава много на тези с ниска цена. Иначе тези с ниска цена почти винаги излизат най- скъпо. Това е моя опит. Simple Smile
Гледам, че сега има много орикси, може да се отървеш с 2 млн за един!  Peace

# 78
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Сигурна бяяяяяяяяях!!
Подаръци ще има за всички от сърце!!! newsm68 newsm68 newsm44 Mr. Green Mr. Green

# 79
  • София
И аз съм щастлива днес, падна ми се 15 процента шанс за новородени, а днес имам 93. Вижда му се края на това ниво  Heart Eyes

# 80
Elica676, благодаря че каза за оранжевата кутия   bouquet, в другите ми зоота го изтеглих него, в основния от розовата отворих 4 сърца, обаче от някъде са дошли още 4 и в момента имам 22 Crazy

# 81
Аааа, не зависи какъв цвят е кутията. Аз направих 3-4 нови зоопарка навсякъде отварях различен цвят кутия и все по 1 мондоз теглех  Crazy Само в основния ми се паднаха 4 сърца

Купих си магическа кутия  #Cussing out
"Получаваш един много специален служител" - гледач #2gunfire #2gunfire #2gunfire
На всичкото отгоре и трябва да я обучавам до 100%
Исках някое от новите птички да ми се падне  Confused
Иначе пък наблюдателната ми кула е любовен балон

Не издържах и си купих още една кутия  Joy
Паднаха ми се 12 подаръка, които да раздам на приятелите си  newsm78
Явно днес не ми е ден  hahaha

Последна редакция: нд, 14 фев 2010, 12:02 от skrita FUstA

# 82
Подаръците можеш да ги разменяш с други играчи, хубав е подаръка Simple Smile
И аз купих една кутия в другото зоо и ми се падна някакъв елен при броненосеца, щеше ми се да е някое от изчезващите, но и това е добре

# 83
12 подаръка е хубав подарък. Так ще имаш не 1, а 12. Разбираш се с някой и си разменяте, е подаръците са по-малки, но пък са цели 12. Аз щях да съм доволна.Simple Smile

Аз ви обяснявах за стратегията да си направим по още 1-2 зоопарка преди празника и аз самата забравих.  #Cussing out На моя си ми се паднаха повече продажби, но се сетих и за един стар зоопарк, оттам 1 мондоз и си изпратих 5 подаръка по случай празника /иначе щях да си ги оставя, но с надежда за новородени се реших/. Паднаха ми се пак продажби, 30 000, 4 сърца за седмица, още нещо и накраяхчак новородени, само 6%, но цяла седмица, така че  дано свърши работа.  Praynig Днес съм с 80, ни си развалих малко двойките, за да мога да качвам броя на животните, така че дано, ако ги оправя да са по-двойки да даде резултат.

# 84
На мен за първи път ми се падна мондоз и си купих египетските костенурки. Някой беше дал идея за готина тактика с изпращане на подаръци от друг зоопарк и отворих един мой стар, който си бях направила докато чаках 17-те новородени да не скучая (висях около два месеца на това ниво междудругото). Както и да е оттам ми се падна още един мондоз и си изпратих 5 подаръка - 3 пъти 6% повече новородени в продължение на една седмица, 30000лол и май 6% повече продажби. Май беше по-добре да си изпратя едномесечен абонамент с този мондоз, но исках да видя какви подаръци се падат, че не бях получавала.

# 85
  • София
Ейййй, Ламма жива да си! Бях забравила за тоя номер, добре че ми напомни  Hug
От "забравените" 2 зоопарка си изпратих 10 подаръка  Blush Има от всичко - само дето 6 процента шанс за новородени беше само един, ама карай  Simple Smile

# 86
  • София
И аз се присетих да си отворя другия зоопарк и ми се падна и в двата по 1 мондоз. Та от резервния си пратих подарък 1 месец премиум в основния. Сега да видим дали ще ни гепнат, като сме такива тарикатки  Mr. Green Само да не ми вземат 2 -та спестени мондоза. един от коледа, един от сега...събирам си ги за специални животни. Интересно ми е вече до къде мога да стигна без да вкарвам пари.
От партньорската програма имам някакви мижави 18 цента  Mr. Green

# 87
За тази партньорска програма, нормалният ли линк даваме или друг? И къде мога да прочета за нея?
sisilia, радвам се, че помогнах Simple Smile

# 88
Честит празник момичета и наздраве Smile))  Днес е и ден за прошка ! Така че искам прошка от всички който съм засегнала или обидила по някакъв начин . Давам прошка на вички . Бъдете щастливи !!!!

# 89
При мен 6% повече новородени винаги дава 100% повече, така че Lamma и sisilia  fingerscrossed утре да се похвалите

ivi_81 кой ти е зоопарка

Общи условия

Активация на акаунт