FarmVille - 15

• 33 191
  • 749
  •   1
Отговори
# 360
pilom@abv.bg
Много съм ви благодарна, че ме изтърпявате. Hug

# 361
  • София
Направи ми впечатление че са повече цифрите, опитай пак.
Посочваш снимката в леия ъгъл и трябва да се появи някакъв номер...
Да не пълним темата пусни ми го на ЛС.  Peace

# 362
  • София
pilom@abv.bg
Много съм ви благодарна, че ме изтърпявате. Hug
няма резултата с този мейл. Имах предвид мейла, с който си се регистрирала

# 363
  • Karlovo
Два часа ме няма в фермата и сега се чудя какво става  ooooh! .

# 364
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
Не мога да вляза нито във фермата, нито във ФБ - забива, рестартира, появява се стената с инфо от преди 100 години  ooooh! ooooh! ooooh!
Само аз ли съм аут? Добре че ви чета тук, та се информирам какво става.
А иначе - някой кравешки звънец от колекциите намирал ли е? Събрала съм по 10 парчета от другите джаджи и тоя чан ми е като трън в очите - няма и няма!

# 365
Не мога да вляза нито във фермата, нито във ФБ - забива, рестартира, появява се стената с инфо от преди 100 години  ooooh! ooooh! ooooh!
А иначе - някой кравешки звънец от колекциите намирал ли е? Събрала съм по 10 парчета от другите джаджи и тоя чан ми е като трън в очите - няма и няма!
Не ми говори, аз днес за първи път получих кълбо и благославях до небесата, но чанът още се крие... #Cussing out

# 366
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
А, кълбото и то ми е мираж, но понеже веднъж! го хванах, та поне знам, че го има ...

Ох, продължавам да не мога да си вляза във фермата - изчезна та се не видя. Само стената ми се показва в орязан вид, та виждам как хората публикуват ли публикуват.  Cry

# 367
http://apps.facebook.com/onthefarm/index.php?new=1&source=ne … 25c204fb10c1381f9 не знам дали така се прави събирам подкови

# 368
Това просто не е истина от както промениха фейса не мога ни да хвана нещо ни да си прибера подаръците #Cussing out Twisted Evil
Писна ми вече и май ще зарежа всичко.
И сега чета че имало още нови неща, е как да влезна да видя като ми зарежда по сто часа Crossing Arms #Cussing out #2gunfire

# 369
  • София
Направи ми впечатление че са повече цифрите, опитай пак.
Посочваш снимката в леия ъгъл и трябва да се появи някакъв номер...
Да не пълним темата пусни ми го на ЛС.  Peace

Що бе? И мойте цифри са толкова, само че тя е сложила чуждо ID

# 370
  • София

Не!

Линка, който се създава е http://apps.facebook.com/onthefarm/gifts.php?ref=neighborBar&giftRecipient= тук са слагат цифрите.

# 371
  • София
Охххххх,момичета направо вече си строших всички видове нерви дет ги имам Crossing Arms
От седмица не мога да взимама подаръци-изгоряха ми най-малко 50 и то за конюшната.
И сега си стои непостроена.
Направо полудявам от яд.
То бива ,то може ,ама това не се търпи пък.

И аз вчера загубих няколко подаръка, като ги приемах един след друг, обаче установих следния трик:
1. затварям фермата
2. релоудвам фейса
3. приемам един подарък, като натискам после че нямам други, при което ми зарежда фермата и си намирам подаръка;
4.отварям хоумната страница и отново от точка 1. в същия ред!
Работи се бавно и след всеки клик изчакваш няколко секунди.

Как така натискаш, че нямаш други, какво по-точно натискаш?
Като аксептнеш един подарък, отдолу излиза въпрос - имаш ли други подаръци - ако натиснеш "да" -  отиваш за приемане на следващия подарък и като му дадеш аксепт и го губиш - зарежда ти се фермата.
Затова натискаш "не" и отиваш във фермата с подарък в бокса. И изпълняваш алгоритъма.

# 372
  • Plovdiv
Не ми говори, аз днес за първи път получих кълбо и благославях до небесата, но чанът още се крие... #Cussing out

Значи аз мога да се считам за късметлийка, защото по веднъж хванах и кълбото и кравешкия звънец  Peace

# 373
Айде и аз съм вече с новия фейс Tired

МОЛЯ ВИ за помощ
Преди си имах отделно да виждам публикациите само от фермата, сега пак го няма.Трябва ли нещо от настройките да направя както преди или просто всички  публикации са заедно  Praynig

# 374
  • София
Айде и аз съм вече с новия фейс Tired

МОЛЯ ВИ за помощ
Преди си имах отделно да виждам публикациите само от фермата, сега пак го няма.Трябва ли нещо от настройките да направя както преди или просто всички  публикации са заедно  Praynig

И аз, мазало пълно е ...
Всичко е на опаки  Confused

Общи условия

Активация на акаунт