FarmVille - 15

• 33 189
  • 749
  •   1
Отговори
# 465
Незнам дали някой не е питал, но все пак. Искам да попитам ако си взема мече (имам само 25 валентинки) ще ми го махне ли от каталога?

Остава си и може ако искаш да си го изтъргуваш пак,но по-добре не си хаби валентинките специално за мечето-пада се от free gift-овете (лилавите мистериозни подаръци).На мен от тях ми се падна това мече,едно по-малко сиво и две дървета бадем  Peace

# 466
  • София
Запис

# 467
Да, но на мечето от кутията има 2 сърца, а това от валентинките има натпис аз сърце теб.Но мерси на всички който ми отговориха.

Последна редакция: вт, 09 фев 2010, 17:25 от Sweet_

# 468
Здравейте на всички - не съм писала в добрия стар форум от една година-бях забравила колко е готино и колко много време мога да си загубя тук   bouquetМомичета,след като синовете ми поотраснаха вече няма време и причина да влизам много тук но с моя мъж ни хвана всеобщата краста - farmville и си търсим съседи.Във фейс бука съм дими хинкова.Ще се радвам да ми станете съсед.Спорен ден! newsm78  bouquet  bouquet  bouquet

# 469
Здравейте   bouquet
От вчера като вляза във фермата и мозилата ми забива / затваря се и излиза някакъв докладчик за сривове и пак трябва да я рестартирам / и  от експлорера и от операта ме изхвърля пак с някакви don`t send.....  #Cussing out  #2gunfire  Възможно ли е това да е от фермата или фейсбука ?

# 470
  • Plovdiv
Според мен проблемът е при теб, а не във фейса или фермата  Confused

# 471
Здравейте   bouquet
От вчера като вляза във фермата и мозилата ми забива / затваря се и излиза някакъв докладчик за сривове и пак трябва да я рестартирам / и  от експлорера и от операта ме изхвърля пак с някакви don`t send.....  #Cussing out  #2gunfire  Възможно ли е това да е от фермата или фейсбука ?

и при мен е така
мозилата днес поне пет пъти ми крашва
от фейса е

# 472
Аз изобщо не мога да влезна във фермата Confused.

# 473
Аз пък си взех айфеловата кула и като се опитах да шарна и публикацията блокира, опитах се да рефрешна, но не се получи. Много ме е яд #Cussing out

# 474
Търся съседи за новата си ферма.spuny@abv.bg-plamen petrov съм там Mr. Green

# 475
  • София
Търся съседи за новата си ферма.spuny@abv.bg-plamen petrov съм там Mr. Green

Добавих те.  Wink

Току що намерих нещо с което възкресих една исъхнала нива.  Laughing

# 476
  bouquetна теб и на останалите съседи

# 477
  • Пловдив
попрегледах назад до 21 стр., но не открих да е коментирано какво има в новите мистериозни кутии... може ли някой да каже  Flutter

# 478
  • София
попрегледах назад до 21 стр., но не открих да е коментирано какво има в новите мистериозни кутии... може ли някой да каже  Flutter

Днес си купих, падна ми се езерце, много хубаво.

# 479

ей тия работи има ама след няколко часа мисля ще пускат нови кутии  Rolling Eyes

да 10  часа остават докато ги сменят

Общи условия

Активация на акаунт